***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (19)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia_daniela spune:
Wow ... Sanatate maxima ANDREI, RIANNA, NIC!!!
Despre noi mai nimic nou - am fost azi la patinoar si incepem sa ne descurcam din ce in ce mai bine.
Sunt un pic bulversata de vestile proaste de la sora-mea - a pierdut sarcina! (mai corect s-a oprit din evolutie si i-au prescris medicii niste pastilute ca sa o elimine, sa nu fie nevoita sa faca chiuretaj)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
bb_alinus spune:
of Cami imi pare rau de pierderea surorii tale.... of of numai vesti naspa azi fetelor!
Meemsulici bafta mamei tale la operatie. Cand terminati cu switch-ul din casa? Sper sa ii placa Riannei noua camera!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
meems spune:
Cami, imi pare rau pentru sora ta...
Alinush, Proiectul nostru trag speranta sa fie gata intr-o luna, cel putin eu asa imi spun Dar acuma stii si tu din experienta ta cum e cu constructorii... Eu in fiecare zi imi imaginez cum va arata gata si asta ma ajuta sa trec peste mizeria si dezordinea actuala.
Riannei i-am luat deja setul de pat, e asta:
http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?SKU=123889
O sa aiba un perete portocaliu aprins/rosu si un fotoliu rosu. Restul peretilor, si mobila, pe alb. Rosu e culoarea ei preferata
In alta ordine de idei, de azi-dimineata mi se plange si de durere de urechi... Corap, sper sa nu calcam pe urmele voastre
Bic spune:
meems sanatate mamei tale! Sa vii cu vesti bune!
Cit despre scoli, noi ne-am hotarit ca o dam pe Smaranda al particulara si acum am redus lista la doua, dintre care una cu sansele mai mari.
Concluzia la care am ajuns eu dupa multa cercetare si multa agonizare este ca profesorul conteaza foarte mult si sint multi profesori buni la publica. Din pacate, dupa parerea mea umila, conteaza mult mediul, copiii care sint la scoala respectiva. E foarte incorect politic ce spun si nimeni nu o spune pe fata aici, dar cred ca prezenta mimnoritatilor care nu au resursele finaciare sa se ocupe de copiii lor are un efect negativ asupra intregii clase. La noi asta e principala problema. Nici macar nu ar fi o problema asa de mare, dar mie mi-e cam teama sa fac experimente.
In plus, toate reducerile de fonduri drastice din ultimii ani din sistemul de educatie din California, nu prevad nimic bun, dupa parerea mea, chiar si la cele mai bune scoli de stat. Fireste ca daca nu ai ce face, o scoala de stat e foarte buna si conteaza mult care sint asteptarile de-acasa. Dar daca poti sa-i oferi copilului ceva mai bun, de ce sa nu o faci.
Primii ani mi se pare de asemenea CRIUCIALI in modul in care copiii invata sa se raporteze nu la cunostinte, ci la procesul de invatare.
corap spune:
Buna, fetelor! Noi suntem in spital. A adormit Andrei acum. Eu pe scaun lânga el îi schimb comprese reci la ochi. E super nasoala treaba cu risc de pierdere partiiala a vederii la ochiul drept. Daca nu reusesc sa-l dreneze pana maine seara il opereaza ca sa nu-i ajunga puroiul la creier. Acu e pe antibiotice puternice - vreo 3 felueri prin branula. Deocamdata feriti-va de spitalul de urgente oftalmologice din lahovary. Va povestesc alta data de ce. Acu scriu de pe mobil si povestea e prea lunga.
(internet am pe mobil)
Pupici si multa sanatate tuturor!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day