ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)
Raspunsuri - Pagina 20
bebelusi spune:
Felicitari fetelor, nu pot sa cred cate s-au intamplat in lipsa mea
Va citesc dar nu pot raspunde nimanui, sunt destul de rau, am ajuns dimineata la urgente dupa o indigestie cred, am vomitat toata noaptea si am facut si diaree, mi-au facut in spital niste perfuzii dar tot nu ma simt cum trebuie, vad ca diaree inca fac. Mananc paine prajita si beau ceai de menta. Asa ma pregatesc eu de cezariana din 29 decembrie
, imi e groaza, in loc sa ma odihnesc...imi vine sa ma impusca citesc dar nu pot raspunde nimanui, sunt destul de rau, am ajuns dimineata la urgente dupa o indigestie cred, am vomitat toata noaptea si am facut si diaree, mi-au facut in spital niste perfuzii dar tot nu ma simt cum trebuie, vad ca diaree inca fac. Mananc paine prajita si beau ceai de menta. Asa ma pregatesc eu de cezariana din 29 decembrie
, imi e groaza, in loc sa ma odihnesc...imi vine sa ma impusc
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
GGSK FELICITARI!!!!! BINE AI VENIT BB DAVID!!!!
Doamne ce de bebei azi 

Patricia imi pare rau k te simti asa rau. ai grija de tine.
deci tu cand esti programata pt cezariana???
si sanatate multa
Marieta o sa completez listuta acu cand voi face capitol nou 
eu inca am musafiri
vad k nu mai au de gand sa plece. deja sunt franta franta..numai pot. vreau sa dorm si sa nu mai vad si sa aud p nimeni 

sunt prin zona
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
Ultimele 4 zile cu burtica!!!! 
Irinukaaa spune:
Insanatosire grabnica Patricia! Sa te faci bine repede-repede ca trebuie sa te prega de nastere si sa fi fresh pentru bb2!
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
Shines spune:
acusi s-a trezit bebe..cami era topita.
l-a tinut de manutza..vrea sa il ia in brate dat nu am lasat-o deocamdata..o sa il pun eu in brate si stau cu ei
o iau sa doarma cu noi in camera in noaptea asta..imi e frica ca il va lua in brate la noapte..sau cine stie..sa il legane..am o mie de griji
Carmen ..te cred ca iti e greu, la tine e diferenta mica intre ei, te solicita mai mult..bine ca ai ajutor 

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Irinukaaa spune:
Ralu' da-i afara!
Zici ca-s toane de graviduta...
Irina ~ mamica norocoasa de
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)
loutzy spune:
FELICITARI GGSH!!!BUN VENIT BEBE DAVID!!!
Patricia 

sa te simti mai bine si sa fii fresh pt cand vine fetita.
Carmen felicitari pt bebelina dulce.

Laura
37+ cu
AMR 17 de zile
bebelu86 spune:
Gata am scapat....dar ce sa mai dorm la ora asta, k la noapte inseamna sa stau cu ochii in tavan
asa k mai stau prin zona. citesc din urma k mai am 30capitole si gata

am ajuns la s34. deci inca putin si termin 
38+ cu
Natalia Maria 
missmj spune:
Sunt si eu prin zona, am stat cu sotul ,am petrecut si noi Craciunul,ca ieri a lucrat si nu ne-am vazut
.Acum s-a bagat la somn ca e tare obosit si eu misun pe aici prin casa,mai mananc una alta
.
Simo,Carmen ce frumos povestiti voi acolo de copiii mai mari,ce reactii au fata de bebelusi.foarte frumos,cred ca e minunat sa ii privesti.
Mirela,Danina suntem cu gandul la voi, sa va refaceti repede si sa veniti cu vesti bune.
carmen
37+ cu
Andrei
zumzu spune:
Am intrat si eu sa va spun Craciun Fericit!! Noi tot acasa..vizita pe la parinti.
Am fost in ziua de Craciun la spital dar nici o schimbare, mai mergem pe 30. Parca vad ca eu cu DPN in decembrie nasc in ianuarie si intru pe legea noua
roxx nici eu nu am fost pt inducere, mi-a propus doctorul la un moment dat, cu toate ca implinim 40 de saptamani maine.
si mie mi s-au umflat foarte rau picioarele ulima saptamana sa zic (nu mai imi intra incaltamine), i-am aratat la doctor si a zis asa "daca se inrosesc sau dor atunci la urgenta cu ele" dar deocamdata nu e nici o problema..simptim de sarcina
Felicitari noilor mamici. Sa va traiasca buburuzele si sa va bucurati de ele

aa..si oficial sunt fara doctor 
39s
Darius Alexandru
bebelu86 spune:
Zumzu deci buburuza nu vrea s aiasa inca afara
poate totusi se razgandeste zilele astea. dar de ce nu mai ai dr? nu te-a lasat p mana altcuiva? 

Carmen si eu sunt p aici. m-as apuca sa calc, sa cos, sa fac treaba, dar tinand cont ca si maine e sarbatoare...stai linistita.dar abia astept sa treaca si ziua de maine, k marti am treaba.
trebuie sa bag la spalat, calcat, curatenie, aranjat cosu bebelinei... sa fie toate puse la punct.
ma apuc de capitol nou 
38+ cu
Natalia Maria