ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

servus fetelor si de la mine. toata lumea in focuri? care de gatit care de nascut!
Pe mine ma cam irita prezenta maica-mii. S-a apucat de gatit... de parca ar fi o armata de oameni! Si eu n-am chef de nimic, chiar as vrea sa vina bebe pt ca nu ma mai simt bine in corpul asta...
Scuze ca-mi vars amarul aici, dar cui sa-i spun?
Va doresc o zi reusita tuturor, pupici

38 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Da, si pe mine ma streseaza mama... a fost acum vreo saptamana si a stat cateva zile... M-a obosit ingrozitor: "De ce nu mananci, da' mananca si aia, cum adica sa faci asa, ca trebuie altfel" si tot asa... Si vine si cand o sa nasc.. ma apuca jalea ca atunci sigur o sa fiu si mai sensibila si nu o sa suport pe nimeni sa-mi zica ce si cum sa fac...

Gabriela
34 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu nu am probl cu sforaitu..sau cel putin nu am primit reclamatii pana acu
dar am cu nascu care pe zi ce trece se infunda tot mai rau si nu mai pot dormi.
fetelor...am o greata groaznica cu stare de moleseala si durere de cap.asta ce mai e????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci ma apuc de "spam"... Nu de alta, dar am urari de facut
Intai pentru Ciudatica, se pare ca ea e urmatoarea pe lista...
Sa-ti aduca mosul cel mai frumos dar din lume, bebe sanatos si mancacios, refacere rapida si acomodare usoara.

HAI CIUDATICA!!!
HAI BEBE TUDOR!!!

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

M-am intors si eu de la cumparaturi....zumzu am mai gasit bradut, scumpicel, dar mumos, am luat din parcarea carrefour cu 70 lei.

Acum sunt in febra gatitului cu mama, am pus si de bounty cake si de salata "buf", ciorbita de porc e gata, caltabosii sunnt gata...

Fetelor, va doresc tuturor un Craciun fericit, linistiti, oricum suntem norocoase ca intr-o asemenea perioada a anului - cea mai frumoasa, zic eu - putem sa visam ca in cateva minute (unele), ore, zile, saptamani scurte ne vom tine bebelusii la piept!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelu..si eu amk nasul infundat..crerd ca le am pe toate..picioare umflate,sforai,nas infundat..asta pt ca m-am laudat ca n-am simptome pana acum
gata fug...mi-a venit iubireaaaa

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

A doua mea urare este pentru Ioana, fie ca floricica pe care o vei primi de la Mosu' sa-ti lumineze intraga viata, sa fie bebe mancacioasa, nastere si refacere usoara si numai bucurii.

HAI IOANA!!!
HAI BEBE IRIS!!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

M-am intors si eu de la cumparaturi....zumzu am mai gasit bradut, scumpicel, dar mumos, am luat din parcarea carrefour cu 70 lei.

Acum sunt in febra gatitului cu mama, am pus si de bounty cake si de salata "buf", ciorbita de porc e gata, caltabosii sunnt gata...

Fetelor, va doresc tuturor un Craciun fericit, linistiti, oricum suntem norocoase ca intr-o asemenea perioada a anului - cea mai frumoasa, zic eu - putem sa visam ca in cateva minute (unele), ore, zile, saptamani scurte ne vom tine bebelusii la piept!!!

Care CRF?

39s Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

baneasa sau feeria, cum i-o zice.
erau si la bricostore (tot de acolo)de la 65 lei in sus, erau acceptabil si aia cu 65..nu urati.

Mergi la inceput

Adaug urari de incurajare pentru bebeii timizi... Poate nu vor sa vina fiindca nu vad motatele

HAI ABRAMBURICA!!!
HAI BEBE!!!

Bebe

Mergi la inceput

Inca un rand de agitate...

HAI ZUMZU!!!
HAI BEBE DARIUS ALEXANDRU!!!

Bebe

Mergi la inceput