Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p

Nocom felicitari sotului pt job. Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

NU moare sigur DC-ul...la mine e un tab deschis tot timpul chiar daca scriu eu rar.

Pe FB e mai simplu parca.

Felicitari pt vestile bune Nocom!

Pio, multa sanatate si sa treaca cat mai repede maselutza.

Eu sunt tot acasa. In fiecare zi am cateva contractii dureroase, cateodata mai multa, altadata mai putine. Cu doua zile in urma a fost tare agitat Theo, insa nu s-a intamplat nimic.

Sambata merg la control si mai vedem. Daca nu se intampla nmic pana atunci, vedem atunci ce spune medicul.

Sanatate tuturor!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura, am 39sapt si 3 zile.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 39+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

pio, claudia haideti si voi si veti vedea cat de simplu este sa discuti pt topicuri. in plus, nu mai baleezi prin tz pagini sa vezi dc-ti raspunde cineva la ce intrebi ...

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Oau, ce de pagini pe ziua de azi, credeam ca se incheie luna la capitolul asta

Laura, Multa sanatate si tot ce iti mai doresti langa familia ta!

Noi suntem bine, crestem, astept cu interes joia viitoare eco poate aflu ce carucior o sa am.
Cred ca ma convingeti pana la urma si pe mine sa intru pe FB, nu de alta da mi-a dor sa va mai citesc

Mami de Mihnea (09.10.2008) si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Cafeluta pentru mamici!!!!

pio, angelina, alexa

paula-laura iti tin pumnii la eco! Voi ce ati vrea sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mai, nu moare DC-ul, sigur, de asta si eu tot scriu si aici, dar si pe FB. pe FB e intr-adevar mai simplu, si fetele sunt mult mai active acolo, asa ca e ok.
pio, claudia, paula, va asteptam!!!!

paula, sarcina usoara in continuare, mai asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

pio, paula v-am trimis invitatie pe fb :)
Claudia, nu stiu e-mail-ul tau, daca vrei mi-l dai pe PM si te invit

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Sarcina usoara Paula!!! Si multa sanatate!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 39+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare heeeiiii...ia uite domne ca se mai discuta si pe aici....io chiar puteam sa jur ca va muri DC-ul ...

lumi sigur azi sau maine te voi suna sa ne intalnim

alexa mami ce putin mai ai .....multa bafta si nastere usoara iti doresc ...nici nu vreau sa stiu cum te simti...ma refer la marea intalneala cu bbicu

paula neaparat sa ne spui daca afli culoarea caruciorului....nu de alta, dar eu chiar sunt curioasa

pio ooooffff.....chiar nu stiu ce sa-ti spun.....banuiesc ca nu poti sa o tratezi pana nu trece infectia ...nuuu??? sanatate muulta

Mai, eu nu stiu ce limbi straine vb. voi acolo, cu nu stiu cate piese de puzzle-uri fac copii vostri, ca a mea daca o pui sa stea intr-un loc....mai bine te imbraci frumusel si pleci de acasa ...daca vreau si eu sa ii arat te miri ce pe o carte sau sa ii citesc, sau mai stiu ce alte lucruri, care implica statul intr-un loc,incepe :"mami ai jocam" sau "ai dantzi" si tot asa....adica nimic altceva decat joaca,care implica sa ne alergam sa ne jucam cu mingea si tot asa parca zici ca am baiat nu fata

Mergi la inceput