Prietene la bine si la greu - 93

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Dankutza, ce-as mai pupaci-o pe Pinky a ta

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Avem si noi poze de Craciun

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

CR#258;CIUN FERICIT! Sa aveti parte numai de bucurii, fericire si liniste sufleteasca. Fulgusorilor multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaaa

Many ce dulce e Vlad mergand el spre bradut . Adevarul este ca mai mult ne-am ambalat noi anul asta, decat copilasii. Lasa ca de la anul va fi alt entuziasmul de Craciun . Ce faci? ti-ai mai revenit?

Lili pai aia e si faza cu cadourile dimineata sub brad . Ce se intampla inafara casei poate avea o explicatie cum se pricepe fiecare, Mos Craciun de la serviciu e din nu-stiu-ce cauza, prietenii vin cu cadouri pt ca nu-stiu-ce, dar adevaratul Mos Craciun vine peste noapte si nu poate fi vazut. Gen .
Cred ca macar pentru cativa ani, asta poate zbura .

Dozz cred ca poate a luat Ana un virus pe imunitate scazuta, dar e posibil si sa-l fi luat pur si simplu. Cum mai sunteti?

Tina multi ani fericiti impreuna . Ce frumos se joaca Geo cu fetita si cu jucariile de la Mos

Ramonika spor la 2 II si voua! Sa stii ca se intampla si inainte sa vina primul ciclu, ca doar prima ovulatie vine inainte de ciclu, nu? Ma bag pe contul comun sa vad poze cu cretulina mai tarziu ca acum incerc sa urc si eu niste poze, dar f greu mai merge...

Ralu recuperare usoara tatalui tau! Ce cadou ati primit de Craciun... Dacia intreaga super
javascript:insertsmilie('')
Lumi ma bucur ca ati ajuns cu bine si nu ati stat aiurea prin aeroporturi. Raceala o sa treaca ea cumva

Pinky esti o frumusica

ce multe felicitari frumoase am citit de la atatea fete dragi (desi cateva lipsesc la apel...), multumim mult si sper sa aveti si azi o zi frumoasa. Si maine si mereu

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Dana tare scump mai e flacaul tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Dana tare scump mai e flacaul tau.

Lidia

da, da, si eu zic

ce faci tu Lidia draga?

Mergi la inceput

hop si noi cu poze

pup you all, plecam pe afara, speram sa ninga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ho ho ho, hop si noi fara poze

vazut pozele toate, Vlad, Geo, Pinky, David, Santi s[er ca nu am ratat pe nimeni.

Sper ca v-a adus Mosul tot ce v-ati dorit, sa aveti pace si liniste in suflete si in case, inca e Craciun asadar Craciun Fericit

se pregateste sa vina zapada si la noi

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Monis draga fac mamaliga ca al meu sotz vrea sa manance cu sarmale. Frumos in Bucovina.Iar Santi incepe tot mai mult sa aiba ”alura” de flacau.Ma uit la poze si nu imi vine sa cred cat de mult au crecut puiutzii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

ATENTIE: Mesaj de lauda

Am facut-o pe Pinky sa bea apa. AM plecat la mama la masa ca boul, fara bibe de apa (ca doar si asa nu-i place sa bea apa). A venit matusica cu o cana in care a pus apa si i-a dat cu lingurita. A baut cam 30-40ml de apa. MA rog, a mai si curs din gurita, dar A BAUT APA. Am repetat figura azi si mi-a mers din nou. Nu a baut multa, dar tot e ceva decat nimic.

Multumesc tuturor de raspunsurile referitoare la ceai. Sincer, nu iau in calcul ceaiurile instant, pe motiv ca sunt procesate si nu se alege nimic din ele. AM citit ca nu e voie ceai de tei. Totusi, ma gandesc sa-i cumpar niste pliculete cu ceai de fructe. O sa incerc ceaiul de care zicea Dymomo cu fragute si vit C. http://www.ilanplant.ro/produs/ceai-mai-drag-pentru-copii Poate maresc cantitatea de lichide asa.

Mergi la inceput