Prietene la bine si la greu - 93
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
Buna seara
Spun si eu La multi ani Stefitza mica. pt mami Stephy
La multi ani si celorlati pitici ce si-au serbat azi ziua !!!!!!!
Las si eu cateva poze noi, cu multumiri si celor cere le-au descoperit si ne-au complimentat deja
mini-petrecerea de pici
si
Poze de Craciun
Abia astept sa vina ziua de maine sa pot baga masina de spalat ca nu mai am bodiutze si nici barbite curate
Si mai vreau sa iesim afara cu saniuta.Sper sa nu fie chiar asa ger si sa nu bata vantul
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
DianaR spune:
Imi pare rau ca am ratat urarile de Craciun, nu mai apuc deloc sa ma apropii de net...
Zic si eu repede La multi ani Stefaniilor si Stefanilor, si mai zic repede ca nu-s daca mai intru anul asta sa aveti un an nou fericit, sa ne revedem sanatosi si bucurosi in anul nou! La multi ani si multa sanatate!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
laurairina13 spune:
Niatzaaa!
Bre da mai sarbatoriti inca??ca tare pustiu e pe aici..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
neata si de la Bucovina
eu va las pe langa cafeaua de dimineata, lapte cald cu cozonac
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Biara spune:
Neata si de la Cluj, Gabi, Monis, multam de tratatie, Licurici nu chefuim, dormim , mandra mea de cand a fost bolnava si-a facut un program ... 21,30 somn trezit la 22,30 pentru kk si readormit la 3, asa o tinem de o saptamana , si acum s-a trezit la 9 jumate dupa ce aseara a adormit la 3 si un sfert
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
laviniablaga spune:
neatza si de la noi! Rares e super racit...are febra, si tuseste...dar bine macar ca nu are mucisori si nici rosu in gat...peste toate astea, mai are si dureri de masele...ca i-a iesit inca una...
In rest suntem bine!
Doar ca imi pare rau ca nu am vreme sa intru mai des sa va scriu. Acum sunt la lucru si am pauza de masa...de aiai am reusit sa bag un ochi si sa citesc ultima pagina..(sorry) dar nu am vreme...Pupaceala tuturor si multe imbratisari cuscrulinei, ca vad ca gaza aia mica e smechera si o tine treaza pana la ore la care nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea sa revina si in cazul lui Raresel..
Salutari si multa zapada de Anul Nou!
raluci_b spune:
Saluti, ce face fetele?
bun cozonacul Monis mai las si eu pe masutza cozonac cu mac si un vin fiert ca e deja pranz.
am ascultat de Licurici si nu am mai dat pe-aici, ne-am cazat la plamumioara sa iasa fetisoara
am reusit sa descarc pozele o sa vedeti la sfarsit ce tare-i place lui Renus cu sania
Andre repet si aici nu doar pe privat, Chiara este o frumoasa si o scumpa si o dulce, o pup tare tare si pe tine asemenea.
Simina mi-a placut tare de Maya este o scumpa
Many - ce faci dragutza?
Poppy - ce faceti? totul bine
Bagam si noi un parc facem o liniutza cu saniile zilele astea? Monis cand reveniti?
pe fetele care au contribuit la caruciorul pt tripleti priviti aici
si pt toata lumea
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
toata lumea face nani sau sunteti la masa nu?
ok ma duc si eu
Asteptand ca in burtica sa apara Kindericapoate de Revelion_
raluci_b spune:
gata am schimbat semnatura Mosului [mos] ca a plecat de la noi
Speram ca in Anul Nou in burtica sa apara Kinderica_