Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
nu da nimeni o
p-aci? hai ca o dau eu si asa mi-s adormita![]()
Sf. Ioan
tuturor care se sarbatoresc azi
am avut o noapte de pomina, cu febra de 39.4 care nu vroia sa scada, am dezbracat-o, udat-o cu apa de pe mainile mele si cu nurofen abia am reusit sa i-o scad intr-un final...acum de 6ore nu mai are febra...mergem pe balladona
=> asta era dimineata
...acum avem iar temp
...mama masii...trecem noi peste...
alexa si mami spune:
buna seara,
Ionilor si Ioanelor
multa sanatate boboceilor bolnaviori:(
eu am inceput serviciul de luni si sunt tare frustata ca nu mai sunt non stop langa puii mei:((
claudinna spune:
hello!
Claudia, sper sa depasiti repede problema asta! cu siguranta este de la graba ei de a fugi la joaca!
Alina, te cred ca ti-e greu...mai ales dupa atata timp!
claudinna spune:
neata!
am
!! cine se baga??
Alina, la mine acomodarea s-a facut cam dupa 2-3 saptamani...si a mea si a lui R.
dar, am fost in concediu la sf lui dec...m-am reintors la munca pe 3 ianuarie, insa R devenise agatat de mine. nu puteam sa ma duc in alta camera ca se punea pe plans si ma striga. acum, cum il supara ceva, ma ia in brate si ma strange tare, vrea sa planga la mine in brate, la mine pe umar...sa-l imbrac eu, sa-l dezbrac eu, sa-l sterg EU la nas....
alateieri seara mi-a spus ca el a plans dimineata. de ce ai plans? "ca nu elai tu aici!! ca nu mai elai langa tatanu..."
"de ce te duci la selvici?"...sa fac bani..."pai n-ai bani??"
tot alalteieri seara, se uita catre TV si l-a apucat plansul: "mama unde e???" nu pricepeam ce vrea, ce are.i i spuneam ca sunt langa el...el se uita la poza lui de pe TV ...si era singur in poza!!!!! adica mama de ce nu e cu el in poza??? ma termina sufleteste si nu inteleg de ce resimte el asa, dupa atata timp...vb la telefon de cateva ori cat sunt la serv...ramane acasa, in mediu familiar lui, nu plange cat sunt eu la munca...dar cand vin imi spune ca a plans...
mi-a mai zis intr-o zi: sa nu pleci sa ma lasi!!!
cred ca face totusi parte din procesul de obisnuire...ca ieri dimi m-am dus in oras si i-am spus ca ma duc, m-a intrebat daca-l iau si pe el...i-am zis ca nu-l iau...atunci m-a intrebat ce-i aduc....si nu au fost probleme, adica mi-a facut pa si am plecat...
incerc sa nu ma gandesc ca cei din casa mai "glumesc" cu el, spunandu-i ca ma'sa a plecat si l-a lasat....asta e singura chestie care-mi vine in minte...sper sa nu fie asa!
deci, usor nu e de nicio parte, dar daca e necesar....
multa bafta iti doresc!
kllemi spune:
sara' buna ![]()
Si noi cu intarziere spunem LA MUULTI ANI !! CU SANATATE, TUTUROR CELOR CE SI-AU SERBAT ZIUA ONOMASTICA DE SF. ION 

claudinna vaaaaiiii cat este de scump....cred si eu ca ti se rupe sufletul, poate face parte din procesul de santaj
....zic si eu, ei vad cumva, ca noi suntem sensibili la anumite "problemutze" de-ale lor si atunci probabil si-a pus in gand ca daca o terorizeaza pe mami cu sentimente din-astea....atunci mamai va sta acasa cu el.....sper sa nu mi-o iei in nume de rau, doar mi-am dat si eu cu parerea 

piolica spune:
Salut,
vai, imi e si rusine, nu am mai intrat de mult, ca efectiv sint in pana de timp. Mimi, merci de intrebare, sint bine, de fapt sintem bine, am fost la eco simbata si simburelul e bine, are 13.3mm, iar inima o luase la galop, tare emotionant momentul. Sint fff obosita, plus ca am stari de voma, nu vomit, doar simt stomacul in git, in schimb am o pofta de mincare de speriat.
Serviciul e super ok, mai greu cu naveta, dar merge si asta, dorm la greu in tren dimineata, asa ca e ok. Speram sa ne gasim o casuta la Lyon si sa ne mutam anul asta, insa la ce scoruri sint pe aici, cred ca o sa ne fie ceva greu.
Dar nu prea ma vad cu burta la git sa fac naveta asta in fiecare zi...
va pup si sper sa intru mai des de acum incolo
o zi frumoasa sa aveti
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Salut, vai, imi e si rusine, nu am mai intrat de mult, ca efectiv sint in pana de timp. Mimi, merci de intrebare, sint bine, de fapt sintem bine, am fost la eco simbata si simburelul e bine, are 13.3mm, iar inima o luase la galop, tare emotionant momentul. Sint fff obosita, plus ca am stari de voma, nu vomit, doar simt stomacul in git, in schimb am o pofta de mincare de speriat. Serviciul e super ok, mai greu cu naveta, dar merge si asta, dorm la greu in tren dimineata, asa ca e ok. Speram sa ne gasim o casuta la Lyon si sa ne mutam anul asta, insa la ce scoruri sint pe aici, cred ca o sa ne fie ceva greu. Dar nu prea ma vad cu burta la git sa fac naveta asta in fiecare zi... va pup si sper sa intru mai des de acum incolo o zi frumoasa sa aveti Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
ce ma bucur ca sunteti mai bine!
Sper sa reusiti sa faceti rost de bani sa va luati casuta la Lyon, v-ar fi mult mai simplu. Elsa, bine?
Pupam mazarica si-i uram sa creasca sanatoasa!