Imagini socante
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Eu... il inteleg. Fetita mea a fost diagnosticata cu leucemie acum 6 luni. In timpul asta s-a facut muuuuult ptr. ea, tot tratamentul e gratuit, e leukemia-free din iulie, dar mergem inainte cu tratamentul ptr. inca 2 ani. Preventiv. Mie mi se pare enorm de mult timp, 2 ani de tratament, timp in care stiu ca se va face TOT ptr. ea, nici nu imi pot imagina bietul omul asta ce simte dupa 14 ANI de lupta, dupa 14 ani in care a stiut tot timpul ca singurul lucru care-l impiedica pe baiatul lui sa fie (mai) bine, sunt banii. Si, implicit, sistemul medical, si conducerea statului in Romania. Da, a fost un gest disperat, eu (acum) nu cred ca as face asa ceva vreodata, ca ma gandesc ca Victoria are nevoie de mine tare si sanatoasa, DAR poate omul asta s-a gandit in disperarea lui ca asa atrage atentia (ceea ce a cam reusit) si poate asa se va face ceva ptr. copilul lui. Acum sa vedem daca cineva va face ceva sa ajute copilasul ala si restul copilasilor bolnavi si cu nevoi speciale din Romania... din pacate, cum spunea cineva mai sus, problema e ca romanii accepta, sunt tare 'crestini', ei intorc si obrazul celalalt, in ideea ca "No, lasa, ca nu-i (inca) chiar asa rau, inca ne mai descurcam...
din pacate, nimeni nu misca nimic, romanii sunt de un egoism crunt, nu au notiunea de 'unitate', daca fiecarui individ ii e bine, nu ii pasa de cel de langa el. Si fiecare trece cu vederea si zice "lasam treaca de data asta" si problema e ca zice asta nu o data si apoi trece la actiune, ci zice de fiecare data cand se intampla ceva. E trist, groaznic de trist ce s-a intamplat. Si mie imi pare rau de sotia lui, dar imi pare rau si de el. Trebuie sa intelegem ca acel gest a fost un gest DISPERAT, nu EGOIST!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Mai stie cineva ceva? Ce s-a intamplat cu el? Cu familia lui?
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
asteryaro spune:
Este tragic cu adevarat...
Am citit si eu "dusul rece"...
Vreau sa precizez ceva, legat de informatiile din articol.
"Sursele" nu mentioneaza faptul ca, daca fiul ziaristului ar fi facut terapie, costurile acesteia ar fi depasit cu mult veniturile lui lunare!!!
Nu precizeaza ca el, ziaristul, nu ar fi putut fi insotitorul baiatului, atata timp cat era salariat in alta parte.
De asemenea, daca sotia lui ar fi fost insotitor, ar fi adaugat la veniturile familiei respectabila suma de 550 lei - (minus) 15%-25%, atat cat au ajuns sa fie reduse indemnizatiile.
Ce vreau sa spun este ca parintii, impreuna, numai din venituri, n-ar fi putut acoperi costurile unei eventuale terapii ABA, ceva facut ca la carte.
E greu de imaginat cum ar fi sa traiesti sub acelasi acoperis cu propriul copil autist, sa nu-l poti ajuta atat cat ti-ai dori, sa-ti vina sa mori la propriu de necaz... La 14 ani, daca nu a beneficiat la timp de terapii... copilul poate fi foarte (hetero)agresiv... printre altele.
NU, nu sunt de acord cu gestul lui, dar... nu mi s-a cerut parerea, deci nu conteaza ce cred eu, si cine as fi eu sa judec, ma intreb?
Si nu poti face afirmatii de genul "vaaaaiiii, eu n-as face draga asa ceva", pana cand nu esti trecut prin "papucii" celui in cauza....
Trist e ca suntem nevoiti sa asistam neputinciosi la asemenea tragedii.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteryaro ... Trist e ca suntem nevoiti sa asistam neputinciosi la asemenea tragedii. Cristina si Razvan (31.01.2006) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO) |
Uite asta e problema la romani. Ca toti gandesc ca sunt neputiciosi (Sa nu te superi, asteryaro); NU e asa, daca fiecare ar face ceva, in timp s-ar schimba situatia si in Romania... dar din pacate fiecare crede ca e 'prea mic' sa schimbe ceva.
Eu am facut aici reclamatie impotriva sistemului de Urgente (si nu numai eu) si sa stii ca ma tot suna sa imi spuna ce schimbari se fac. Dar daca nici eu nici restul nu ar fi facut reclamatii... cine si de ce sa schimbe ceva? Daca nimeni nu se plange, inseamna ca e bine si asa, nu? Nu necesita schimbari..._
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Razvan (31.01.2006)