ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Craciun Fericit! multa sanatate, fericire, bucurii si tot binele din lume!!

Felicitari mamicilor care au nascut si bine ati venit buburuzelor

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Felicitari Ioana si Mimo am intrat special sa vad ce si cum .....

Craciun fericit fetelor!!!!!!!!!!!!Ma pregatesc de dus la biserica cu Vlad

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!

FELICITARI, IOANA!! SA FII SANATOASA, IRIS!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

FELICITARI, MIMO!! BINE AI VENIT, BEBE GRABIT LUCA!!

Deh, asa sunt sagetatorii, Mimo!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimineata fetelor! Sunt sigura ca ati fost cuminti si Mosu v-a adus ceea ce va doreati!
Aseara am disparut ca m-a luat sotul pe sus sa iesim un pic in oras (in alta parte decat restaurantele din cartier). Wow, a fost ... deosebit. Si am vazut si luminitele de pe Magheru, ca nu trecusem pe acolo anu' asta.
Noi azi avem, ca toata lumea cred, program de vizite: noi la parinti, apoi nasii la noi, apoi poate pe la niste prieteni ... Ador perioada asta!
Pupici multi pe burtici si sa papati numai bunatati!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Mai, dar eu vad ca sunteti flamande. Ma apuc eu sa pregatesc micul dejun. Sper sa va placa ca e prima oara pentru mine. M-am gandit la ceva usor ca sa incapa bunatatile de la masa de pranz: cereale cu lapte, iaurt, fructe si niste painica cu gem
Si desigur cafeluta buna si aromate

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

BUN VENIT PE LUME NOILOR BEBEI DIN ODISEEA NOASTRA: IRIS SI LUCA!!!
SANATATE MULTA, NOROC SI MULTA FERICIRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Craciun Fericit !

Felicitari Mimo,Bine ai venit Bebe Luca

Azi-noapte am crezut ca vine bebelusul meu,am avut contractii dese,acum a ramas doar o presiune acolo jos. Sunt la mama, asteptam sa vina si restul familiei.Ma simt minunat,am vorbit la telefon cu toata lumea...ce frumos ar fi daca am sarbatori Craciunul in fiecare zi.

Va , sa aveti o zi minunata !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Ralu, Laura, Lucia multumesc mult de aprecieri. Si eu zic ca am fost foooarte cuminte de mi-a adus mosu' asa cadou. Cat despre burtica mea ... zilele astea am ajuns la o concluzie care m-a luat prin surprindere: IMI PLACE SA FIU GRAVIDA!!! Cu toate greutatile prin care trecem toate, ma simt super speciala iar cand bebe misca, desi durerile au devenit destul de mari, din cauza cicatricei de pe uter, sunt absolut extaziata

Mergi la inceput

Si o veste foarte buna: lui Bobita i s-a conturat un nume - Razvan Petru. Nu il trec la semanatura ca ... cine stie, dar e un progres extraordinar (ca doar ma chinui de 8 luni sa scot de la sot ceva). Si, bineinteles ca este varianta propusa de mine de cateva luni.

Mergi la inceput