ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Craciun fericit tuturor!!!!

MIMO felicitari!!!! Bine ai venit pe lume bb LUCA!!!

Carmen si tu ca si mine...pana nu am facut o baie fierbinte p la 1 noaptea, nu m-a lasat. dupa, s-a calmat si donsoara si am reusit sa adorm. azi m-am trezit cu ceva dureri jos, dar au trecut. am doar contractii nedureroase.

Mada multumim pt papica
deci a inceput sa iti placa cu burtica? si mie imi place..dar pe de alta parte abia astept sa scap sa tin bubulina in brate, sa dorm pe burta, sa ma pot roti de pe o parte pe alta mai usor...chestii din astea

Fetelor va urez o zi cat mai frumoasa, aveti grija la ce papati si cat, sa va bucurati de aceasta mare sarbatoare alaturi de familie, prieteni, rude si sa ne auzim cu bine.
eu stau aksica. o sa am ceva musafiri mai tarziu si in rest, stau pe aici.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 5 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Haideti ca va las acum, ca vad ca sunt singurica pe aici. Cred ca sunteti ocupata cu desfacerea cadourilor.
Sa aveti o zi MINUNATA si asteptam vesti de noi buburuze. Zumzu, Abramburika e randul vostru!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Mada ce nume frumos are Bobita

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Felicitari Ioana!!!
Bine ai venit bebe Iris!!!

Felicitari Mimo!!!
Bine ai venit Bebe Luca!!!

HAI ZUMZU!!!!
HAI ABRAMBURIKA!!!!

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina e frumos numele

si eu sunt pe aici, nu plecam nicaieri,nasii stau la 80km distanta si nu ma risc,iar la socrii nu vreau, prefer la mine acasica sa ascult muzica de Craciun, sa papam si sa ne uitam la Tv, eventual o mik plimbare,nu mai zic ca sotul munceste diseara

si distractie placuta tuturor

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Si eu sunt pe aici...toata ziua...
Mada, foarte frumos Razvan Petru...Stai linistita si la mine s-a schimbat de vreo 3 ori si nici acu nu e sigur numele, asa ca...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

CRACIUN FERICIT CU MULTA BUCURIE SI VESELIE IN SUFLETE

FELICITARI PT BEBELUSI ..... IOANA, CIUDATICA SI MIMO, BINE ATI VENIT SCUMPILOR VA DORESC MULTA SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA.

La noi a venit Mosul cu multe cadouri de nu mai termina de scos din sac, iar Diana era super incantata si multi colindatori .....asta pt ca sotul a uitat sa schimbe bani si le-a dat de cat a avut si s-a dus vestea uite asa ca fulgerul, de nu mai faceam fatza. A fost tare frumos pt ca erau elevi de scoala, mamici cu fetitze si baietei la colindat cum nu am crezut ca o sa vad in Otopeni. Pe la 20:00 am plecat la prietenii nostri sa ii colindam si am ramas pana la miezul noptii de sunt rupta si acum de somn.

Maine este si la noi ziua cea mare, ne vedem cu printzesa si sunt tare emotionata. Cred ca nu o sa pot dormi deloc dar nu mai conteaza.... . Astazi imi vine tot familionul de prin tzara si musafiri carora inca nu le-am spus ca maine merg sa nasc, s-ar fi simtit prost si nu ar fi vrut sa mai ma deranjeze, asa ca le fac o surpriza.

39 sapt Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

HAI, DANINA!!!HAI,REBECCA-ELENA!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Danina hai k mai e un picut
ce frumos ati petrecut voi aseara. super!!!
Nastere usoara sa ai si sa te refaci repede. oricum ne auzim noi si mai incolo si maine

scoatem acu repede niste motate sa se incalzeasca

HAI DANINA!!!!!

Mergi la inceput

Toata baza sta in Danina ptr ca celelalte vad ca nu vor sa se hotarasca! ce mamica curajoasa, Danina! Cat calm! Brava tie!

Mergi la inceput