Dovleceii veseli va ureaza Craciun fericit!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_seby spune:
HO-HO-HO
Am intrat sa va pe toate, sa va urez Sarbatori Fericite, armonie in case si bunastare !
Tocmai ce am vazut pozicile cu cei 3 muschetari si caruciorul nout, e greu sa iti stapanesti lacrimile, i-am aratat si sotului ce puiuti minunati am putut ajuta..Va multumesc pentru aceasta ocazie!
La Multi Ani!
P.S. Daca mai pot contribui cu ceva banuti pentru a atinge suma propusa initial+transportul (am inteles ca Techi a achitat de la ea diferenta), va ajut cu mare placere!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
anomis28 spune:
Dragi mamici,
Sarbatori fericite alaturi de toti cei apropiati inimii voastre.
Ralu & Ralu, sunteti superbi impreuna si suportul lui Relu in relatia cu Alex ma asigura ca sunteti perfecti unul pentru celalalt.
Multe aniversari frumoase si fericite!, Sper din tot suflutul ca tatal tau e alaturi de voi acum.
Si te mai rog sa nu mai pui la suflet tot ce se mai scrie si te mai asigur ca sunt de partea ta in tot ce faci.
Uka si Tecky, voi puneti anul asta, pe Merry langa Christmas, pe FERICITE langa Sarbatori!!!!!
Sunt mandra ca va cunosc si ca fac parte din aceeasi odisee, grupa de dovlecei cu voi
Cristina scumpa si draga, am ratat ziua ta. Neaparat si musai sa ne vedem saptamana viitoare sa te serbam in lege, un coffee si o cinabon. Abia astept.....
noi am avut serbare mare ieri, cu trei pitici (a se citi doua fetite frumoase si Dinu) si doua burtici fericite de ianuarie respectiv iulie. Am si poze cu pitici veseli si fericiti de mos, dar nu mai pot pune azi.... ca somnul.....ma doboara.
Va imbratisez cu drag
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Cristina scumpa si draga, am ratat ziua ta. Neaparat si musai sa ne vedem saptamana viitoare sa te serbam in lege, un coffee si o cinabon. Abia astept..... lui Dinu Andrei (14.09) |
Draga mea, cu cea mai mare placere, dar doar la o cafeluta, te rog frumos! Si aia fara zahar! Gata cu cinabonurile, adio, pa-pa! M-am facut fata cuminte (asa zic eu acum, sa vad cat rezist ) Si una dintre gravidute este cumva prietena ta Raluca cu Ioana?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Simona ori imi vine ciclul, ori sunt gravida pentru ca sunt prea emotionala, m-ai facut sa plang!!! Si nu, gravida nu sunt, deci e clar, trebuie sa-mi cumpar absorbante .
In primul rand am fost prima nominalizata in mesajul tau , apoi mi-ai dat de gandit cu treaba cu Relu. Si mi se pare culmea ca te-ai prins tu de chestia asta si mi-ai zis-o si abia acum o vad si eu! Da, de cand s-a nascut Alex, Relu mi-a demonstrat ca e sotul pefect pentru mine si tatal perfect pentru Alex. Poate inainte mai aveam dubii, dar acum, dupa nastere, totul e clar. Multumesc!
Si iti multumesc si pentru suportul tau, desi de multe ori simt ca te-as dezamagi, tu esti asa buna, si asa iubitoare, si asa inteligenta si plina de umor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
langa o felie de cozonac va asteapta aburinda...
Uka& Techi !
Va pup pe toate, o zi minunata!
Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun
mary_07 spune:
Salutare!
Uka,! Mi-au dat lacrimile cand m-am gandit la bucuria din sufletul mamei .Puiutii sunt tare frumos si miiiici,uitasem cum e sa ai bebe acasa .
o imbratisare mare,mare pentru tot ce ai facut!
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 8+
Thank God it's Christmas !
alex25 spune:
Buna seara!
Toata lumea e ghiftuita de la atata mancare traditionala de Craciun? Stati cu burtile in sus?
Sa va ofer un digestiv?
Va pupa fata, sper ca ati avut un Craciun fericit si bogat.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui alex25 Buna seara! Toata lumea e ghiftuita de la atata mancare traditionala de Craciun? Stati cu burtile in sus? Sa va ofer un digestiv? Va pupa fata, sper ca ati avut un Craciun fericit si bogat. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
un vin de tara pentru mine!
Hai sa ne miscam la pagina 7!
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui alex25 Toata lumea e ghiftuita de la atata mancare traditionala de Craciun? Stati cu burtile in sus? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eu as sta cu ea si in jos dar nu pot
Te pup si sper ca si tu ai avut un Craciun minunat.
Azi am baut vin fara alcool.Bleax, cåx!!!Cine a mai scos si asta nu stiu.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
raluk16 spune:
Iulika, trebuia sa pui putina scortisoara in el si nu mai simteai nimic
Cred ca ne-ar trebui un ceai de digestie. Sau o tema . Ce le-ati cumparat cadou dovleceilor pana la urma si cum au reactionat .