Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eu am avut noroc ca nu prea m-a durut. Aveam cand si cand dureri si atunci luam Aulin - parca a fost interzis - dar eu mai aveam niste pastile. Oricum, cea mai importanta informatie este ca eu nu eram insarcinata, mi s-a intampla anul trecut. Am dus infectia din ianuarie pana in septembrie ... cand nu s-a mai putut si m-a taiat de mi-au mers fulgii :))
Vorbeste totusi cu gineco pt anti-durere. Eu stiu ca daca esti gravida si stai cu durere faci mai rau fatului. De aceea mie mi-au aprobat in sarcina sa iau cate 1/2 de doza din paracetamol sinus, aspirina, antinevralgic cand aveam dureri de cap - le luam pe toate odata ca altfel nu-mi trece.

Sanatate! ai grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Mimi, pina la urma o sa ma convingi cu FB; o las pe Lumi sa vina prima, daca vine ea, promit ca vin si eu:)
Nu stiam ca antibioticul nu merge cu tr homeopat sau viceversa. Merci! atunci las naiba belladona, daca si Lidia zice ca e apa de ploaie. vad daca antibioticul ma lasa pina maine. Tu in cit timp ai scapat de durere cind ai avut antibiotic? aici spun ca 48 de ore.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

luminita e pe FB ...de citeva zile deja...deci te asteptam cu mare drag

cu maselele nu eu am tras-o, ci sotul...si au revenit episoadele cu durere ..cu puroi cu tot ...de fiecare data...asa ca s-a lasat convins si pina la urma a renuntat la sportul asta numit antibiotic..si a incercat remediul ...(si s-a rezolvat problema)

deci daca nu reusesti sa o scoti pina la urma la capat...sa ma "strigi"...

sa stii ca remediul nu face deloc rau mazarichii...mult mai mult rau fac substantele sintetice continute de antibiotice...chiar daca unele din ele sunt acceptate si in sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

:))
Lumi e de mai mult de 1 saptamana :P deja e veterana
ti-am trimis invitatie, te astept cu drag

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

VAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? M-AI PRINS! Lumi, si eu care credeam ca esti inca pe baricade.

Mai, eu ma tin de promisiuni, o sa ma inscriu in weekend.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Si tu Brutus???

Mergi la inceput

Daca stiam ca tu esti inca pe baricade, te dadeam pe tine exemplu, Claudia. Hai ca sa-mi fac mai mult curaj, poate vii si tu...
Mai, Lucia e fenomenala cu puzzle-urile. Felicitari!
Si felicitari si sotului lui Nocom pt noul job. Sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi, pio Multumesc! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI, andy.p!!!!

SA FII FERICITA SI IUBITA, SI DD SA AIBA GRIJA DE TINE SI FAMILIA TA!
ITI DORESC SA AI PARTE DE O PETRECERE MINUATA, MULTE CADOURI SI SURPRIZE DIN PARTEA COPIILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nocom, suntem mai bine, adica cei mici nu mai fac febra insa sunt in continuare mucosi iar Stefan inca il mai oare gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, claudia, va asteptam pe FB! cu o conditie: sa nu moara DC-ul!!!!!!

Laura!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita si fericita, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

pio, claudia, va asteptam pe FB! cu o conditie: sa nu moara DC-ul!!!!!!

pai daca asta e conditia, atunci eu ramin aici, ca sa nu se stinga lumina.

Laura, La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. Sa ai o zi frumoasa azi!
Nocom, merci ca te-ai uitat in listuta

cred ca vedeti ca eu sint super activa aici, sa traiasca DC-ul!

Mergi la inceput