ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monica uite incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/lori.nistor/Robert1Anisor?authkey=Gv1sRgCJm1oeqTyvaTGg#5554924873986497442

Chiar, care e faza cu scosul afara...eu o scot imediat ce-mi revin eu, daca nu plua/vant/ninge...nu vad d ece nu; ei oricum iau contactul cu "afara" de cand sunt externati, nu?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Mirela!!!refacere rapida si mult laptic pt motani!!!
Bine ati venit pe lume Robert si Razvan!!!sa fiti sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor vostri!!!

Laura

37+ cu AMR 17 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

FELICITARI, DANINA!!! BUN VENIT PE LUME, REBECCA!!!

FELICITARI, MIRELA!!! BUN VENIT PE LUME, ROBERT & RAZVAN!!!

fetelor, mii de felicitari, se vede treaba ca intram cu dreptul in capitolul 153!
eu am scapat de toate : petrecerea la bunici, vizita socrilor, toate bune la noi!
Maine am o zi PLINA-OCHI: dimineata coafor (schimbare radicala din partea Mosului, tuns + vopsit), si apoi... mergem toti 3 sa vedem maimutelul, al 4-lea membru al familiei.
facem echo morfologica de trim.3
cand ma gandesc la voi, fetelor care deja ati nascut, si cand vad emotiile pe care le avem toate la nasterea buburuzelor noi, parca nu imi mai e chiar asa de mare morcovul pt nastere, parca din contra, abia astept sa ne vedem si noi cu baietelul in brate!
soata oricum cobeste zilnic ca simte ca Felix vine la sfarsitul lui ianuarie, si nu in februarie cum ar fi DPN-ul. sa vedem...

Va pup pe toate, mai ales pe proaspetele mamici, si raman cu voi in seara asta sa fac galerie pt ZUMZU si ABRAMBURIKA

HAI ZUMZU!!!
HAI ABRAMBURIKA!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

FELICITARI DRAGA MIRELUSH!REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBEI.DOI DOLOFANI AI AVUT TU ACOLO!
BUN VENIT BBRAZVAN SI BB ROBERT!MULTA SANATATE SI SA BUCURATI PE MAMI SI TATI!

Andreea 33+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori mie mi-a zis pediatrul ca dupa o luna - tinand cont ca e iarna - dar mi se pare cam mult! De-aia as fi preferat sa aud si alte pareri...

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Bravoooo!

Felicitari Danina! Felicitari Mirela!

Bine ai venit pe lume Rebecca! Bine ati venit pe lume motanei! Sa fiti sanatosi si sa va faceti fericite mamicile curajoase!

36+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

tocmai ce am ajuns acasa...
cred ca au fost cele mai grele 5 zile din viata mea; am avut probleme cu bebeul la nastere, dar acum suntem bine. am nascut pe 21 dec (in noaptea cu eclipsa ), David, 3200 g, 37s, apgar 8, ceza. cand am sa ma recuperez, o sa va dau mai multe detalii despre nastere. acum merg la pana nu mi se trezeste piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari ggsk! Bine ai venit pe lume bb David. Sa fi sanatos, cuminte si norocos!
Te asteptam cu mai multe detalii ca sigur ai trecut prin ceva peripetii... Refacere grabnica si mult laptic!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Vedetzi mai fetelor c-a zis baba(*adica Io) caci asta va fi un capitol de neuitat!!!!!3 gazulitze minune in aceeasi zi!!!

Deja am bagat sarmalele in congelator..ciorba-n buda...nu mai trebuie nimik..si asa daca mancam un ou umplut trebuia sa bag 3 portocale dupa aia...bleahhh..ce prostie cu exageratul asta..mai dai si o gramada de bani..si lucrezi 2 zile...de asi avea doi porci macar ce bine s-ar ingrasa acu

fac niste spanac si un pik
de broccoli..poate pap ceva vitamine

pupici

Eu n-am f nici o poza de Craciun ca imi starluceau mucii de la blitz..da fac de REV@!

da ce de Revelion ma asteapta...fac galerie si galerie si galerie..macar am program...deci fetelor restul depinde de voi

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Mirela !
Felicitari ggsk !
Mamicilor, refacere rapida si mult laptic !
Bine ati venit bebelusilor,sa aveti o viata minunata !

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput