un gand pentru toti DE CRACIUN !
Maine e ajunul CRACIUNULUI. Toti suntem cu pregatiri, pentru acesta mare sarbatoare crestina.Am facut o pauza acum, caci e de ajuns pentru azi.Ma gandeam la voi, membrii DC.Am venit la PC si m-am gandit sa scriem un gand bun, pentru noi memebrii DC.
Eu il scriu pe al meu pentru voi:
Sa aveti parte de bucurii multe alaturi de cei dragi, de sanatate si impliniri!!!Ma bucur caci fac parte din aceasta comunitate!
"Buna seara la fereastra, la boieri la dumneavoastra!
Maine-i seara lui Ajun!"

Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
membrii DC sa aveti parte de tot ce va doriti:cei ce daruiti sa primiti, cei de sunteti cu inima curata si sufletul plin de iubire si compasiune sa va aduca pruncul sfant in case un izvor necontenit de iubire si fericire...
moderatori si administratori..cu bune, cu rele...cu munca..cu nervi..cu avertismente sau fara...sa ne traiti caci fara voi ar fi haos pe aici...
sa va fie casa: casa, sa va fie masa: masa...iar la anul care vine sa ne fiti tot aici..cu noi, printre noi, cu ochii pe noi
Fie ca acest sfant Craciun sa va daruiasca unul dintre cele mai de pret daruri:iubirea fata de aproape, iar daca deja il aveti, sa vi-l intareasca...
...Craciun fericit!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olim spune:
Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit.
Craciun Fericit !

Raza de soare spune:
In fiecare an trimit celor dragi o urare, creatie personala. Aceasta este cea de anul trecut, dar merge si acum (cea de 2010 e in lucru
). Pe DC nu am avut ocazia sa urez in stilul acesta.
Mosu-i tare suparat,
Cu criza i s-a infundat
Nu mai vine cu masina
Ca este scumpa benzina
Platim si-nmatriculare...
Vine Mosu' cu ce are.
Nu vine cu parfumuri fine,
Aduce-n schimb, urari de bine.
Nici cu haine, nici ghetute,
Cele vechi, sunt mai bunute.
Ce mai incolo, incoace...
Mosu' e sarac si pace.
Abia vine la copii,
Cu bobo si jucarii.
Iara voua, la adulti,
Pentru ca ati fost cuminti,
Va aduce sanatate,
Ca-i mai buna decat toate!
Sper ca v-a facut sa zambiti...
desprecopii spune:
Craciun fericit dragilor!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
doinabita spune:
CRACIUN FERICIT!
Cu ganduri bune,
Dragostea sa va adune,
Langa brad.
Liru lir sa asculatam,
Inima ne-o bucuram,
Fericiti.
Cele bune sa se adune,
Cele rele sa se spele,
In Ajun!

Ruxandra (30.11.2009)