ian-feb2011 - BV CIUDATICA, MIMO, IOANA!!!!(152)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

uitati ce am primit de la o prietena

Aveam o prietena cu care, ma īntālneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja.Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata, tot timpul se īmbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar īn vocabularul ei nu exista cuvāntul sutien, darmite īn garderoba ei.

Culmea era, ca īntotdeauna, cānd ma aflam īn preajma ei, mereu scapa cāte ceva pe jos, iar cānd se apleca sa ridice īmi oferea o priveliste mai mult decāt frumoasa.

Era clar. O facea īn mod deliberat.

Pentru ca asemenea scene, nu se īntāmplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind īn toi, īntr-o zi micuta surioara, m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta.

Am luat-o de buna si i-am spus ca vin īn cāteva minute.

Era singur cānd am sosit si a īnceput sa īmi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cāt de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data, īnainte de a ma īnsura si a ma darui surorii ei pentru īntreaga viata.

Eram total socat si nu am putut scoate un cuvānt.
Mi-a spus ca, merge la ea īn dormitor iar daca doresc un ultim salbatic “zbor”, nu trebuie decāt sa intru la ea īn camera.

Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitāndu-ma dupa ea cum urca scarile.

Am stat asa cāteva momente, apoi m-am īntors si m-am īndreptat spre iesire.

Am deschis usa ,cautānd cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cānd au īnceput ropote de aplauze.

Toata familia viitoarei mele sotii, era adunata īn fata casei si ma aplauda.

Cu lacrimi īn ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a īnceput un mic speech:

- Nici nu īti poti imagina, cāt de māndri suntem de tine, ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea, daca as cauta īn toata lumea. Bine ai venit īn familia noastra!
Morala:
ĪNTOTDEAUNA pastreaza-ti prezervativele īn masina…!!!

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

foarte tare

Crina
saptam.38 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia suuper tare!!!!

Am intrat sa vad de Ioana

Hai Ioana!! Hai bebe Iris!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mai lucia hai ca a fost tare rau de tot ,nu am mai ras de mult asa

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

super tare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Super tare bancul!

Bebelu, sunt bine, va citesc zilnic... dar parca n-am avut ce scrie. Ma gindeam la tine ca nu mai ai rabdare, pup fata, mai ai, daca DNP-ul e pe 3... Dar asa de putin, ca-i pacat sa stai fara chefde Craciun... Hai, sarbatori fericite si sa auzim numai vesti bune! (mai repde su mai tirziu...)

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna dragele mele fete burticoase si mamicilor victorioase.

Am intrat sa va salut, sa va urez un Craciun Fericit alaturi de familie si de de noi membrii piticoti, multa sanatate si fericire, nastere usoara, refacere usoara, mult laptic si dragoste cu carul.

lucia, foarte tare faza

ciudatica, felicitari pentru buburuz
Facem si noi galerie pentru urmatoarea tura de mamici

Gata va -acim dulce , sa-l asteptati cumintele pe Mosul, noi ne bagam la somnic ca fuseram la munca si suntem somnoroase.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 32 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Super tare bancul!

Bebelu, sunt bine, va citesc zilnic... dar parca n-am avut ce scrie. Ma gindeam la tine ca nu mai ai rabdare, pup fata, mai ai, daca DNP-ul e pe 3... Dar asa de putin, ca-i pacat sa stai fara chefde Craciun... Hai, sarbatori fericite si sa auzim numai vesti bune! (mai repde su mai tirziu...)

Pup,
G

ma bucur k esti ok.
Craciun fericit si tie si sarbatori pline de bucurie si liniste

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

FELICITARI CIUDATICA! Ai fost cuminte daca mosul ti-a adus asemenea cadou Sa ai parte de un bebic sanatos si mancacios!

Si nu in ultimul rand HAI IOANA!!!

Mai vrem o veste buna de la Mos Craciun!

35+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

A veit mosu'!!!!! Am pus poze pe Picasa cu ce ne-a adus.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput