Pufi 2010 - Craciun Fericit! LMA Dragos! (187)
Raspunsuri - Pagina 19
Eleysa spune:
Ce mai fac pufi bolnaviori: Ariana, Natalia & Alena, baieteii de Myky (parca erau amndoi bolnaviori, nu?), Ema si surioara ei????...daca am ratat pe cineva ...sorry a fost din cauza de memorie scurta...cu siguranta o sa imi dau seama dupa ce trimit mesajul
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
nyny spune:
MIHAELA am vazut si eu pozele. Frumoase fetite. Mereu am zis ca e super sa ai copii de acelasi sex si cu varste apropiate. Iti dai seama ca vor fi prietene cand vor fi mari?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Eleysa spune:
Noi aseara am fost prin centru sa ii aratam luminitele Isabelei ...a fost fascinata ...cel mai mult insa i-a placut la Unirii ...erau acolo reni luminati, ursi polari si iglu-uri ...plus o multime de copii...ea vroia la toti
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Noi aseara am fost prin centru sa ii aratam luminitele Isabelei ...a fost fascinata ...cel mai mult insa i-a placut la Unirii ...erau acolo reni luminati, ursi polari si iglu-uri ...plus o multime de copii...ea vroia la toti HO!HO!HO! Merry Christmas!!! |
Ce frumos....
nyny spune:
citat din mesajul lui myky791 plateea mersic mult, am citit de ieri mesajul. tiam dat pm. voiam sa te intreb pe tn sau alte mamici care cunosc: cum este cu mitul ca"laptele taie efectul la antibiotic?" care lapte dulec sau acru? e adevarat? de ex azi dim la 7 cand trebuia sai dau antibioticul iam dat si bibe de lapte ca ii era foame. asta inseaman ca nu sia facut efectul doza de antibio dimineata? care este adevarul? va las ca sa trezit piciul _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Nu m-am gandit niciodata la asta. Cred ca ar trebui sa intrebi dr. Sa ne spui si noua.
nyny spune:
La noi a inceput sa ninga. Asta da zi de Craciun nu 20 de grade cat au fost sambata. Vreau sa ninga muuuuult.
nyny spune:
Azi se implinesc 3 ani de la moartea socrului meu. Un om de nota 20. Eram insarcinata cu Mara cand am aflat ca are cancer si ca o sa mai traiasca cel mult 4 luni. Si-a vazut nepoata doar in ecografia 4D. Era topit de fericire. N-a stiut niciodata ce boala are si a murit cu gandul ca in curand i se va naste prima nepotica. Regret enorm ca nu s-a intamplat asta.
Avea 52 de ani. Mult prea curand. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Nu ma luati in seama. Simteam nevoia sa povestesc cuiva.
Imi cer scuze daca v-am intristat.
dastefa spune:
citat din mesajul lui nyny MIHAELA am vazut si eu pozele. Frumoase fetite. Mereu am zis ca e super sa ai copii de acelasi sex si cu varste apropiate. Iti dai seama ca vor fi prietene cand vor fi mari? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
sper din tot sufletul sa fie asa
asta e si ratiunea pt care il facem pe al 2,3..lea-ca sa se aiba unul pe altul sa nu fie singur ,sa fie prieteni
din pacate nu intotdeauna iese cum vrem
nu ne ramane decat sa ne rugam si sa-i crestem cat mai mult in speritul acesta al familiei unite si la bine si la greu ,si acum dar si pt mai tarziu
si cum spuneam si acum cateva zile inca nu m-am obisnuit sa ma uit la aniversari si la alte luni,sunt fixata pe ian-febr
asa ca
Mandruta, Dragos
Eleysa spune:
citat din mesajul lui nyny Azi se implinesc 3 ani de la moartea socrului meu. Un om de nota 20. Eram insarcinata cu Mara cand am aflat ca are cancer si ca o sa mai traiasca cel mult 4 luni. Si-a vazut nepoata doar in ecografia 4D. Era topit de fericire. N-a stiut niciodata ce boala are si a murit cu gandul ca in curand i se va naste prima nepotica. Regret enorm ca nu s-a intamplat asta. Avea 52 de ani. Mult prea curand. Dumnezeu sa-l odihneasca. Nu ma luati in seama. Simteam nevoia sa povestesc cuiva. Imi cer scuze daca v-am intristat. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
ana_g spune:
faceti loc, faceti loc, ca vine Stefan cel Mare cu un festin demn de numele sau...adica avem di tati!!!! incepand cu cozonacii aia a la xela, am visat azi-noapte cum se fac, cica fara drojdie, ca n-am in casa....asa e-n vise, ce vreti?...bun, si cum spunea...cozonaci stropiti apoi cu vin rosu/alb sau poate un irish cream sau ceva de genu?....monti, nemonti, pe alese....
ma duc sa fac o lista cu restul sarbatoritilor si revin, ca-s muuulti
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam