***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Alina a fost intre orele 9 si 1112. Noi am iesit pe la 10,30 afara.
Uite si aici:
http://www.antena3.ro/romania/eclipsa-de-soare-surprinsa-de-utilizatorii-videonews-trimite-imagini-din-timpul-fenomenului-116125.html

De vaccinuri habar n-am, ca Doru le tine seama. O sa-l intreb.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, da, este cursa directa Bucuresti - Catania atat cu Wizz Air cat si cu Blue Air. Multi romani muncesc pe acolo, asta e motivul. Turistii sunt doar niste profitori profita de cursele care s-au facut pt cei care muncesc.

Curatenia - hm, n-as zice ca este calitatea lor cea mai mare, nici pe departe nu se omoara cu ea.
In Palermo am remarcat ca au o problema cu gunoaiele, erau adunate in jurul tomberoanelor si neridicate cu zilele (poate din cauza ca tocmai fusese Craciunul?). Pe strazi se arunca hartii (ca la noi), se matura dar nu se face fata. Cred ca in orase e mai multa mizerie decat in Ro.

In schimb spatiile verzi sunt curate, pe camp/deal/munte e curat, nu sunt ca la noi pungi, peturi, hartii si gunoaie in natura.
Si nu sunt mirosuri de urina prin orase precum in Tunisia. E un loc unde m-as duce cu copiii, definitely. In Tunisia nope.

DAAAR e foarte frumos: istorie cat cuprinde, temple grecesti, biserici de pe la 1100 foarte bine pastrate, palazzo-uri superbe la tot pasul, natura, mare, peisaje frumoase. O sa vedeti pozele si voi.

Apropo de civilizatie - o chestie care mi-a placut fffff mult: in Italia nu se mai fumeaza in restaurante, hoteluri, gari, zero fumat in interiorul locurilor publice!

La restaurant foarte frumos cei care voiau sa fumeze ieseau in fata localului, isi faceau damblaua si apoi se intorceau la masa. Nu ca la noi unde nu stii unde sa te mai asezi sa nu iesi afumat, ce sa mai zic daca vrei sa iei masa la restaurant cu copiii. Toate restaurantele si-au afisat "local pentru fumatori" si basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, super, nu va dezmintiti, deci ati inceput anul in forta! S-o tineti tot asa! Si sa ne delectezi si pe noi cu poze si povestiri .
Ce mai urmeaza? Disneyland-ul, nu?

Sanatate multa lui Elise! . Zic eu: antibioticul poate a protejat-o macar de o supra-infectie...

Alinush, multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

rapid cu o contrainformatie la Lavi: hi, hi, hi in cam toata Europa nu se mai fumeaza in restaurante, in tot ce e incinta publica de fapt cam de cativa ani buni.... Italia a aderat mai tarziu ca Franta de ex , olandezii au facut-o tarziu dar au facut-o si ei.... Nici macar la servici nu mai ai voie, nu mai exista nici acele spatii amenajate in interior doar afara mai poti, atat....

Vaccin: ok pana acum, missa 2 o cuminte, acum sa vedem reactii. Avem marimea unui pui de olandez, zicere de la dr, sa vedeti ce fata avea cand imi zicea, cica io mica asa e o performanta :))

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim pentru aprecieri pe marginea pozelor. Cele de la zapada nu le-am descarcat inca, azi-maine o sa ma ocup si de ele, ca ieri nu am facut altceva decat sa despachetez, sa spal haine, sa pun lucruri la loc. Sunt inca foarte obosita si in urma cu somnul, la munte am dormit asa somnul minim cat sa avem energie de sanius, in rest jocuri si voie buna pana la ore mici.

Maria-Alexia, imi place optimismul tau, sper sa ma molipsesc si eu de el. Da, eu am inceput noul servici in decembrie, si e singurul lucru de care ma bucur pe 2010.

Crissy, imi pare rau pentru Elise... si multa sanatate.

Alinush, bafta la vaccin!

Lavi, ce fain!!! Abia astept pozele si cronicuta. Drum bun fetelor si lui Virgil, sigur vor ajunge acasa cu bine.

Mergi la inceput

Alinus eu n-am prea bantuit prin Europa vestica, am mai fost doar o data in Italia in 96 si in Spania de 3 ori :), atat; in Spania asta toamna inca se fuma in localuri. In Austria asta vara n-am remarcat daca se mai fuma pt ca mancam de obicei in exterior, pe terase.

