Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 4
ClaudiaH spune:
Klemi, da, e la noi in oras, in perioada Craciunului. Vine in fiecare an in multe alte orase si in mai multe tari. E foarte popular desi cam scump.
claudinna spune:
La multi ani, Stefaniilor si Stefanilor!!
Sabinel, Gargarita, s ava traiasca fetele!!
Claudia, Lidia , sa va traiasca baietii!!
anca81 spune:
Hello, hello 
Noi cu intarziere din pacate, Craciunul a trecut fff repede, ne-am intors la munci
. Sunt necajita, Carla e bolnavioara, are o tuse tare urata, aseara a facut si febra...Am luat un nebulizator Laica, imi vine maine, sper sa-i foloseasca ![]()
Va pup pe toate si va doresc An Nou Fericit!
Carla &
mami
kllemi spune:
neatza' din cauza faptului ca ieri am facut contract cu RDS-ul sa vina sa-mi instaleze net(dabea pe 3 ian
) ....ca mam saturat de astia pina peste cap 
....iar azi este ultima zi de la astia, de care mam saturat ![]()
....vreau sa va urez cu tot sufletul UN AN NOU PLIN DE BUCURII CU MULTA SANANTATE SI SA VA MEARGA TOATE DIN PLIN ASA CUM VI LE-ATI PROPUS, VA PUPACESC MUUULT SI O SA-MI FIE DOR DE VOI
In alta ordine de idei, am uitat sa va spun ca de cand ne-am schimbat pampers-ul cu un nr. mai mare, nu mai avem probleme cu udatul imbracamintei de pe noi 
...deci, a functionat ![]()
![]()
anca nu sti ca ce este frumos se termina repede 
(ma refer la craciun)....oooffff, imi pare rau ca sunte-ti bolnavioare, tocamai acum, sanatate multa 

angelynna82 spune:

Anca sanatate Carlei, sigur o va ajuta nebulizatorul 
Kllemi felicitari pt noul contract 
eu am curatat ieri antena boom, mergea un receiver si altul nu
...
avem si niste muci, sper sa tamana doar la stagiul asta
, mergem pe aspirat, putin vibrocil in nasuc, vit c si pherum phosphorum....
Lumi, ce mai faceti voi? 
Paula-Laura sa inteleg ca vei fi soacra de 2 nurori?
, fain 
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
a-rose spune:
Craciun Fericit ! La multi ani !
Nu-mi vine sa cred ca mai sunteti inca aici !!!! M-am uitat absolut intamplator pe site si sunt foarte bucuroasa sa vedem ca ne-ati pastrat si pe noi alaturi de voi, desi... nu am mai dat niciun semn !
Am fost ocupati sa-i facem un fratior Ruxandrei, care a implinit 6 luni si pe care il cheama Horia Stefan ! Acum ca v-am regasit, vom tine negresit aproape !
Va pupam cu drag, ROse, Ruxi si Horia !!!! pe tati nu-l punem in calcul ca nu-i de comitet!
Rose, mama Ruxandrei, 28.08.2008
claudinna spune:
neata!!
proaspata!!
a-rose, bine ai revenit!! sa-ti traiasca obocica si bobocelul!!
mai sunt cateva mamici harnice care au facut fratori sau surioare pentru boboceii lor.
Anca, imi pare rau ca sunteti bolnavioare si sper sa va treaca pana la Revelion!!
sa-mi zici si mie cum e nebulizatorul Laica. e cu ultrasunete, nu?
pt noi au fost f buni aerosolii (am facut la cabinetul dr) si a scapat R fara antibiotic, chiar daca tusea destul de rau. tusea i-a trecut in saptamani, febra in 3-4 zile.
sanatate multa!!
fetelor, ce faceti de Revelion????
ClaudiaH spune:
Buna, fetele! (Care-ati mai ramas)
Noi suntem mai bine cu sanatatea. Nu ne-am refacut complet insa suntem functionali. Iata-i pe cei mici, din nou vioi:

LA MULTI ANI cu sanatate, sa fiti fericiti si norocosi.
Stefan