ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)
Raspunsuri - Pagina 21
zumzu spune:
gata, am schimbat si semnatura![]()
voi ce stiti? pe la cate kg ale copilului se poate naste natural?
39s+6
Darius Alexandru
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu gata, am schimbat si semnatura voi ce stiti? pe la cate kg ale copilului se poate naste natural? 39s+6 Darius Alexandru |
asta nu e o regula zumzu...depinde mult de conformatia mamei..de oasele bazinului, in general dr iti spune daca poti sau nu..sau cate kg.
sunt femei care nasc lejer copii peste 4 kg..altele nu pot nici de 3.5..depinde
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
zumzu spune:
m-a lasat cumva la un alt doctor, dar nu il cunosc, si nici nu am nr de telefon. In caz de ceva tb sa marg la camera de garda si daca e cazul cei de acolo il vor chema. de venit cica vine indiferent de ora etc.
O sa merg pe 30 la el sa il cunosc (asta dc nu se intampla pana atunci..desi nu cred). Am tot avut tot feluri de "dead-lineuri" dar buburuza nu a respectat nici unul dintre ele
. Ba sa nasc pana pe 21 sa fim acsa de craciun, ba pana pe 25 ca sa il prindem pe doctor...acum ma gandesc sa nasc pana pe 29 sa fim acsa de rev..dar parca vad ca..
Tot erati mai multe pe 30, cine stie![]()
39s+6
Darius Alexandru
monika_bt spune:
FELICITARI, GGSK! BINE AI VENIT, DAVID!!
LORICH,chiar ai un ingeras de baiat, ochiiooosss!!
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
31+
zumzu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
asta nu e o regula zumzu...depinde mult de conformatia mamei..de oasele bazinului, in general dr iti spune daca poti sau nu..sau cate kg. sunt femei care nasc lejer copii peste 4 kg..altele nu pot nici de 3.5..depinde Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
da, intr-adevar. Eu ma gandeam la mine
39s+6
Darius Alexandru
bebelu86 spune:
capitolul 154
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 4 zile cu burtica!!!!