Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hahahaha, ce tare!!!! sunt super mingiile astea si m-ai convins sale iau si eu la copii pentru Anul Nou
(lui R si la nepoti)

sanatate multa, Claudia!!
ce faceti de Rev?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Claudinna, sunt chiar faine mingile astea. Stefan a primit una pe la 3 ani, a calarit-o o vreme, acum i-a dat-o Luciei si lui i-am luat una mai mare (65cm fata de cealalta de 45).

Iata ce mai face Lucia: puzzle. E foarte pasionata, a ajuns deja la 18 piese. Daca aveti rabdare o vedeti mai jos:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

A-rose bine ai revenit. Sa iti traiasca copilasii si bun venit Horia Stefan

ClaudiaH sanatate copiilor
Faine filmuletele, inca nu ii iau mingie din aceea, mai astept pana la iepuras . Crina mea nu are rabdare sa faca puzzle-uri...nici nu se arata a fi interesata de ele...felicitari Luciei

eu am avut zi de smotru

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

Mergi la inceput

Claudinna, abia acum am vazut intrebarea legata de rev. Ei bine, stam acasa pentru ca eu am o conjunctivita virala care e extrem de contagioasa si in consecinta sunt izolata la domiciliu. Boala dureaza intre 10 zile si 3 sapt. in functie de robustetea organismului. Zece zile se implinesc pe 2 ianuarie deci sigur stau acasa. Voi ce faceti? Duceti baiatul in club?
Angelyna, fiecare copil cu interesele lui. Stefan abia pe la 3 ani facea puzzle de 4 piese iar la testele de inteligenta iesea peste media varstei dar nu-i placea puzzle, asa e el. In schimb pe el il interesa tot ce avea roti: mergea pe tricicleta pe bicla fara pedale, pe Bobby car insa Lucia n-are nici o treaba cu astea, cum o pun pe ele cum se da jos si o ia la fuga. Fiecare copil cu stilul lui. Si exemplele pot continua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Claudinna, sunt chiar faine mingile astea. Stefan a primit una pe la 3 ani, a calarit-o o vreme, acum i-a dat-o Luciei si lui i-am luat una mai mare (65cm fata de cealalta de 45).

Iata ce mai face Lucia: puzzle. E foarte pasionata, a ajuns deja la 18 piese. Daca aveti rabdare o vedeti mai jos:

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

mi se pare extraordinar! bravo, Lucia!!!!

Mergi la inceput

neata!!!!!
vrea cineva???

Claudia, nu-l ducem in club, aducem clubul la el
vom sta acasa, dar vom avea ceva musafiri

am luat aseara mingii din acelea..cred ca am luat cam mari, ca abia puteam urca copilul...am mai desumflat una, e ok, dar sper sa se prinda cum e cu saritul si sa nu muste din podea
accidente ati avut?

Mergi la inceput

Merci de cafea Claudinna ! Bineinteles ca orice proces de invatare se lasa cu accidente asa ca avem si noi urmele noastre de dinti in parchet. Glumesc, au fost ceva accidente dar s-au prins repede cum functioneaza treaba. Trebuie doar sa invete sa se tina bine si sa nu se aplece in fata. Stefan a invatat mai repede insa el avea deja 3 ani cand a primit mingea. Lucia insa are mingea lui Stefan sub nas de cand s-a nascut si de cand a invatat sa mearga tot incearca sa se urce pe ea asa ca a cazut de cateva ori. Insa noi suntem pe principiul ca "ce nu te omoara te face mai puternic" asa ca nu punem la suflet micile accidente. De vreo luna reuseste insa si Lucia sa se urce singura si sa sara frumos pe mingea de 45 de cm. Pe cea de 65 nu poate insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cred ca a trecut o jumatate de an de cand nu am mai intrat la subiectul asta!
E atat de greu cu amandoi, se incaiera tot timpul, se cearta, se trag de haine numai intre ei trebuie sa stai!
David a crescut, nimeni nu-i da 2 ani si 2 luni e inalt 90cm si 14 kg si ceva, vorbeste ca un copil de 3 (e chiar obraznic uneori, avandu-l ca model pe Dragos....fac o echipa fantastica la prostii)

Va doresc un 2011 cu multe bucurii, iar tristetile sa dispara pt totdeauna din vietiile noastre!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata mamici dragi!!!

cat ma bucur cand mai apar mamici de la odisee sa ne mai spuna de boboceii lor!!!!

a-rose bine ai revenit!!! Este minunata viata in 4, asa-i?? Te asteptam cu detalii despre pui oricand ai timp si chef!!!

sanziana Ce baietoi mari si nazdravani ai tu acolo!!! Cred ca e mare nebunie cu ei acuma, dar sa vezi ce minunat o sa fie cand vor merge impreuna la gagici si la bere!!

Noi suntem bine, sanatosi si voiosi, eu acum sunt la munca dar la 2 plec acasa sa pregatesc ceva mancarica pt Rev..... De cateva zile sotul sta acasa singurel cu amandoi copiii si nu pare foarte epuizat seara, asa ca, ma gandesc ca se descurca bine!!!

Va doresc din suflet un An Nou minunat, linistit si fericit!!!! Noi avem multe planuri marete pentru 2011, insa intai de toate, trebuie sa-si gaseasca tati servici! Doamne ajuta!!!

Petrecere frumoasa diseara, alaturi de puii vostri dragi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudiaH ce fain se joaca copiii impreuna!!! Si ai mei sar toata ziua pe minge din aceea, noi avem una singura, mare, dar cam dezumflata (o avem de 6 ani...) si sar amandoi pe ea (cu randul, evident ), cat e ziua de lunga. Inca nu s-au plictisit de ea...

Mi se pare extraordinar cum stie Lucia sa faca puzzle-uri!!!! Matei al meu nici la 6 ani nu are rabdare sa faca unul cap coada....

Va imbratisez cu mult drag si va doresc Sarbatori Minunate!!!

PS: Cu multa intarziere, La Multi Ani lui Stefan pt Sf Stefan si tie sanatate multa!!!!!

Mergi la inceput