Prietene la bine si la greu - 93
Raspunsuri - Pagina 17
FDANIELA spune:
Buna
suntem putin rusinate ca nu am mai intrat pe la voi nici macar sa va salutam vrem sa va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi , multa sanatate si fericire la toata lumea
http://picasaweb.google.com/morientesdana/PaulaGabriela1anSi1Luna#
many_bani spune:
Salutare,
Inca nu mi-a cantat dar am fost aproape, acum sunt un pic mai bine, gatul ma supara rau, parca ma sufoc si cel mai rau este atunci cand ma apuca in somn
Cristina, vroiam de mult sa-ti scriu, de fapt de cand am vazut postarea ta, eu am cumparat mascarpone exquisa. Azi am facut tiramisu si s-a comportat bine, nu s-a inmuiat, vedem maine cand il taiem.
Monis cand veniti?
Raluci, ce sa fac, stau cu colacul si lumanarea in mana, de altele nu imi mai arde . Imi place tare mult noua ta semnatura
Licurici pe unde esti si cum esti? Auzi cand bagi si tu un test, eu daca eram in situatia ta aveam cateva facute pana acum. Tin pumnii
Mai aveam cate ceva de spus dar Vlad este calare pe mine, trimit si cand mai prind o fereastra, daca mai prind revin.
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Many, done that, un test de trei lei bucata, negativ. Sunt Z31, nici uratii nu se prezinta..tot mai sper ca inca e prea devreme sa se pozitiveze tinand cont ca eu ovulatia banuiesc ca o am tarzie undeva intre Z17-Z20.
Sper sa mai am rabdare pana vineri sa bag un test de anu nou..asta daca pan atunci nu se prezinta nici un urat.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Many, done that, un test de trei lei bucata, negativ. Sunt Z31, nici uratii nu se prezinta..tot mai sper ca inca e prea devreme sa se pozitiveze tinand cont ca eu ovulatia banuiesc ca o am tarzie undeva intre Z17-Z20. Sper sa mai am rabdare pana vineri sa bag un test de anu nou..asta daca pan atunci nu se prezinta nici un urat. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
PAi daca ovulatia este asa tarziu mai sunt sanse. Eu sper ca rusii sa stea la ei acasa ca la tine este ocupat.
mami de Vlad (29.10.2009)
ali762000 spune:
Buna fetelor !
Vai ce Craciun am avut ...am fost racita nici acum nu mi-a trecut , am fost tot cu masca pe fata sa nu il racesc pe Mihai. Azi am renuntat la ea dar tot nu sunt 100% bine.
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Un fosrte calduros pentru Stefanii si Stefaniile sarbatoriti ieri!
Noi suntem mai bine un pic, inca tuseste zdravan, abia azi am reusit sa-i dau ceva siropel din decoctul respectiv, sar'na la fete (Smaranditza )pentru reteta.
Apropos de ceaiul de tei, am intrebat si pediatra. Mi-a raspuns ca pot sa-i dau linistita, ca precautiile de care spunea si Dankutza au sens doar daca e vorba de cantitati mari si administrat pe termen lung, ori clar nu este cazul.
Si pentru fetele ai caror puiuti au facut varsat de vant: daca au trecut deja 24 de zile de la contact si nimic n-a aparut, se poate considera ca am scapat?
Stiu ca ma intrebati de graviduta (care are deja 36s+), a facut varsat de vant cand era copil, deci statea linistita.
Vad ca sunteti inca in petreceri. Am vazut poze tare frumoase cu braduti, cadouri si mosi Craciuni imbelsugati. Incerc sa pun si eu vreo doua poze, dar greu nene.
Pup toate fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
angi_san spune:
Dau de baut (desi bag seama ca nu prea am cui) pentru steluta gri.
O noapte linistita la toata lumea
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
laurairina13 spune:
Angi, la mai multe stelute, da incoa tot ce ai de beut/mancat, eu sunt intr-un mare puseu de crestere
Vazut gaza mica si blonduta!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
floricik spune:
Salutare.
Sunt eu la zi cu cititul dar cu scrisu' ...mai greu Toata ziua dupa fundul zburlitei (stiti voi bine cum e) , mai bag si pe site, ca-s sute de hoteluri de bagat...e grele Noroc ca mai stau parintii mei cu ea.
Zilele trecute s-a rupt leaganul zburlitei A cedat sub cele aproape 11 kg...va scriam eu ca doarme in el la greu, cel putin la pranz de fiecare data. Noroc ca s-a intamplat acum cat suntem la ai mei ca mama e experta si o adoarme in brate imediat. Nu stiu cum face ca mie nu-mi iese deloc E grea si imi rupe mainile. Mama o intreaba "Ema, vrei nani,nani ?" Hop la buni in brate , ii canta niste cantecele (are repertoriu bogat ) si gata.
Cu intarziere vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Stefan, Stefania; sanatate multa fulgusorilor bolnaviori (si mamicilor) si...nu in ultimul rand II liniute cui isi doreste.
Fug sa mai fac una alta.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009