Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 6
piolica spune:
La multi ani si de la noi, fie ca noul an sa va aduca numai zile senine, sanatate si bucurie.
Petrecere frumoasa in seara asta!
claudinna spune:
La multi ani, dragelor si sa avetipetrecere frumoasa!
Noul an sa fie mai bogat, mai frumos decat ceea ce ati trait pana acum si sa fiti sanatoase, impreuna cu toti ai vostri!
eu sunt prin preajma, pe ultima suta de metri cu pregatirile
babytza spune:
La multi ani dragele mele !!! Fie ca anul ce vine sa aduca numai bucurie , sanatate , fericire , bogatie si liniste sufleteasca !!!!! Va pup si sa ne auzim cu bine in anul nou ce vine !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David 
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
Nu am timp acum , dar promit sa vin acolo cum se linistesc lucrurile :) pastrati-mi loc , ca vin !!!!
Babytza si puii
Valentina
David 
ClaudiaH spune:
Nocom, toate bune si voua!!!! Fie ca 2011 sa va indeplineasca visele si inca vreo duzina de vise ce inca nu le-ati visat!
Sanziana, ce ma bucur sa mai aud de voi!!!! Asa e al doilea copil, mai cucuiat decat primul.
La multi ani tuturor!!! Un an nou frumos si aducator de bucurii!!!
angelynna82 spune:

Sanziana ma bucur mult ca te citesc 
Nocom te
am cu drag. Dumnezeu sa va ajute cu jobul pt tati 
Babytza 
CLaudiaH stau linistita, ma gandesc ca fiecare copil are ritmul lui 
Dragele mele, vreau sa va urez un AN NOU fericit, sa fie asa cum doriti voi, sanatate la fiecare in parte, bucurii, voiosie, numai bine.

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
angelynna82 spune:
La Multi Ani 2011 si bobocimea noastra draga 
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
babytza spune:
La multi ani !!!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David