Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna seara burtici
luiza cred ca este coincidenta de nume am impresia ca sunt tata si fiu asa cred din cate m-am documentat pe al meu il cheama albu dragos.cat despre kg dumnezeu cu mila si eu am luat 5 kg .
ma termina durere am colica renala plang de durere
va pup sper sa va fie bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Buna fetelor!

Eu sunt de la Pufuletii de ian-feb 2010. Am intrat sa va urez sarcina usoara si numai bucurii!!! ce idee buna aveti voi cu facebook-ul! sa va vedeti in poze si poate sa va si intalniti! Noi am fost o odisee f unita ceea ce va doresc si voua si am ajuns sa ne cunoastem live, acum iesim cu bebelusii in parc! ce sa mai ! e super sa stai sa te conversezi cu mamici cu care ai ce impartasi si aveti preocupari comune.

De fapt v-am deranjat sa va las un pont. Mai ales ca vad ca incepeti deja sa va plangeti de kg. Eu am luat 17 kg toata sarcina...ce sa zic, am fost norocoasa si am dat jos cand bb avea 8 luni aproape tot dar greu nene, greu, nimic nu mai e ca inainte de sarcina.

Long story short: aruncati un ochi pe activecenter.ro , eu mi-as fi dorit sa stiu de existenta lui sau sa fi existat toate serviciile astea cand eram io gravi m-as fi dus musai! Gimnastica e buna si prtr bebe, il fereste de o gramada de boli si sensibilitati, il ajuta sa se dezvolte armonios. V-o recomand pe prietena mea Raluca Zlatanov ca instructor, e o tipa de incredere f pasionata de ceea ce face. Are background si fac de psihologie deci e ok pentru femeile insarcinate si piticii lor eu cel putin, cand eram insarcinata mi-a cam crescut populatia de pitici.
Sarcina usoara va doresc! si scze de deranj.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

La multi ani pt 2011, mamici! Intru mai cu intarzaiere ca abia am inceput serviciul azi. De acasa nu pre intru pe forum. Daca faceti grup pe FB vreau si eu ca acolo intru mereu...traiesc in simbioza cu iPhone-ul de multa vreme si mi-e usor sa intru asa.

Eu am fost ieri la echo, bebe miscacios si frumos (a zis dr ca are un profil f frumos ). Dar eu inca nu-l prea simt miscand, mama denaturata ce sunt . In rest toate bune si frumoase, pana acum (16s) am pus 4 kg. Am ajuns la 53, sotul imi zice tot viermisorul care a ingitit o cireasa :).
Am anuntat si noi toata lumea, in sfarsit. Acum sunt mai relaxata.
Va pup si va doresc un an nou plin de bebelusi sanatosi ca frumosi vor fi cu siguranta.
Pup!!!

Mamica de Sarah-Aimée & 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna burtici! Sunt si eu o graviduta de 22+, dpn 9 mai , dar ma astept mai devreme cu 2 sapt ca trebuie sa fac cezariana din cauza placentei praevia. Mai este cineva aici in situatia mea?
Va pupic si sper sa vorbim, sa ne dam sfaturi!

...asteptand o minune in viata mea!
22w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

andreea_mdm, te rog sa-mi dai data nasterii, ultima mentruatie si dpn-ul, ca sa te trec in listuta (daca vrei, bineinteles)

Pisi, acum te pun pe prima pagina.

Bine ati venit si sarcina usoara!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vazut ca ati intrebat de mine,sunt bine,multumesc.Numai ca nu mai intru asa de rar,stau mai mult in patut.Va povesteam ca inainte de Craciun am avut o mica scurgere maronie,care o am si acum,un mucus asa cu niste firisoare maronii,dar nu mult si nu tot timpul.La inceput doctorita mi-a zis ca e o mica dezlipire de placenta.Azi am fost la control,totul e in regula,dar colul e cam scurt,3,32 cm.Mi-a zis ca din cauza ca e su 5 cm,ar putea sa sangereze,si se vor opri cand sarcina va creste si va mai urca putin.Si bineinteles si Clexanul e de vina.Bebelinul e bine,e mai mare cu o saptamana.Nu-mi vine sa cred ca deja suntem asa de mari,sper sa fie totul bine in continuare.Si in Ajun de Craciun a inceput sa miste,asa sunt mai linistita ca-l simt in fiecare zi.
V-am pupat!!!
Aaaa,vreau si eu adresa de facebook.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 17+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ramonella, ma bucur tare ca esti bine, intr-adevar nu ai mai intrat de multa vreme.
Din cauza injectiilor cu Fragmin mie imi mai curge sange din nas, dar rar si nu mult, deci...in mod clar problema ta este si de la anticoagulant

Cat despre facebook, va trebui sa ai tu cont acolo, si apoi sa ii dai un mesaj lui ramo_jo sau lui musette sa te bage in grupul nostru

21+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Doamnelor trebuie sa recunosc nu am crezut ca sunteti asa frumoase! Pai va dati seama ce copii o sa iasa??? Mama miaaa!!!

Carmen 22+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Sa nu uit.. bun venit fetelor noi!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si papaciosi!

Carmen 22+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salutare.
eu va tot citesc dar nu am avut de zis nimic destept asa ca am tacut
noi suntem bine, burta creste de simt ca ma sufoc. singura problema pe care o am este durerea de spate pe care am avut-o si data trecuta dar nu era asa de puternica....

faina ideea cu facebook dar nu stiu prea bine cum functioneaza. eu mi-am facut cont acu un an dar nu l-am folosit de atunci. o sa vb cu musette sa ma indrume

--------------------------------------------
Marina19+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput