PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata la o cafea + cozonac.Eu nu de mult m-am trezit am avut noroc ca a dormit si Tudor mai mult dupa ce si-a cerut laptele (la 7,30 punct e sus zbierand APTEEEEEE!) Se mai trezeste el si noaptea uneori si de 2-3 ori cerand APA dar adoarme imediat la loc.Insa cand cere lapte e bai mare ,atata urla ca disperatul pana te intorci cu el din bucatarie
DANIELA hai ca avui cu ce ma delecta la cafea
Tu zici ca e Rares asa ambitios,la mine si Diana era asa (nu degeaba tot ziceam ca seamana bine ea cu Rares al tau la unele apucaturi) dar si Tudor e tot ambitios.Mi-am amintit ca Diana pe la varsta asta deja manca singura cu lingurita piureurile ,asa ca l-am lasat si pe Tudor de vreo 2-3 ori cate putin sa manevreze in piureul de cartofi ca ala nu pateaza Si ieri a mancat singur o farfurioara cu cartofi piure Mai cu mana dreapta,mai cu stanga,mai cu lingurita tinuta invers ... a functionat,chit ca avea cartofi probabil si in urechi Si ce incantat de el era
Faina faza cu colinda Ioanei! Diana atat a fost rugata sa ne colinde si doar intr-un final s-a hotarat,cand eram la mami si doar dupa ce a fost momita en gros ca va capata bani.La un moment dat ne-am stricat de ras ca a zis ca ei nu ii trebuie bani fiindca, citez: SUNT BOGATA! Si ne-a adus demonstrativ porcusorul ei -pusculita de la mami plin cu monede.Si acasa tine bine de banii castigati/primiti intr-un portofel.Avea "castigati" initial de cum o "coafase" pe mami si a mai completat pe parcurs.Ea cam cunoaste de mica valoarea banilor,adica nu in sensul de valoarea bancnotelor/monedelor ci in sensul ca numai daca ai bani poti face rost de una alta . Si asta din pricina magazinului unde bantuia des si ii mai si vedea pe ai mei seara numarand banii din incasari.
Revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

DANIELA mersi de raspunsul cu play station ala.Din punctul meu de vedere ala e bun pentru cineva care calatoreste (ca am inteles ca e portabil nu?) si e pasionat de jocuri si vizionat filme.Sau care vrea sa faca sport acasa (ca tot ziceai ca e si la asa ceva bun) Ca altfel exista PC,TV,DVD-player pentru jocuri,filme,muzica - cam toti au pe-acasa asa ceva acum,nu? Deci nu prea inteleg moda asta cu play station ala,nici daca ma bati,dar eu sunt si subiectiva fiindca nu suntem niciunul pasionati de jocuri,iar filmele le privim exclusiv la DVD-playerele atasate la TV,desi am si incorporat in PC.Cred ca la asta de la PC o singura data s-a uitat husbandu' la un film ca nu ii mergea la cel de la TV.

DANIELOOO pai uite eu ma jucam si singura cu papusi (dar nu schiloade ca astea de-acum,pe vremuri papusile aveau silueta proportionata!).Ce-i drept ca papusile erau mai mult accesorii la casele pe care le construiam pentru ele,case cu etaj,mobilate partial cu mobilier din jucarie ,dar in cea mai mare masura cu mobilier improvizat din cuburi,bibelouri (noroc ca aveam mami cat cuprinde de-astea) si alte lucruri de prin casa . Asta era si ideea: aveam de lucru sa inventez incontinuu ceva! Acum greseala e ca toata jucariile sunt facute de-a gata,inclusiv garderoba papusilor.Pai noi le faceam noi haine.Aveam o sacosa cu bucati de materiale de toate felurile (ce noroc pe mine ca mami lucra chiar la UTA fabrica de textile si avea de unde sa imi aduca deseuri ).
DANIELOOO am vazut in drop aseara ce de prajituri ai facut (n-am apucat insa sa las comenturi) Imi imaginez bucurie pe Ioana cu chitara aia! Diana mea s-a bucurat ff mult si de asta de jucarie - ca la urma urmei are coarde pe care le poti regla si zdrangane si ea,numai buna e de trantit de pamant de ... Tudor.Ca si lui i-o place Cu cadoul sotului rezolvi tu cumva.Nici noi nu prea obisnuiam,dar deja e Diana mare si se intreaba de ce nu am primit si noi ceva,asa ca anul asta am inaugurat Craciunul plin de cadouri La noi am scos un tricou din dulap sa i-l pun lui Ghita in pachet ca pantalonii cumparati deja ii purtase si aia ii erau cadoul .Mie mi-am luat niste ciorapi lungi si grosi din bumbac de la un magazin cu marfa nemteasca unde am bantuit sa caut cadouri.De la frate-meu eu am primit papuci de casa si Ghita o camasa.Eu i-am luat lui fratelo o rama de fotografii si prietenei un album de fotografii + un colier hand made Iar lui taica-meu i-am luat niste pantaloni de trening si lui mami un maieu.Deci chestii asa mai simbolice si/sau necesare,nu cine stie ce.Si de la frate-meu au primit si ei ceva haine,bluza+esarfa mami,camasa tati si fratelo,prietena a primit o bluza sport si niste manusi de schi - ca tot se duc la schi dupa revelion.Aaa si taica-meu a primit si un praz ,nu stiu daca v-am mai zis.Si n-a avut ceva mai bun de facut decat sa ii tot dea in cap lui Mos Craciun cu el de se spargea de ras prietena lui fratelo - nu de alta dar ea era singura care nu il cunostea bine inca pe tati si stilul lui original

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

L-am plasat pe Tudor la mami,iar eu cu taica-meu si cu Diana plecam pana la cca 30 km de Arad la fratele lui taica-meu sa luam inapoi oltenii Si e si vara-mea din Italia acasa macar apuc sa ma intalnesc si cu ea O sa conduc eu ca taica-meu s-a scapat la niste palinca E cam umed pe sosea si zapada prinsa pe margine,dar nu e inghetat,cel putin nu inca ...
O zi super in continuare la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Helloooo

Monica! Nu-i portabil mai play station-ul!!! Se atasaza la TV!!! Si te joci cu niste "telecomenzi" poti avea volane, pistoale, rachete de tenis la care se atasaza respectiva telecomanda...etc, dupa caz si dupa cum este jocul!! Cel putin asa este la Wii. dar banuiesc eu ca la play station este cam la fel..chia dau un search sa vad!

Noi am dormit de am spart, aseara Rares s-a culcat la 7 si a dormit pana azi la 9, deci 14 ore iar Ioana mai putin cu vreo 3 ore, ea sa culcat ceva mai tarziu.
Azi am facut o plimbare lunga pe faleza, mi-au cam inghetat urechile, N- mai fost cald ca ieri..
Acum ne bagam la repaus sau macar asa as vrea eu ca am mancat si am baut si un pahar de vin si sunt cam toropita

Mergi la inceput

Hellou! Noi ne-am si intors deja,eu am si papat si acum sunt la cafeaua nr.2.
Diana s-a apucat de coafat papusi,iar acum am desfacut setul de creat bratari si e ocupata deci!
Cu condusul a fost ok,am mers cu 50-60-70 maxim 85 asta la drum drept si bun,ca a cam fost drumul ba cu gropi, ba cu denivelari fiind proaspat carpit La intoarcere a inceput sa viscoleasca asa ca am inaugurat si condusul pe ninsoare,ca pe ploaie inclusiv torentiala am mai condus,dar pe ninsoare niciodata.Noroc ca s-a prins mai mult pe iarba ,mai putin pe sosea,dar oricum era umeda.
Deci acum sunt doar cu Diana acasa,am sunat la prietena-mea dar fetele-s la bunici,am mai sunat la o prietena sa vina cu copiii incoace dar e rupta de obosita si maine merge la serviciu,asa ca vor veni altadata poate intr-o vineri cand are zi scurta ...
In concluzie va trebui eu sa ma joc cu Diana,nu mi-a iesit pasenta Pana una alta i-am dat comanda sa imi faca o bratara pe care sa scrie MONICA Uite asa cu bratari mai exersam si literele Apropo de bratari iar a primit Diana azi vreo 2 bratari de la vara-mea Angi,va avea cu ce se fandosi pe la gradi.Chiar le-am urmarit la serbare pe cele doua fete mai mari de la ei din grupa Oana si Iasmina,se vede clar ca sunt mai mari decat restul (cred ca au in jur de 6,5-7 ani) si nu doar la silueta ci si dupa cat de frumos se exprima.Plus ca sunt mai interesate decat restul de chestii d-astea femeiesti gen haine,coafuri si gablonturi,deci are Diana si celelalte mai mici de unde se inspira iar Diana ambitioasa tare nu vrea sa se lase la ele de nicio culoare si in niciun domeniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Na exista si portabile playstation. Costa o caruta de bani!!!
Nu cred ca Ingrid sa-i fi luat Dianei portabil...macar consola mai implica si ceva miscare

Mergi la inceput

Deci stiam eu ceva ceva ca-s (si) portabile.
Eu sunt la probat bratari la ora asta
DANIELA eu nici la TV sau PC nu o prea las pe Diana,destul o lasa mami la TV la toate tampeniile si nu doar la posturile de desene animate unde isi da Diana,ci si la alea de muzica populara, stiri sau sport unde se mai uita ei dupa caz.Eu acasa eventual o intreb daca nu vrea vreun film de desene animate de pe DVD - asta cand imi aduc aminte De jucat ar putea sa se joace o gramada la PC daca as lasa-o,dar n-am chef defel sa prinda gustul de asa ceva,ca n-as mai scapa de ea! Si zau ca prefer sa se joace cu papusile inca,decat la jocuri din astea,ca are vreme si de ele,daca i-or fi plac.
Na ca s-a plictist de bratari,acum vad ca a luat jos aproape toate stelutele din brad ,cica ea stie sa le puna la loc.Si cu asta se ocupa acum.La anul cred ca o pun pe ea sa impodobeasca bradul - m-am scos

Mergi la inceput

Eiii ia ghiciti cine si-au cantat reciproc la telefon azi? Diana si Mark! Iar Mark ne-a cantat si in franceza si in romana
Pana mai da Anda pe-aici sa va mai zic de Mark ca are 1,20 cm si 22 kg? Va dati seama ce flacau beton !!! In rest ei sunt ingropati in zapada,dar muuult mai relaxati dupa cum va ziceam,ca au terminat cu examenele alea.

Acum e Tudor acasa,iar Diana e deja iar la mami.Dar are ea partener de joaca cel putin pana maine seara,pe nepotul de 17 ani din Oltenia,pe care l-a cam "calarit" acum seara.

Ce sa va mai spun,de azi mai am o stra-nepotica ,nascuta azi pe la amiaza,prin cezariana,are 3,800 si-o cheama Adriana.
Nu va mai zic ca mai am si inca un stra-nepotel tot destul de proaspat de la o alta nepoata din Arad,dar cu care tinem legatura ceva mai vag. Suntem de coma ,nu?

Mergi la inceput

Buna dimineata.Azi am fost ceva mai matinali pe motiv de Tudor - e cam agitat,plangaret si tot cu manuta in gura - presupun ca il supara maselutele - asa ca i-am dat niste nurofen si s-a mai calmat.
INGRID am uitat sa te intreb daca pana la urma a plecat nepoata la scoala in Austria (parca).Mi-am amintit de ea citind la subiectul asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159697
O fata de numai 14 ani trimisa singura sa faca liceul in SUA pe motiv ca in urmatorii ani in Romania vor ramane doar tiganii Hai ca una e sa o trimita la facultate,colo pe la 18 ani dar la 14 ani mi se pare aiurea rau sa fie trimisa atat de departe singura.
La noi ninge Poate mai incolo iesim un pic la zapada,asta daca vine taica-meu cu noi,ca Ghita va fi la lucru.Sau sa merg doar eu cu Diana,desi asa mi-e de lene la ora asta,ca as sta doar in casa la caldurica
CRISTINA,LILI,DEEA ... pe unde sunteti,hai ca voi n-ati dat raportul raportul de sarbatori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou ,
Hai ca a venit frigil din Romania si aici , azi dimineata la 8.30 termometrul arat a pe strada -1.5 grade , nu am vazut in viata mea aici grade sub 0 . Mai lipseste sa vina si o zapada mare .
Hai ca ieri am cantarit-o pe Clara si avea imbracata 17.5 kg , deci banuiesc ca are un 16.5 sigur . Noi ieri am fost la niste priteni l amasa si am petrecut ieri aolo tota dupamasa . Ei sunt din Chile si mi-a facut un desert tipic de la ei , ce il facea mama ei , si nu era altul decat laptele de pasare ce il facea bunica , chiar ma gandeam uite 2 tari indepartatate in celelalt capat de lume si gasim retete comune din sertarul bunicii .
Na ca intre timp am jucat o partida de moara cu Clara si plange ca nu a castigat ea revin..

Mergi la inceput