E o veste minunata pt mine ca nu se mai fumeaza, inseamna ca nici la Disneyland nu vom avea probleme si vom putea manca cu fetele linistiti inauntru pt ca va fi prea frig in martie sa mancam afara.

La servici nici in Ro nu se mai prea fumeaza, la noi de ex se fumeaza pe balcon, la Virgil la servici se iese in fata cladirii.

Maria da, urmeaza Disneyland din 17 martie pana in 21, ma astept sa fie frigut dar cat de cat acceptabil. Am ales perioada asta pt ca pretul e mai mic, reducem costurile ca sa facem mai multe vacante si iesiri.

Eu si cu Virgil suntem impreuna din 1995 si abia in 2005 am iesit din tara impreuna, asa ca in anii astia ne scoatem parleala intr-un fel. La inceput n-am avut bani, parintii nostri au avut o perioada mai grea cand noi am fost studenti asa ca finantarea de acasa a fost foarte "pe sponci" iar noi am minimizat lucratul in timpul facultatii ca sa ne concentram mai bine pe scoala care nu a fost usoara. Apoi dupa ce am inceput sa castigam a venit repede Silvia si a trebuit sa ne cumparam apartament, masina, toate lucrurile de la 0, nu am primit absolut niciun ban de la parinti. Asa ca din 2005 incoace am lasat-o mai moale cu investitiile majore si am pus mai mult accentul pe plimbari. Cum zice Ecleziastul, este un moment pentru toate in viata.

Meems de ce spui ca singurul lucru bun pe 2010 a fost schimbarea serviciului? Iti mai spun eu cateva imediat: Rianna a crescut si s-a dezvoltat frumos, nu a avut probleme de sanatate majore, ai o gramada de prieteni, traiesti intr-o tara civilizata; nu a fost foamete, dezastru natural sau razboi, aveti o locuinta deasupra capului si o sursa de venit. Ai un sot, nu stiu relatia voastra cat de buna este dar chiar am citit in seara asta ca cica intr-o casnicie sau relatie pe termen lung fiecare aspect negativ trebuie sa fie compensat de 5 aspecte pozitive ca relatia sa fie considerata buna de cei 2 protagonisti. Raul e mai puternic decat binele, sare mai tare in ochi. Chestia asta cu 1:5 mi-a dat de gandit: mai degraba tindem sa vedem raul decat binele.

In privinta anilor "rai" eu am avut 2 ani rai pana acum, cei in care mi-am pierdut parintii. Restul au fost foarte buni, buni sau pot sa zic grei, cu mai multe greutati decat bucurii. Dar nu pot sa zic rai.

-----
Fetele au ajuns cu bine si cu un compliment rapid de la Nati:
- Mami, ce mult imi place de tine! esti putin batrana dar nu-i nimic.

Mergi la inceput

Alinus haioasa treaba cu puiul de olandez! Olandez-neolandez, daca e haplea omuletul mic...

Eu cred ca nu veti avea probleme de la vaccin si va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La multi ani colectiei dragi! Sa fie un an plin de realizari pe toate planurile si de intelegere!

La multi ani mezinei colectiei, sa fie fericita, vesela si iubita! Cami draga, sa-ti traiasca fetita cea draga! M-am gandit la voi pe data lde 2 all day.

Lavi, ma bucur mult ca au ajuns cu bine calatorii! Ce sa mai zic de Nati. Cool, ca de obicei.

Corapino, aoleu, chiar ca inceput horror de an! Sanatate multa de tot!

Crissy, sanatate multa Elisei-cea-cu-ochii-ca-marea! sa se repare repede de tot!

Feli, ce fain ca ati prins eclipsa! Eu habar nu aveam ca urmeaza sa fie.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, ai dreptate Eu nu luasem in considerare lucrurile constante, adica toate chestiile care au ramas la fel in 2010, ci ma gandisem la tot ce eu as fi asteptat sa mearga bine, dar in final a mers foarte prost. In concluzie, bineinteles ca sunt foarte recunoscatoare pentru toate cele mentionate de tine (si nu numai) de care am parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

maria, Lavi, cum stiti voi sa scoateti zer din piatra seaca... Da, putea fi si mai rau... Tre' sa exersez si eu sa gandesc pozitiv

Mergi la inceput