Bobocei de sept-oct 2008 - SARBATORI FERICITE!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Lumi ma bucur mult ca sunteti bine, trimitea mascatii sa stii

noi suntem asa si asa...azi noapte a facut febra 39.1...i-am dat antitermice si belladona... pare sa fie vorba de masele...insa azi dimineata a si vomat putin...nici nu vrea sa pape, doar sa bea apa rece, a baut si putin lapte ceva mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

SALUTARE

lumi acum gata, mam mai linistit,cand am vazut ca sunte-ti bine ....eram putin ingrijorata, sa ave-ti un an nou plin de bucurii si de sanantate muuuuulta

angy ooooffff....imi pare sincer rau ptr. Crinu'....mititica de ea, mama lor de viroze si raceli ....

Si eu va spuneam ieri ca Amaia sa trezit tusind destul de rau....i-am adinistrat 3 sedinte de aerosoli si vad ca azi stam mai bine cu tusea, dar stam rau la capitolul muci .....NU MAI VREEEAAAUUU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ange, kllemi sanatate multa! sa le treaca repede printeselor!

Anca, eu pun 2 fiole de apa distilata in cuva, iar in recipientul de medicamente 2,5 ml ser fiziologic+medicamentele. Cel putin 3 minute dureaza un proces.

Piolica, cum mai esti? nu vii si tu pe fb? poti sa-ti faci contul cat de "private" il vrei :)
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ange, kllemi, sanatate multa puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ange, Kllemi, sanatate puiutilor!!!

NOi o tinem din una in alta. Azi am fost cu Lucia la pediatru caci in ultimele zile de fiecare data cand facea caca ii iesea afara o bucata de rect (cca 1 cm). Evident ca m-am speriat. Mi-am dat seama ca ar putea fi oarecum normal. In ultimul timp evita sa mai faca caca, de fapt face dar n-are rabdare sa stea sa termine, da drumul la supraplin si gata fuge la joaca asa ca materiile fecale se aduna in intestin si se ingroasa astfel ca a ajuns sa produca niste carnati de o grosime de cca 2,5cm in diametru. E normal ca mucoasa intestinala sa iasa afara. Ea nu e constipata caci are scaun cel putin o data pe zi insa daca nu face de ajuns... se aduna in intestin si ajunge apoi sa elimine cantitati industriale. Asa ca azi i-a facut pediatrul o mini-clisma si daca scaunul n-a mai fost tare intestinul n-a mai iesit in afara. Concluzia a fost ca incercam pe o perioada de o sapt doua cu sirop pentru fluidizarea scaunului, cu 500ml pe zi de suc de mere si vedem ce o sa se mai intample. Daca nu mai recidiveaza inseamna ca e normal, daca se mai intampla insa chestia, atunci mergem mai departe cu investigatiile: coloscopie cu narcoza. Sa speram ca nu ajungem acolo. V-am scris nu ca sa ma vaiet ci ca sa va avertizez si pe voi sa fiti atente la cei mici ca mi-a zis pediatrul ca e frecvent la copiii de varsta asta, mai ales la cei care se constipa frecvent.

Va pup pe toate si va urez sanatate ca in sezonul asta e mai de pret decat toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumim de urarile de sanatate, uram si noi la fel fiecarui bobocel :)

ClaudiaH e cam scary..dar adevarat ce spui tu...eu tocmai de asta ii dau acum Baby Jarrow, facea si Crina fff chinuitor kk, gros asa ca am trecut pe Jarrow. Sper sa fiti bine:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

claudia, sper sa nu ajungeti la coloscopie. sa ne tii la curent!

anca, cum se mai simte carla?

kllemi, tot vroiam sa-ti spun, sa stii ca si noi am trecut la un nr mai mare la pampers, la nr 6, si sunt mai rare spre deloc accidentele nocturne. insa in continuare hunii beau fff mult si ff des lapte noaptea, asa ca nu vom scapa prea curand de asta. ii iese lui Edi o masea si-l chinuie tare si de-asta se trezeste, sa mai roada nitel la tetina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

La Multi Ani Ioanelor si Ionutilor!!!!

SA VA DEA DD SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA! SA VA TRAIASCA TOTI CEI DRAGI CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ION!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Claudia sper sa fie bine Lucia!!

Klemmi multa sanatate !! Cum mai sunteti?

LA MULTI ANI tuturor cu numele de Ioana si ion !!!

Ioana de Julax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani !!! Noul an sa va aduca indeplinirea tuturor dorintelor!!!
Multa sanatate atat voua cat si boboceilor!!!

Mergi la inceput