Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Eu pe fb nu vin. Sunt impotriva conceptului.

Klemi, fiecare copil cu stilul lui. Stefan la 3 ani de abia avea rabdare s#259; fac#259; 4-6 piese. Si acum face puzzle dac#259; trebuie dar dac#259; nu nu cere. Sora-sa îns#259; face cu pl#259;cere. Eu nu le impun nici o activitate, doar le sugerez si fiecare face ce-i place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salutare,

maseluta mea e mai bine, de fapt eu, ca nu mai am dureri:) deci, asa cum mi-a spus dentinstul, in 48 de ore sint ca noua si asa a fost.

Claudia, hihihi, e bine ca te tii tare. Si eu sint impotriva conceptului, insa cred ca e ok forumul de acolo, altceva nu ma intereseaza.

Alexa, ce putin mai ai! Tin pumnii strinsi sa fie bine.

Paula, tu in cite saptamini esti? Imi amintesc ca ai anuntat sarcina cu mult inaintea mea, iar eu am intrat deja in saptamina a 9a.
Aici sint super tari, cica nasc pe 31 august, adica la 41 de saptamini, nu stiu cum naiba calculeza astia 41 de saptamini...Oricum, la a doua sarcina nu cred ca ajung nici la 40... O sa-l intreb pe doctor, cind ma duc la el la primul control 'oficial' in februarie, ca nu inteleg cum iau in calcul 41 de saptamini. Dupa calculele de pe siteurile romanesti ar trebui sa nasc pe 24 august.

Klemmi, nu moare DCul, si mie imi este la suflet forumul asta, chiar daca intru mai rarut.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Dap, mai am putin dar nu stiu cat. MAine merg la un control sa vedem ce spune bebe.

Pio, pe Matei l-am nascut la38sapt si 5 zile. La sarcina asta credeam ca la 37...max 38 saptamani nasc (dupa ce de la 32sapt am vaut contractii si mi s-a scurtat colul), dar uite ca am ajuns la 39 si 4 zile si ...nimic. Se zice in general ca a doua sarcina e mai scurta, dar Niko a nascut a doua fetita dupa termenul primei, Eva la fel, eu cu siguranta la fel voi face...asa ca nu te baza pe asta

Apropo: pe 31august sunt eu nascuta si pe 24 Matei :) Eu zic ca e de bine

Sanatate multa!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 39+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Pio, eu sunt in saptamana 18, sau de fapt in 19 Am cam uitat cum era cu numaratul.Am DPN pe 11.06 ecografic, dupa UM e 15.06

Alexa, si eu am doua prietene care au anscut al doile-a copil mai tarziu decat pe primul. Nasterea propriu-zisa a fost mai scurta, dar sarcina nu
Tin pumnii sa fie la fel si al tine, si acomodare usoara

Mimihoo, mersi de invitatie, cred ca ma bag, trebuie doar sa descopar cat de private pot sa imi fac profilul

Mami de Mihnea (09.10.2008) si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu, acum sunt cam off topic...cu doi pici mici mici este cam greu.
dyanira, pediatra mi-a facut o schema de tratament cu isoprinosine si stiam si eu ca la 5 kg se da 1/2 pastila. deci ruxa are 15 kg si ia 1 pastila dimineata + 1/2 seara. Eu am inteles ca acest medicament este un imunostimulator puternic si se prescrie nu ca tratament, ci ca adjuvant, alaturi de medicatia corespunzatoare, la pacientii cu hiv, zona zoster, etc...tocmai pentru ca imunitatea lor este foarte scazuta. nu are contraindicatii si ruxi a luat virusul de la fratiorul ei, dar intr-o forma foarte usoara, adica i-am dat doar 2 zile paracetamol. cura este de 7 zile pe luna si intentionez sa-i fac si in toamna, inainte de gradinita. cat il priveste pe bb, este cam mic, intradevar si poate ca nu trebuia sa-i dau insa a avut o forma foarte urata de virus si am refuzat sa-i dau antibiotic. M-am gandit sa ii dau intrucat el e destul de plinut, are 10 kg si putea lua 1/2 dimineata si 1/2 seara. partea proasta este ca acum a facut o forma de diaree, nu stiu daca de la medicament sau de la ce a papat, ca i-am introdus smantana si galbenusul de ou in alimentatie, cert este ca am scapat de raceala. mai are ceva muci dar nu-i mai dau nimic.
anca, esti o norocoasa ca micuta Carla are un asa bun simt si se pune singurica la colt. ruxandra nu sta la colt nici daca stau si eu cu ea, de fapt face numai ce o taie pe ea capul, mai ales ce este interzis inca se mai si uita la tine sa fie sigura ca vezi cand face ce nu are voie. asta spun unii ca inseamna ca "are personalitate", ceea ce nu este si parerea mea. eu zic ca este proasta crestere, ceva care se intampla firesc cand mama este mai severa si tatal foarte permisiv. am mai vazut si in alte parti. doamne ajuta-ne !!!

rose, mami de ruxi (2 ani si 5 luni) si de horia(7 luni)

Rose, mama Ruxandrei, 28.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

A-rose, perioada 2-4 ani mai este numita si mica adolescenta. Si ce-ar fi adolescenta fara incalcarea regulilor, fara razvratire si fara sfidare? N-ar mai fi adolescenta. Asa ca ai rabdare cu ea, tu continua sa-i spui ce e bine si ce nu, fi consecventa in decizii si nu schimba/adapta regulile chiar daca ele sunt incalcate constant. Pastreaza sistemul de valori si ea si-l va insusi in cele din urma. Sa ai doi ani, un frate mai mic si o lume plina de reguli pe care nu le intelegi intotdeauna nu-i un lucru prea usor. Faptul ca face ceea ce e interzis si se uita sa vada daca o vezi inseamna ca ea si-a definit deja acel lucru ca interzis insa isi demonstreaza sie insasi ca poate sa decida singura. Asta e foarte inmportant pentru dezvoltarea ei interioara. De cate ori nu mi-o fi spus mama cand eram adolescenta sa-mi fac patul, sa-mi strang hainele, etc. iar eu parca intentionat le lasam de-a valma iar acum ca adult sunt o obsedata de ordine de nu ma recunoaste nici mama. Asta arata ca mi-am insusit definitia de ordine si curatenie insa la momentul respectiv eram prea rebela sa ma conformez. Si cred ca fiecare dintre noi isi aminteste cateva exemple similare din adolescenta. La fel e si cu copiii: noi trebuie sa ramanem consecvente si perseverente in a le trasa limite si impune reguli chiar daca ei le incalca. Le vor invata insa. Pot certifica si prin faptul ca baiatul meu a depasit mica adolescenta iar acum pot sa-ti spun ca el tine mai abitir la reguli decat noi parintii pentru ca in timp si le-a insusit chiar daca la vremea respectiva ne-a sfidat incalcandu-le. Acum cu Lucia sunt mult mai relaxata, stiu ca in final se va potoli si ea. Asa ca nu dispera mamico, nu ai o fetita prost crescuta ci doar o fetita incapatanata si cu o personalitate puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

A-rose ai rabdare, inca e micuta pt a fi "prost crescuta", personalitatea ei abia acum se contureaza, vorbeste, explica-i de n ori cu multa rabdare. Nici Crina nu e vreun model dar are timp....

Mergi la inceput

Paula-Laura, nu stiu daca am scris...insa iti tin pumnii la eco si sper sa afli ce comoara ascunzi in burtica

Mergi la inceput

cu intarziere Nausica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Pio, ma bucur ca esti bine!

Nocom, felicitari sotului. Intrebasem la noi, dar se pare ca pe posturile aparute au fost angajati prieteni. Astea sunt vremurile.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput