Sezatoarea canadiana (203)***La multi ani 2011!***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Corina, La multi ani pentru Yann!!! Sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Yann

Dana, nu (cred ca-) s alergica, am crescut cu ciine si pisica in casa, da'cine stie (atunci nu eram alergica la nimic); grea dilema avem, ne cautam de treaba:))

io ma "laud" ca nu-mi place sa fac nimic in casa (treburi gospodaresti), cu exceptia gatitului, de asta nu ma plictisesc niciodata (ziceam inainte de emigrare ca daca ma recalific vreodata in Canada, bucatar ajung; bine ca n-a fost cazul, desi citeodata visez cu ochii deschisi o oala de smoala in care sa amestec )
m-am inhamat in schimb acum (m-a mincat undeva) la un curs de franceza scrisa in St-Laurent (luni+marti+miercuri 18.30-21.30 dupa job)+ HEC vinerea seara, cind am si copilul in clasa a cincea, sa vad pe unde scot camasa si ce pierd pe drum :(((

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

multam fetele pt urari
nu-mi vine sa cred ca face un an
maine poimaine il insor

Daana ii taiem motul , ca de botezat.....ehe trecu

mai incerc eu sa intru si maine daca nu sunt prea zombi

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

La multi ani cu multa sanatate si bucurii in 2011!

La multi ani micutul Yann, sa ai noroc si sa fii sanatos.

Sa va fie de bine intilnirea si imi pare rau ca v-am ratat.

Doloress, ma bucur ca te-am revazut in poze, arati infloritor.

Apropos de treburi, mie nu-mi place nici sa fac curat, nici sa spal/calc, nici sa fac mincare, intru la categoria puturosi dar multi, asta e rinjila a lui Simonna.

Discutie intre fii-mea si noi: Nu mai stiu ce spunea dar didn't make much sense asa ca ii zic ca asta e din categoria Emil Bobu la care evident ea ma intreaba "ce e Emil Bobu?". Eu ii zic: "un dobitoc", C'est quoi un dobitoc? Un animal, ii zice taica-su. Ce fel de animal? Tot taica-su: "asa ca Emil Bobu ". David care aude discutia cu o ureche intreaba si el: mamifer sau ovipar? intelectualul lu' mama. Taica-su: la cite idiotenii se scremea sa scoata eu cred ca era ovipar.

Uite asa facem noi educatie copiilor nostri, o sa aiba ce povesti pe canapea la psiholog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Ce frumos ati scris voi despre toate, mai mare placerea sa citesti

Lorelaim, asa cunoscut mi se pare programul tau...acum cativa ani eram la fel cu exceptia muzicii ascultate dimineata.
Dar nu ne spui din secretele tale pe care le aplicai in munca facuta la distanta?
Undeva ai scris despre asta acum yyy postari si stiu ca tare am fost impresionata placut.

Anka, nu e nimic de facut, la pubela, o sudura in particular sau...solutia Danei.
Stiu un cuptor schimbat asa.
Si astazi ai carat scaunul dupa tine in bucati...?
OMG ...=( Ooh my god!)

DanaP, m-ai facut K.O.
N-as fi crezut ca mergi la sala de cate 6 ori pe saptamana; bine daca ma gandesc la forma ta de invidiat si la optimismul degajat fac imediat legatura cu orele de yoga.

Pucku, cu iertarile de rigoare, am vazut mesajul mult prea tarziu, data viitoare, caci noi suntem dintr-aia plimbareti
Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi!

Abonament la sala mi-am luat pe 12 luni, ramane doar sa-mi deplasez femurii si nu numai Ieri dupa-amiaza/ seara, dupa primele voastre incurajari, cu un imbold spre noua viata, am fugit spre sala!
Am abonament la aparate, dar mai ales la aerobic, adica asta mi-l doream cel mai mult, are yoga, spenning,...
Nici mie nu-mi place sa trag aiurea de aparate, dar in grup, pe muzica, meeerge!
Zicea antrenorul cand am luat abonamentul ca nu are nici un barbat la aerobic, pai si ce daca?
E vreo problema, mie-mi plac si fetele i-am zis!
Acum serios, de ce mi-o fi zis asta?
Ca-mi fug mie ochiii, dar nici chiar asa!

Mimitete, un bun exemplu de educare a copiilor
Cand eram inca mica si am pierdut stiloul cu penita de aur, tata mi-a facut o astfel de teorie cum el nu a avut pe vremea lui si eu ar trebui sa pretuiesc, etc, tin minte inca bine discursul sau, la fel si voi

AnaS, bafta la cursuri, eu credeam ca cel de fr este la HEC.
Si in alegerea catelului bafta. Eu imi doresc de muuult timp un Husky, dar e sotul alergic la toate alea si in plus ma incolteste zicand ca o sa sufere de frig iarna, cainele desigur.
Si-apoi cand in plec in voiaj ce fac?
Platesc un hotel pentru animalute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

PUKU Multi ani cu sanatate si realizari cat cuprinde pt. flacau! asa e, tare repede trece timpul.

MIKI bune intrebarile! Ce vrem sa facem noi la Quebec Ville.Deja scopul voiajului nostru nu este de loc turistic daca se poate spune. Inainte de toate noi venim sa vedem daca ne-ar place sa traim acolo, adica in Montreal sau Quebec ville. Suntem constienti ca timpul e scurt...personal eu as vrea la Quebec ville sa vad unde sunt scolile internationale si cartierele avoasinante. Apoi vreau sa ne plimbam pur si simplu cu masina spre oraselele periferice cum ar fi ST. foy, St. Emilian, etc. Dupa amiaza vom face ceva turism, clar ca vom vetea Fontenac si cascadele, iar inainte de toate vreau sa mergem sa vedem balenele. Stiu ca ne ia o zi dus intors si ca august e sezonul propice!
Vreau sa simt suflul orasului, atmosfera sa ma plimb asa prin cartiere si sa ne oprim in parc sa se joace copii. Daca timpul ne va permite.

Muzeele si restul vreau sa le descopar cand voi fii acolo, cand copii vor intelege de ce mergem la muzeu.

La Montreal la fel, din acest motiv am facut schimb de casa. Sa simtim pulsul vietii.
Personal nu vreau sa traim intr-un mediu unde sunt doar francezi de "souche", caci daca era asa ramanem in fr. Mi-ar place mult un mediu mai mult anglofon, gen Westmount, o parte din NDG si mai ziceti-mi voi pe unde ar fi. Ma gandesc si la Beaconsfield, nu e chiar departe de Montreal si cu trenul esti in 25 de min. in centru.
Vrem sa intalnim oameni, sa facem cunostinte, sa vedem cam care ar fii viata noastra sociala acolo.
Pt. noi e o schimbare majora in tot, stil de viata, job al sotului, scoli pt. copii. Noi aici am realizat cate ceva si suntem relativ multumiti de parcursul nostru. Spun relativ, caci daca sotul avea 17 in armata canadiana, era cu muuuult mai bine financiar de cat acum.
Apoi eu aici in fr. am facut aproape ce mi-am dorit, cand am vrut sa muncesc mi-am gasit job si m-am dus, cand am vrut la scoala am fost la scoala, cand am vrut sa fac copii m-am oprit si am facut copii. Nu am fost constransa de nimic. Am rupt 2 contracte pe perioada indeterminata ca sa ma pregatesc sa fac copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

La multi ani Yann!
Wow, sunt impresionata pana in varful degetelelor de programul vostru. iselin,dana, vad ca ana vine tare din spate.
Cum puteti sa si munciti si sa mai aveti energie si pt atatea extra-activitati? Care-i secretul? Ati inceput un astfel de program in forta si v-ati obisnuit pe parcurs sau gradual?
Eu am tendinta de a ma focusa pe un sarcina si a ignora celelalte. Tare as vrea sa schimb treaba asta, sa pot functiona mai multilateral. Acum o sa incep scoala, si dupa cum ma stiu, o sa devin obsedata de ea, as vrea sa ma obisnuiesc sa mai fac si altceva, sa nu-mi pun viata on hold.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va invit la urmatorul capitol 204.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Apropo de caini, nu o sa regreti iselin daca iti iei un huski,sotul meu a avut unul si am ramas tare impresionata de rasa asta. E superb cainele asta, imi place si ca nu latra si e relativ independent, nu o sa te linga pe fata si maini, nu-i genul ala de caine, e afectuos dar oleaca mai rece. E un caine pt clima de aici, iubeste zapada. Daca vrei insa un caine usor dresabil, care sa te asculte mereu, nu e cea mai bunA alegere pt ca e un caine independent, care desi stie ce trebuie sa faca nu face asta intotdeauna. A noastra Alma iubea sa se scalde in apa puturoasa, stia bine ca va fi certata, dar tot se arunca in lac. Daca vedeai cum venea spasita, neagra de noroi, nu puteai sa nu razi, urma dusul de rigoare pe care il indura cu greu. Alti huski de prin vecini mai fugeau de acasa, reveneau dupa ce-si faceau damblaua. Trebuie sa-i intelegi si sa accepti comportamentul, nu se va schimba. Lasa destul de mult par, daca esti mai riguroasa cu ordinea si curatenia nu-ti lua caine ca va chinuti amandoi. Eu imi aduc aminte cu drag de ea, era tare pofticioasa, manca cioco si struguri desi n-ar fi trebuit sa-i dau, avea insa o privire asa miloaga ca nu puteai sa i te impotrivesti, fiind si asa frumoasa cu greu poti sa-i rezisti, s-o scoti afara, sa-i dai mancare nepermisa, sa o ierti cand e neagra de jeg, cand o ia razna la plimbare. De abia astept sa-mi iau casa ca sa-mi iau caine, tot husky.

Mergi la inceput