PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana_m spune:
asa ... am revenit .. sa ma mai plang ca de o luna tot imi curge un ochi , ba ma lasa , ba ma apuca , am crezut ca am tras curent , apoi ca o fii vreun cosmetic ... dar nu se poate ca mareu doar la un ochi sa fie , asa ca m-am dus la dr de famile, mi-a zis ca am canalul lacrimal infundat si mi-a dat noˇiste picaturi cu diclofenac . Am inceput sa mi le pun azi , si asa naspa senzatie am , atat ma poate deranja ..
Craciunul asta eu cu Clara numa in starnuturi si nas curgator am tinut-o
, nasol sa fii racit de sarbatori . Nici acum nu mi-e prea bine cred ca m-o apucat si mai rau cand am vazut termometrul azi dimineata
Gata cu vaicarerile ...
Daniela ai gatit o gramada de dulciri de Craciun , am vaut in foto . Ce figura esti ca te-ai gandit ca nu o sa ai destul cu fursecurile , si eu tot asa sunt , mereu ma gandesc daca nu ajunge . Anul asta mare mirar m-am limitta la un tort si mai o praji , ca aveam si eu plan cu fursecuri si cozonac , ''noroc'' ca nu am avut timp prea mult si m-a lovit gripa , ca altfel ....
Moni am vazut in poze ce masca a ramas Diana cu mosul , dar si-a revenit ea pe urma.
Cristina, Bee , Denisa pupici
monica70 spune:
Chiar asa LA MULTI ANI RARES-STEFAN si tuturor STEFANILOR!
Buna seara!
ANAMARIA hai ca nu le-ar strica spaniolilor niste zapada Noi chiar avem destula,ca toata ziua a nins si inca ningeee Foarte bine sta Clara la kg.
Tati a scos-o azi la sanius doar pe Diana,Tudor a ramas acasa cu mine.Dar dupa-amiaza l-am pasat pe Tudor la mami si am plecat in oras cu Diana,cu varu-meu si cu nepotul.Intai am fost in fata la primarie unde sunt ceva tarabe si niste iesle una cu oi,alta cu reni,apoi am strabatut tot centrul pe jos pe ninsoare,mai alergand mai dand cu bulgari Am "parcat" la mall,unde am si mancat,am dat niste ocoale pe-acolo sa vada si ei care-i treaba cu mall-ul asta ,am mai zabovit nitel si pe niste fotolii pana s-a distrat Diana cu scarile rulante coborat / urcat iar si iar,ca retardatii si mai si vine si ma intreaba de ce rad toti care se uita la ea Oare? Se vede ca n-am scos-o demult la mall Diana a vrut acasa,asa ca tocmai am terminat de lecturat povestile de seara.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Bee spune:
Buna fetele.
Daniela, sa-ti traiasca baiatul cu numele!
Ana, sper sa scapi de problemele cu ochiul.
Moni, sa inteleg ca Ana mea sta grozav cu kilogramele? Ana a trect de 18. Razvi de 16 si Tavi se apropie de 13. Toti imbracati si incalatati. Tavi pare oricum cel mai obez. E si cel mai haplea. Nici cu Ana nu m-ash plange, ca papa multumitor. Numai dimineata nu mananca cum trebuie, niciunul. Cu scarile, eu o inteleg pe Diana. Si ai mei sunt fascinati. Oare i-oi scoate eu mai des? Nu-mi dau seama. Cred ca o data pe luna ii duc intr-un mall sau magazin, nu mai des. Iar la locuri de joaca.......niciodata. Daca nu pun la socoteala parcul, unde merg o data pe saptamana, sau o data la doua saptamani.
Daniela, da stiu ca te-ai straduit de Craciunul asta! Au apreciat bunatatile si modul de prezentare?
Eu dupa Craciun sunt lata de oboseala. Musafiri la greu, pe rand, zilnic. De Revelion stam acasa, nu primim pe nimeni, iar dupa revelion, ma gandesc sa plec eu in vizite pe la socrii, fini. Sa vedem daca-mi iese.
Sa va povestesc de piticii mei? O faza relevanta: Ana deseneaza, ca doar ea va fi pictorita familiei, iar Razvan ii ascute creioanele. Si Razvi foarte important "Nu vezi ca avem treaba?". "Ana, am ascutit galbenul!". Astia-s trupa de shoc impreuna. Parca ar fi gemeni! Bine, Ana il mai sacaie, il mai intarata si-l mai supara. Ceva de genul "Razvan, daca nu mergi la gradinita, balet si pictura, n-o sa mergi nici la patinaj!!". Asta fiindca, Razvi a zis ca el nu merge la gradinita......
Tavi? Moni, al meu nici gand sa fie asa vorbaret ca Tudor. Mai le zice si el, oricum mai precoce ca Ana si ca Razvi. Dar ma intreb daca al tau e asa de "rau". AL meu e un dezastru ambulant! Se catara, se runca in cap, sparge tot, trage tot, arunca tot ce prinde in mana. Se mazgaleste cu mancare. Daca-i dau ceva in mana, facemizerie, pe jos, pe el, pe mine si apoi hraneste cainele. Dupa toate astea, se duce si mananca biscuitii cainelui si bea apa cainelui. Vrea in brate si din brate jos, sus, jos, sus. Aaaaa si toate astea cu urlete! Cu ce am greshit?
Noi cred ca asteptam si varicela, nu numai anul nou. Joi au avut contact cu finutul care la nici 2 zile distanta a erupt in bubitze.
Hai ca merg sa le fac om de zapada azi. Muuulta zapada, ca-n povesti.
monica70 spune:
Buna si de la mine.La noi e zapada,soare si ... ger.
BRANDUSA te cred ca esti zombie daca tot cu musafiri pe cap ai fost.
Deci Tavi e razboinic Nu il supara cumva dintii? Ca Tudor atunci e asa agitat si nu-i convine nimic,ba se mai tot cere si in brate.In rest nu pot zice ca zbiara,doar ca e neastamparat,nu sta locului decat rar - ca de exemplu azi ca mi-a venit ideea sa mutam gramada de magneti de pe frigider pe masina de spalat si are ocupatie .Dar a trebuit sa o rog pe Diana sa o lase,ca-s magnetii ei Intai nu prea a vrut,dar pe urma i-a adus si l-a lasat sa se joace cu ei.
De catarat si el se catara peste tot,sa inhate toate alea (aseara era deja pe biroul Dianei ),dar cel mai mult ma dispera cand sare pe canapea sau in pat.Si ce face si el - tranteste cu mancarea pe jos daca nu e ceea ce isi doreste sau nu o mai vrea Wowww ce ma enerveaza faza asta ! Tu il lasi sa manance singur pe Tavi? Adica ma refer la piureuri / mancare gatita,deci ce poate manca cu lingurita? La noi a decurs totul ok la piureul de cartofi,dar la banana + branza de vaci uite ce a iesit: http://www.dropshots.com/diatudor#date/2010-12-27/11:08:10 Zici ca si-a pus masca de cosmetica pe fata
Tudor a inceput si sa dea in mine cu manuta sau cu jucarii chestie pe care Diana nu o facea.Clar e ceva mai razboinic decat ea.Dar in schimb e aproape la fel de vorbaret,deja ma surprinde zilnic cu cate un cuvant doua - si fix asa a fost si la Diana incepand de pe la un an si 4-5 luni! Si ieri a venit cu cizmele lui la mine si mi-a zis "CATZA! CATZA!" adica incaltza!
Acum a venit tati de l-a luat pe Tudor la ei,am ramas eu si Diana.Am pus o masina de haine la spalat si as avea atat de mult de lucru la acte,dar i-am promis Dianei ca ne jucam daca ramane aici - sa vedem poate gasesc ceva de jucat la care sa particip doar verbal si atunci as mai putea sa fac una alta in paralel.Deocamdata nu stiu ce invarte dumneaei prin dormitor - ultima oara se facea a vorbeste la telefon - dupa ce s-a echipat cu o fusta de vara
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
Dragelor vin si eu la o cafea, de pranz
Bee cu mare intarziere ii doresc si eu printesei voastre La multi ani, sa fie sanatoasa sa creasca mare si cuminte sa va umple sufletele numai de bucurii.
Sper ca v-ati petrecut frumos de Craciun, Mosul a fost darnic si bun.
Noi ne-am intors duminica seara, din pacate eu lucrez, nu am nici o zi libera…….dar din fericire e lejer zilele astea. Ieri am plecat pe la 1.30 acasa.
Si noi avem zapada destula si e frig rau. Doar ca astora li s-a c.-am terminat sarea de aruncat pe strada, asa ca e ca la patinuar. Eu a trebuit sa las bicicletele pe loc dupa ce ieri am tras o tranta ca-mi inghetase frana.
De Craciun a fost frumos. Eu am fost in schimb tare obosita. In 24 am avut musafiri la masa, colegul de drumetii a lui Heinz cu sotia lui, Barbatu a fost bucatarul sef, prin urmare am avut muschi in aluat si nu sarmale. Oricum ai mei nu le mananca.......... de parca muschiul l-au manacat. Eu am facut o tarta de ciocolata si o prajitura cu cocos pe care nu am ajuns sa le termin. Mmmmm, cozonac, mie asa de pofta dar nu am timp chiar si cu timp mie nu-mi iese asa ca nu mai are rost nici sa incerc. Dar am avut desert primit. in 25 am plecat la romani la biserica dupa care ne-am intins la o prajitura si o cafea, si de acolo am plecat la socrii.
Copii au fost in extaz cu atatea cadouri primite. David i-a multumit lui “Christkind” cum a stiut el sa le aduca cadouri peste tot. El a primit un lego mareee, o masina de cursa (cumparat de bunica-sa cand a fost aici, dupa care s-a tavalit el pe jos intr-un Second), si un CD cu ceva curse cu camioane, iar fetele niste Barbi si un puzzle Daria si o carte cu povesti de Craciun Seline. La bunici inca un rand plus de la nasi fiecare inca cate 2 cadouri.
Iar noi cei mari am primit cele mai frumoase cadouri posibile….. facute chiar de manutele lor.
De Revelion eu merg cu copii in Austria, romanii de acolo impreuna cu preotul nostru au rezervat ceva sala. Cica vor fi cca 60 adulti si vreo 20 copii. Mi-e putin frica de drumul de o ora pana acolo si apoi inapoi noaptea dar sper sa ma descurc. Din pacate al meu sot lucreaza in noaptea de Revelion. Pe 1 ian avem musafiri invitati la cina. Vine o prietena cu sotul si baietii. Scap usor ca facem Raclete. Fierb doar cartofii si restul se pregateste pe moment.
.......poze sunt in album
nu va urez inca de an nou, asa sper sa mai intru pana atunici
monica70 spune:
Am revenit.
BRANDUSA da stau super ai tai cu kilele,nu doar Ana! Si e tare fain ca are Ana aghiotant pe Razvan,asa nu mai sta atat pe capul tau sa te joci tu cu ea ...
MIRA voi tot in actiune sunteti Zici ca si David se stie tavali pe jos? Ca pare tare cumintel
Diana mea a fost azi harnicuta foc.Ca ce mi-a dat mie prin cap ca sa o tin (pre)ocupata ,sa o pun la smotru si la alte munci casnice I-am dat in gestiune matura,lopata,mopul si galeata ... tulaiiii ce s-a mai chinuit cu matura aia ,ca avea coada cam lunga.I-a si declarat lui mami ca ce greu e sa maturi Dupa aia am pus-o sa intinda hainele spalate la uscat pe suport si le-a intins frumos pe toate ,iar in timpul asta eu numai bine am bucatarit ceva.Cu ocazia asta a si mancat cate ceva,munca se pare ca face pofta de mancare - ca in ultima saptamana a mancat jalnic.
La ora asta se joaca cu Tudor - repatriat.
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Ca sa nu ma dati disparuta... sa dau un scurt raport.
So, pe 25 am avut musafiri - socrul si fratele meu cu nepoata; pe 26 am fost la Focsani la parintii nasilor lui Razvan; pe 27 prietena mea Claudia cu fetita ei (cea din poze); pe 28, adica ieri au fost finii la noi la masa.
Aseara am fost si-n Oraselul Copiilor unde l-am distrat putin pe Razvan.
Obositor, dar placut.
De azi am liber - si vreau sa clocesc cu adevarat, ca merit si eu, nu? Asta dupa ce spal mormanul de vase ramas de ieri .
Moni, ai ajutor de nadejde deja, nu pot decat sa te invidiez si sa te felicit pt. initiativa.
Tudor e mortal cu "masca" aceea cosmetica pe fetisoara!
Sa stii ca abia azi merg la posta.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Buna dimineata.
CRISTINA aoleu ce activitate intensa si pe voi! Si de revelion ce faceti? Noi mergem doar la mami.
Legat de ajutor sa il vezi ce harnic e Tudor Acum tocmai sterge covorul/parchetul unde a golit apa din bibe.Sterge cu o batista (alba,diafana ) da' ce mai conteaza ? Si nu l-a pus nimeni,doar l-am certat ca de ce a golit iar apa prin casa,asa ca ce s-a gandit el,hai sa imi repar greseala .Sunt singura cu ei,abia astept sa vina mami,bine ar fi sa il ia pe el la ei,sa ma pot apuca de ceva treaba.
Printre vesti proaste,am si una buna: mi-am facut analizele azi si au iesit trombocitele alea nicidecum scazute cum ii era teama doctoritei,ci chiar mai bune decat inainte,ba chiar si leucocitele au mai crescut cat de cat,nu-s inca in limita,dar totusi sunt mai crescute,sunt cam ca si atunci cand am micsorat doza de interferon.Precis e efectul ceaiurilor/tincturilor consumate.Oricum se simte efectul lor si fizic,ca ma simt mult mai ok dupa ce iau interferonul,aproape ca nu mai am defel senzatia de dureri musculare,sau sunt f.vagi.
asteryaro spune:
Moni, asta este cu adevarat o veste buna !!! Sa dea Cel de sus s-o tii tot asa si sa te insanatosesti total.
Deci Tudor este harnic. Pai, o semana cu Ghita, nu?
Pe mine ma distreaza al meu barbat: cand avem musafiri - e cel mai atent posibil, ma ajuta cu toate cele la masa, intretine atmosfera, oaspetii... Cred ca sunt tare invidiata de unii . De fapt, el este tot "baiatul mamei" care nu misca niciun pai, haha.
Eu pe Razvan il voi modela altfel, sa participe activ in casa, nu doar cu poruncile la nevasta.
De Revelion noi mergem la restaurant, pt. prima data impreuna, cum v-am mai spus. Ce-o iesi - nici nu conteaza, important este sa ies din casa, sa schimb aerul, sa vad oameni... E un hotel in apropierea locuintei noastre, am mai fost acolo la diverse petreceri/mese si a fost fain.
In concluzie, vreau si eu sa fiu servita, de fapt asta este ideea.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)