***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, merci de raspunsurile pt. colega, i-am transmis, a mai cautat azi, pana la urma a gasit ceva pe placul ei in cipru, AI, arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!
Imbratisez tot familionul colectionar! Un an bun, va doresc, asa cum il vreti voi!

Am avut o perioada full la servici,cu rezultate super in cifrele finale, pacat ca s-a terminat
Una din prioritatile anului acesta e sa socializez mai mult si nu neaparat la servici, cat cu cei dragi mie, inclusiv cu voi

Multi ani ultimilor sarbatoriti, de la mic la mare, sanatate maxima tuturor bolnavilor mici si mari, sa va fie de bine concediile si planurile de vacanta. Aici, ca sa fiu in trend, ne-am propus si noi sa ajungem la frate-meu, in Franta. Week-endul asta ne sfatuim cu el daca se merita efortul de-a merge cu masina. Ne-am gandit sa alocam doua saptamani, prin mai-iunie, dar am inteles ca e fffff mult de mers si obositor. EU, una, nu-mi doresc sa stau numai cu fundul in masina, ci sa mai vedem una, alta, in limita rabdarii copiilor si sa ne simtim bine impreuna.

va pup, ca da trupa semne de trezire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salut!
mama, ce somn mi-a fost azi. Am trecut de faza bulimica (Noki, la mine a tinut 2 saptamani si am luat 3 kg), acum as dormi ore intregi ziua.

Daca v-au placut filmuletele, ma bucur, o sa va mai dau daca mai gaseste Doru ceva funny (NOki, nu am vazut filmul cu motanul negru, pune linkul, pliz).

Am mai primit azi un filmulet interesant (nu e comic deloc, ci ingrijorator), merita sa-l vedeti:
http://www.youtube.com/watch?v=S9B7im8aQjo

despre celule stem recoltate din dinte: m-am interesat nu ma intereseaza. Am citit ca celule recoltate prin metoda aceasta nu se pot folosi decat ptr lucrari dentare si fracturi. Asa ca nu ma bag. Din fericire, sora mea a decis sa-i preleveze nepoata-mii din cordonul ombilical, ma bucur ptr ei, si sper sa nu le foloseasca niciodata.

eu am gasit o reteta usoara de placinta cu branza dulce pe site-ul veronicai (o mai stiti?) si de atunci o tot fac, Daca va intereseaza va dau link.

In alta ordine de idei, eu am probleme cu Ilinca, i-a venit o educatoare noua (mie mi se pare tare draguta) si spune ca tipa cand vrea sa le zica ceva (de fapt, vorbeste mai tare, dar la 30 de copii trebuie sa tipi ca sa te auda zanatecii). Nu o placea nici pe tipa care era inaintea ei, vrea sa stea numai cu doamna diana. Dar cum educatoarele ei lucreaza in ture, am zis sa fie sanatoasa. Viata e dura, nu va sta numai cu persoane pe care le va indragi. Ma rog, plange vreun sfert de ora, dupa care uita, se joaca cu prietena ei si la plecare nu mai are nicio problema.
Luni si marti a zis ca o doare burta si am dus-o acasa, desi ajunsesem la gradi. Ne-am speriat chiar ne intrebam ce-o fi, o avea iar enterocolita? De fapt era putin constipata, iar cand ajungea la bunici sarea coarda, asa ca ne-am linistit.
Sper sa-i treaca, ca azi dimineata simteam ca ma lasa nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Rianna are conjunctivita, a picat „la fix” in toiul santierului si prafului ce e la noi in casa acum. Insa vroiam sa mentionez o experienta pozitiva, asta asa ca tot mi-am propus sa fiu mai optimista anul asta si sa vad partea buna a lucrurilor. Experienta e legata de sistemul medical din State, de care m-am plans adeseori, asa ca hai sa impartasesc si ceva bun: am sunat azi-dimineata la biroul pediatrei sa-i cer reteta pentru picaturi cu antibiotic. Nu m-am asteptat sa am succes, in general dureaza 24 de ore sa primesti raspuns de la doctor cand lasi mesaj cu asistenta, apoi credeam ca ma pune sa o duc pe Rianna la spital sa se convinga ca e diagnosticul corect, si ma gandeam ca fiind si weekend, daca ajung la picaturi pe luni sa ma consider norocoasa. Ei bine, mi-au lasat acum mesaj pe mobil (la o ora dupa ce am sunat) ca picaturile pot fi ridicate, pediatra a trimis mesaj si reteta electronica la farmacie!

Crissy, tin pumnii sa fie totul bine cu mama ta! Si ca veni vorba de mame... a mea e programata pentru operatie miercuri.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si andrei are conjuctivita - da'o forma nasoala, nu cu secretii, ci cu ochiul umflat - dar e atat de umflat ca nu-l poate deschide .
acum a trecut pe la urgente oftalmologice, i-au dat aia antibiotic. acu se duc si la oftapro sa mai ceara o parere (ca nu i-a placut lui g. medicul de la urgente)

of.

meems, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

E o sinuzita nasoala. Acum l-am adus pe andrei de la tomograf. Suntem internati la budimex. Dupa o întreaga istorie cu medici dobitoci acum suntem pe maini bune (zic eu
).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aoleu, ce vesti

Sanatate multa Riannei si lui Andrei!
Si bafta cu medicii, vad ca e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Sanatate Rianna, Nic si Andrei!
Ne adaugam si noi: Philippe are o gastro- enterita nasoala, noi fetele inca nimic - sper nici sa nu avem ceva. Stam separati deci, noi la et 1, papa la 2....Am anulat tot ce aveam planuit, dar asta e.
Sanatate la toti.

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meems bafta multa mamei tale la operatie! Tin pumnii!
Cat am fost eu in spital acum s-au operat 2 femei de san deodata cu mine si sa stii ca nu a fost grea operatia, uma din ele a fost la fel de vioaie ca mine dupa operatie (si avea 57 de ani), cealalta ceva mai ametita dar a doua zi i-a dat drumul acasa. Tinem pumnii, refacere rapida si sa gaseasca cat mai putin rau inauntru!

Sanatate si Riannei din nou!

Corap aoleu, bine ca ati gasit problema! Sanatate multa!
Esti internata si tu cu el? Aveti internet acolo?

Alinus aoleu, si voi? Sanatate multa lui Phil!

Feli mda, durerile de burtica apar din senin atunci cand copilului nu-i convine ceva.
Multumesc de raspuns cu celulele stem!
Ce-ai mai facut cu chiuretajul biopsic? Fac ei eu pe vocea constiintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Offf...ne-au napadit bolile. Sanatate multa pentru toti membrii colectiei!

Noi am inceput picaturile cu antibiotic in dimineata asta, 4/zi, 7 zile. Are Rianna la secretii de numa'! Dimineata e mai greu, ca-i sunt lipite genele.

Corap, sa va externati cat mai repede! Si Ri are un ochisor mai umflat si mai rosu.

Lavi si Multumesc de incurajari. Cred ca si la maica-mea va fi o operatie simpla, au lasat sa fie alegerea ei daca vrea scoasa doar tumoarea acum, sau intregul san preventiv. Ea a ales prima varianta, asa ca probabil o vor lasa acasa in aceeasi zi.

Feli, cand ai descris-o pe Ilinca... m-am vazut pe mine. Eu in clasa I am plans in fiecare dimineata, saraca maica-mea nu stiu cum de nu si-a pierdut mintile cu mine! Nu vroiam la scoala, in fiecare dimineata ziceam ca "ma doare burta" (simteam eu asa ca un gol in stomac) si ma vaitam groaznic! Aproape tot anul am tinut-o asa, pana cand spre final am facut pojar si a trebuit sa stau acasa de la scoala, si atunci am inceput sa am pareri de rau ca lipsesc si pierd din activitatile colegilor... si abia asa m-am lecuit de "durerile de burta"

Mergi la inceput