Prietene la bine si la greu - 93
Raspunsuri - Pagina 8
DORIS_71 spune:
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI VA URAM SI NOI.
Ca si Lauriciu, cer si eu aceleasi lucruri de la Mosul, dar cred ca nici daca as face triplu salt mortal Mosul nu mi-ar putea satisface dorintele. Asa ca m-as bucura daca macar voi ati primi darurile dorite.
Lauriciu abia acum am citit felicitarile de ziua lui Matteo asa ca-ti sunt datoare cu un tiramisu. Reteta mea e un pic diferita de a Danei
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Ramonika daca se lasa cu doua liniutze, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun. Lidia |
multumesc nu prea vad cum s-ar putea, insa minuni se mai intampla
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
grigore_tina spune:
Craciun fericit.
Am pus poze noi.decembrie si Craciun
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.
dankutza spune:
Mosul a venit azi dimineta la Pinky. I-a adus un ante-mergator V-Tech, un ursulet pink cu caciula de mos intr-o cutie pink de la Victoria's secret, o carticica cu Nuta Albinuta si o carticica cu un ladybug (in engleza). Cam astea au fost reactiile....
grigore_tina spune:
Lidia,Dana.n multumim de complimente.
Dankutza eu nu reusesc sa deschid filmuletele.Merge netul aiurea.Imi inchipui ce bucurie a fost pe papusika ta.
de George-Stefan (15.11.09)
l-am impodobit si pe il asteptam.
broscuta_80 spune:
[b]Craciun Fericit[\b] alaturi de cele mai pretuite daruri primite vreodata, copii si sotii nostri!!
ralu_seby spune:
Dankutza, este tare dulce Pinky, ce frumos se distra ea cu tati..si ce bine sta in fundulet
Tina, incerc sa imi arunc acum un ochi si la pozicile voastre..
Matei nu doarme inca..se joaca cu masinile..si apasa pe toate claxoanele posibile
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!