PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Chiar daca n-am fost la derdelus macar am trimis copiii la plimbare pe rand,Tudor cu caruciorul ,Diana cu sania.Dar nu mai mult de juma' de ora ca erau inghetati ... si inca azi chiar nu e asa de frig ca zilele trecute.Mie imi place la zapada,dar prefer cand ninge,cand e zapada proaspata si pufoasa si cand nu e ger.
Na ca m-am intrerupt si nu mai stiu ce voiam sa zic
Mai revin io cand imi amintesc.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Denisam spune:
Moni-sa le fie de bine iesirea-legat de Tudor-sta f.ff bine la vb, si nu iti fa griji cu kg ca uite ca si Alex al meu din cauza hiperactivitatii nu cred sa aiba mai mult de 16kg si e trecut de 3 ani, si la inaltime are clar 1m si vreo 2-3 cm cred..tb sa il masor de curiozitate. Alex e mai deschis la mincare dar nici el nu vrea parizer mai baga carnaciori dar in general noi avem de casa sau de la polonezi,deci proaspeti,eu zic ca e bine dc nu se omoara dupa parizer si crenvusti ca au destui nitritzi-lui A insa nu ii place spanac spre deosebire de sora-sa care il devoreaza urgent.
Legat de copii-pai E are destule activitati si are timp cam doar in WE cand oricum cam 1 data pe We avem ori o petrecere ori o vizita asa ca asta e, sta 9h printre copii zilnic,nu imi fac f,. mari probleme.
Ana-voi cum sunteti,poze nu mai pui?
revin sper, va
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA da ai dreptate cu mezelurile,nici eu nu ma plang neaparat ca nu le vrea,doar subliniam ce stil are Dealtfel nici Diana nu se omoara defel dupa mezeluri,mai gusta uneori parizer si cremvusti dar ff putin cantitativ si rar.Ei ii place mult doar pateul.
La faza cu hiperactivitatea si ai mei sunt super-extra-hiper-mega activi ,doar ca se si concentreaza la toate chestiile cand au chef sau e nevoie si am inteles ca atunci nu pot fi incadrati ca hiperactivi,ca si io i-am banuit de asa ceva. Cum mai e Alex? A mai evoluat sper .
Legat de Emma e super ok ca merge la aatatea activitati unde-s si multi copii.Pai daca ar sta mai mult acasa chiar ar fi izolata daca nu prea aveti copii in vecini.
Na am plecat sa fac si eu o baie si o las pe Diana la PC ca i-am promis ca o las sa vada poze/filme in drops.Cred ca de mai mult de-o luna nici n-a atins tastatura
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Gata si baia, incercam sa o punem pe Diana la nani,dar la ora asta se harjoneste cu taica-su si s-a apucat de recitat poezii.Nici nu stiam ca stie atatea ,se pare ca a memorat poeziile pentru serbare ale colegilor de la gradi. Si lui mos Craciun i-a zis cateva,chiar ma gandeam ca probabil nu va stii niciuna,eventual pe cea a ei de la serbare.Si cantece si colinde stie o multime,tot de la gradi invatate.
M-am hotarat sa n-o mai trimit la gradi decat de luni. Maine cred ca o iau cu mine prin oras sa depun declaratiile si luam si sania cu noi,sa gasim vreun derdelus ca vad ca urmeaza sa se incalzeasca si precis se va topi.Si cine stie cand prindem iar zapada ...
Io am plecat sa ma culc,n-are decat sa stea taica-su sa o asculte cum colinda,ca acum s-a apucat de colindat fata
Giova spune:
Moni si Edi doarme la 21:30, dar e matinal rau in comparatie cu frate-su de care trebuie sa trag la 8:30 dimineata.
E mai gras si mai inalt decat Marco, dar parca tot bebelush este. Sanatosi sa fie, asta conteaza.
Ai mei se omoara cu mezelurile, doar ca nu le dau eu, decat destul de rar..la cate tampenii contin, mai bine legume multe.
Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, doamne ajuta sa fie totul bine pe viitor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI RAISA! Sa fii sanatoasa si norocoasa. Si la parinti sa mai vina barza, cand vor ei! Ursoaico mai apari? Scoala, treburi?
Moni, asa pretentios e Tudor la mancare? Ma mir! Al meu e dezastru....m-ar manca si pe mine gatita. pofticios si mancacios. Si mare, e drept. Pare mai mare decat ceilalti 2 ai mei. peste 85 cm si aproape 13 kg. Ana avea 85 cm la varsta lui. dar era mai slaba. Si Razvi era asa gras, dar mai scund. Ana nu mai e asa inalta. Nu cred ca e ca Emma sau Ioana. Cred ca intre 110-115, nu mai mult. Si ea e destul de ok cu mancarea, rezonabil. Nu mult, dar mananca variat. la noi Razvi e beleaua la mancare! "PATOFI" si cam atat........
Mira, vazut pozele cu voi de muult. Frumos party de Rev. ce n-am priceput exact, ai fost cu copiii fara sotz? ca doar era revelion pentru romani? Sau cum. Oricum, super draguti sunteti. Si la ski....
Astery, ma bucur ca v-a picat bine petrecerea de Rev! Si sa inteleg ca-i sta bine sotului fara morcovi. Al meu se simte in largul lui doar la munca, sau cu colegii de munca, vad. Si voi ce pretentii sa aveti de la Razvan! ora 1.30 deja a fost muult. La Ana asta e primul rev cand trece de miezul noptii.
Denisa, Alex ti se pare slab la 16 kg? Ca eu sunt happy ca a ajuns si Razvi la 16, acum de sarbatori. Era slabutz, fara a fi hiperactiv. Cred ca infectia aia urinara.....
Pupici, plec la treaba.
monica70 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI RAISA!
BRANDUSA da asa e Tudor , mancacios dar totusi selectiv. Eu cumpar piept de curcan sau de pui si le fac snitele pane din el,asta mananca amandoi cu placere macar.Chiar ar trebui sa nu mai iau deloc mezeluri.Noi am avut carnati de porc facut acasa de taica-meu ,dar nu s-a prins de el nici macar Diana,darmite Tudor! Si chiar era bun Cartofii piure sunt in top si la noi! Si supa de pui.In rest cel mai mult prefera chestii de rontait : stafide, cereale, biscuiti, piscoturi, cioco Dar si fructele si sucurile de fructe/legume,iaurturile,kefirul ... Tudor nu vrea sa guste din telemea sau crema de branza,doar cascaval consuma.Nu mai zic ca n-ar pune gura pe niscaiva salate ... sa vedem daca va gusta azi macar din salata de boeuf pe care am facut-o aseara.Chiar n-am facut demult sin asta si imi era pofta
Cum ziceam,la faza asta e diferit de Diana care gusta macar din aproape orice.
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, RAISA!
Hello si de la noi .
Suntem prin casa, eu cu o lene de zile mari .
Aici aveti www.dropshots.com/astery1" target="_blank"> pozele , ca dincolo s-a umplut si nu mai putea una de grija mea sa ma intrebe "de ce tot pun poze zilnic?". Stilul mi-e cunoscut, m-as mira sa fie doar coincidenta, bleah.
So, azi mergem la o aniversare de baietel, sper sa ne placa.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Denisam spune:
LA MULTI ANI, RAISA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
Denisam spune:
Moni-pe unde umblii-v-ati plimbarit prin oras si sanius?Sper ca copiii sunt bine si au avut fun.
Am vb cu o prietena de aici si ne gandeam ca ar trebui sa schimbi titlu in FIRENDS FOR EVER sau prietene pt totdeauna, ce zici
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani