Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, ma bucur ca sunteti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Piolica, ma bucur sa aflu ca sunteti bine. Sarcina usoara mai departe!

Claudinna, eu zic sa te linistesti, cred ca e o faza normala. Imi amintesc de Stefan al meu ca a avut o faza undeva intre 2 si 3 ani in care avea cosmaruri noaptea, se trezea plangand si strigand "mama, nu pleca!!!!". Iar eu NU mergeam la serviciu. El mergea 4 ore/zi la gradinita insa in rest era tot timpul cu mine (noi suntem aici fara parinti si n-avem cu cine-i lasa). Mentionez ca Stefan a fost si este genul de copil care a mers cu placere la gradinita pentru ca adora compania altor copii. Si acum el e suparat cand vine week-endul si trebuie sa stea acasa. Lucia e la fel cum spui tu despre Razvan: totul incepe si se termina cu mama dar daca ii spun ca trebuie sa plec imi spune voioasa "pa,mama!". Spune-i de fiecare data cand ai ocazia ca-l iubesti si ca n-o sa-l parasesti niciodata si cu timpul vor disparea si temerile lui. Si-o sa vina altele caci viata e plina de temeri si goala de garantii. De ex. Stefan ne intreba cateva saptamani in urma ce se va intampla cu el si cu sora lui daca noi parintii murim cat ei sunt inca mici. Nu-i putem feri de temeri insa putem sa-i ajutam sa si le depaseasca. Multi pupici de la mine pentru baietelul sensibil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

merci, Claudia!
f speriata nu-s, ca fac tot ce-mi sta in putinta sa-l asigur ca nu-l parasesc, insa m-a uimit! nu credeam ca mai simte asa ceva. ai dreptate...cu cate ne vom confrunta de acum incolo...

Pilica, ce drag imi e sa te aud despre starea de gravideala
ce mai face Elsa??? poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

? Mai e cineva pe aici care sa serveasca o ceasca in fata computerului citind desprecopii.com?

Eu sunt azi acasa ca am amandoi copiii bolnavi; nimic grav, doar o viroza din aia cu 2-3 zile de febra cu nas infundat, tuse&co. Facem inhalatii, bem expectorante si printre ele mai dam un spray in nas si cate un nurofen/paracetamol.

Legat de constipatia Luciei nimic nou, in ciuda faptului ca-i dau sirop se tine pana in ultima clipa, nu vrea sa faca si pace si ajunge sa faca in final tot scaune dure de unde inca o recidivare de prolaps insa de data asta n-a mai prolabat la fel de mult. Am primit pe langa sirop si un praf pe care sa i-l dizolv in apa/suc/iaurt. Insa nu prea mai pot sa-i dau micutei care bolnavioara fiind de-abia mai mananca in schimb cantitatile de siropuri/medicamente se inmultesc. Ar trebui sa-i dau de 3ori pe zi 10ml lactuloza (pt scaune moi)+5ml expectorant+ 10ml praf dizolvat. Asa ca bietul copil s-a saturat si nu mi le mai ia, numa' cand le vede i se face greata si vomita. Nici nu stiu pe care sa i le dau si pe care nu, pentru ca toate sunt la fel de importante. Offfff! Dar o scoatem noi la capat.

Dar gata, hai sa mai zic si de bine. Pe Lucia cred ca o sa o inscriu la campionatul de puzzle. Face puzzle de 20 de piese cu o lejeritate fantastica desi sunt recomandate pentru 4+ ani. Nu mai vrea ajutor de la nimeni. Face cate 6-7 puzzle pe zi. M-a disperat, am cumparat la puzzle de m-am saturat, trebuie sa ma mai duc la biblioteca de acum. Sta si se uita cu atentie la ele si in mai putin de 5 minute e gata cu fiecare.
Acuma va povestesc ceva amuzant cu Stefan. Se uita ieri la un documentar cu niste raci rosii care migrau la mama naibii. La capatul calatoriei lungi se apucau sa se imperecheze. Stefan: "mama, ce fac racii?" Eu:"se iubesc ca sa faca copii". Stefan:"Maama, da' nu se casatoresc mai intai???" Cum sa-i explic ca modelul familial pe care il are el nu e singurul??? Sper sa reusesc sa cresc niste copii deschisi la minte. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello

claudiaH imi pare rau ptr. puiuti ca sunt bolnaviori, sanatate muulta .....in scimb, Lucia..jos palaria ...auzi tu puzzle-uri de 20 de piese BRAVOOO.......IAR Stefan ...fara cuvinte...va pupacim muult

lumiiii poate ne intalnim sapt. asta sa iti dau si eu sacosica ....aaaa???...ce zici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Scuzati-mi absenta...intre timp ne-am facut bine, dupa cateva zile cu febra numai cu homeopate, gratie Lidiei .

CLaudiaH felictari Luciei pt realizari . Imi place de Stefan cum considera modelul unei familii

Claudinna m-a emotionat cum ai povestit, ma infior cand ma gandesc ca vine si vremea noastra...

va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

?

Piolica ma bucur mult ca merge sarcina bine, asa sa fie pana la sfrasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Multumec frumos pentru cuvintele frumoase. Eu sint super naspa acum, am o durere de dinti insuportabila, ieri dupa amiaza am reusit sa ma duc la un dentist, am avut un mare noroc ca aici astepti citeva zile si la urgente. In fine, rezultat la radio _ infectie sub o coroana. Mi-a dat amoxicilina, vad ca deocamdata nu face nimic, insa nu pot lua antiinflamatoare ca e naspa pt mazarica.
Lidia, daca esti prin preajma, ce tratament homeopat mi-ai recomanda? Durerile sint de-a dreptul atroce, nu dorm noaptea... abia pot sa maninc

merci mult
o sa va scriu mai mult cind ma pun putin pe picioare ca acum sint varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Off, Pio, ce veste cu maseaua ...
eu luam la 2h Silicea. Am pacalit infectia de vreo 2-3 ori. Pana la urma a trebuit sa iau antibiotic si m-a operat. Se facuse o mare chestie in timp. De durere, nu stiu ce sa-ti spun. Intreaba medicul gineco poate stie ce sa-ti recomande, sau poate chiar stomatologul

Hai sanatate si sa scapi repede!
Lidia e pe fb, i-am spus sa treaca pe aici, pe la tine

Mergi la inceput