Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Asaaaa... eu raportez sarmalute si piftie. Ma rog, mai mult soacra, dar si eu pe acolo. Si am mai luat si o tura de cadouri, dar tot mai am 3 chestii de luat. Numai ca nu am gasit pe aici prin apropiere, asa ca am lasat pe maine.

Miki, felicitari pt contract! Neaparat sa ciocniti un pahar diseara!

Dorinuta, felicitari pt grasunel

Strumphy, ca bine zici. Ia sa ma apuc eu de manichiura.

A! Si vreau sa va mai spun ca toata ziua m-a durut burta, dar nu in interior, ci cumva pe margini . Tot felul de ciudatenii. Cred ca e vorba despre intinderi de ligamente ceva. Ma tine tot timpul si ma misc in reluare, ca sa nu va mai spun cat imi ia sa ma ridic din pat. Asa, usor, cu incetinitorul sa nu ma intepe. Nici bebe n-a fost foarte activ, cred ca nici lui nu-i place.

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Seara buna burticute...

Intru si eu dupa o zi grea...de dimineata am fost pana la munca sa-mi duc medicalul.Apoi am fost in oras sa-i cumpar cadou sotului..i-am luat un telefon mobil..sper sa fie ok.
Apoi acasa am facut drob de pui (desi nu este Pastele..aveam o po) si am terminat si salata boeuf.Maioneza am facut-o cu 2 oua fierte si unul crud..oricum voi manca si eu salata,i-am pus si pui deci nu am cum sa ratez...
Maine fac un tiramisu si gata....Apropo ,Anaxena intreba de reteta...imediat o caut si o pun aici.Eu mereu am facut-o si iese excelent!!!
Sarmale iau de la mama.. si cozonac la fel...Deja eu am obosit de la cateva lucruri...Vai si diseara trebuie sa mergem sa cumparam cadou nasilor..nu am nici o idee,plus ca sigur supermarketurile sunt full!!
Am promis niste poze..poate maine!!Azi nu am timp!!Nici nu am apucat sa pozez bradul...
Maine de dimineata merg la biserica sa ma spovedesc si sa ma impartasesc...

Miki..felicitari pt casuta!!Neaparat sa bei sampanie cu sotul diseara..Tin minte ce emotii am avut si eu cand ne-am luat casa noastra..
Scrish felicitari pt eco si pt ca ai gasit intr-un final blugii pe care ii cautai.
Dorinut drum bun si felicitari pt bebe grasan!!

ma duc sa caut reteta de tiramisu

22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Pt Anaxena..reteta care o fac eu este ca de mai jos.Este delicios!!

Tiramisu Original Italian
Ingrediente
500 g piscoturi Savoiardy, 500 g crema Mascarpone, 4 oua, 150 g zahar, 10 linguri lichior Amaretto, 1 ceasca cafea pregatita foarte concentrat si amesctecata cu zahar, 10 g gelatina praf, cacao pentru presarat desupra

Preparare
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si apoi se amesteca cu crema obtinuta anterior. Cafeaua racita in prealabil se pune intr-o farfurie, si apoi piscoturile unul cate unul se tin, dar foarte putin in cafea si apoi se aseaza in tava. Se aseaza apoi jumatate din crema, apoi inca un rand de piscoturi si iar crema. Se da la frigider 3 ore dupa care se presara cu cacao deasupra.

Durata
40 min

22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Se pare ca acum bantui eu singura pe aici...

Strumf
..distractie placuta la socrii..Sarbatori fericite si multi pupici pt Sophia!!

22+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am terminat si de impachetat cadoul si scris felicitarea, bre da greu o mai fost cu scrisu`... nu aveam inspiratie , am bolmojit si eu cate ceva si gata, sper sa il multumeasca

trebuie sa verific lista sa vad ce mai fac, dar mai shad si eu oleak ca doar n-or da turcii, plus ca ma asteapta rufele de bagat la uscator si mi-e lene

Alina.n , drum bun la parinti si sa ai Un Craciun feiricit !

Antguess , nici eu nu i-as fi calcat camasile daca stiam ca nu vine la timp asa cum a promis ce nu-mi plac mie persoanele care nu se tin de cuvant sau care intarzie, pur si simplu o consider pura nesimtire

Simona, Craciun fericit si ai grija cu papica, mai ales cozonacul ca vad ca spui ca iti place tare

Picky, si la mine bubulina nu prea se misca constant, adica are zile cand e super activa si ma loveste de numa dar vad ca iar s-a lenevit de vreo 2 zile, cand isi mai aduce aminte... dimineata la jucam cu ea in pat, o impingeam sa o trezesc sa vad ce spune si mi-a dat cateva shuturi sa o las in pace ca e devreme si ea facea nani Craciun Fericit !

miki , bravo, felicitari pentru casuta acum astept de baut Craciun fericit!

cami, te-ai scos, si femeie in casa sa te ajute la treburi si cu mama sa te rasfete, vreau si eu Craciun minunat va doresc !

millie, cum au iesit cozonacii ? o sa fac si eu dupa Craciun dupa ce ma intorc de la soacra, toata lumea os a fie plina de atata dulce , eu abia atunci o sa ma rasfat Un pup mare pentru Timeea si tie si mai mare Craciun fericit !

dorinut@ felicitari pentru bebe grasunel drum bun la Galati si un Craciun fericit !

catank, drum bun la Moldova si Craciun fericit

Viss, cumintica sa stai , asa te vreau... nu treaba, nu nimic... ai tu timp sa iti scoli parleala la anu cand o sa zburde 2 pitici in jurul tau , sa darame bradul si sa traga de fusta ta ia sa vezi ce frumos o sa fie o sa simti din plain ca vine Craciunul

Alina06, piftieeee? de pui sau purcel? vreau si eu eu o sa trebuiasca sa ma multumesc cu , curcacnu de la soacra las ca la anu vin si eu la mama in tara si o sa ma indop cu carnati si piftie si cozonaci si cu de toate Craciun fericit!

Lalely, harnicuta ai mai fost si tu azi tiramisu vreau si eu , dar o sa imi pun pofta in cui ca si eu stiu o reteta dar se face cu albus de ou crud si nu ma bag ... nici maioneza de casa nu mai fac ca si eu o fac cu ou crud si nu e bun in sarcina Distractie placuta si Craciun fericit !

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

acum am ajuns si eu de la mama. nu am terminat chiar toata mancarica dar o termina mama maine ca eu nu mai merg maine la ea. vin ai mei mai pe seara cu de toate azi am facut raciturile,salata boeuf, prajitura si sarmalutele si maine face mama cozonacii si ciorba.

cami vad ca ai facut si tu multe bunataturi

catank ce frumos ca petreceti Craciunul in familie. si eu iti doresc Sarbatori fericite! si multa odihna

antguess,madutza si anaxena spor la impachetat sarmalute. voi cate faceti? noua ne-au iesit 50 si mama cica ne da vreo 25. cam multe pentru noi
noi le facem ori cu muschi afumat printre ele ori cu costita

alina.n si mie tot asa imi plac sarmalele , fierte mult si la foc mic, ies super

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza iti doresc Sarbatori fericite alaturi de socrii. lasa ca este bine ca mergi la ei, o sa fii o rasfatata. si azi am gustat din toate normal am un burtoi, abia mai merg

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Strpumph momentan maiaua e la crescut ,cozonaci mai au de asteptat .Si eu sint lipsita de inspiratie cand trebuie sa scriu o felicitare.Cred ca sint singura care nu am reusit sa cumpar inca cadourile

Roxy tot cu costita fac si eu sarmalele si le fierb in cuptor
Bine ca mi-ati amintit de salata de beuf ca am uitat total de ea si stiam ca vreau sa mai fac ceva,ramane pe maine .
Antguess ai terminat de calcat?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Lalely, multumesc de urari si voua la fel sa papi si pentru mine mancarica buna romaneasca

Roxy, bun ce ai facut tu azi la mami Maine ce program ai daca nu te mai duci la mami? te duci la soacra sa o ajuti nitel? Multumesc de urari si voua la fel, sigur ca o sa fiu o rasfatata la soacra, abia astept , dar nu astept sa il vad pe Nick cum cocoloseste matza, cred ca abia asteapta sa o vada si sa o alinte oleak, sa o scarpine intre coarne si sa o pupe sub coada ca ii e tare dor de ea

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, tocmai ce mi-am vazut sotul la stirile Pro TV . Au transmis 2 mesaje de sarbatori de la militarii plecati. Am ramas atat de socata ca n-am fost in stare sa zic un cuvant.

Lalely, ai fost harnica! Sa-mi dai un PM cu adresa de mail ca am primit ceva de la cei de la Cord Blood.

Strumphy, sa ai distractie placuta. E bine si la socri, la rasfat . Eu una cunosc .

Roxy, la sarmale, suntem pe langa voi. Noua ne-au iesit 65. Mie mi se par multe, ca suntem doar 3 persoane, dar acu, asta e.

Mi-am luat Rennie pt arsuri si senzatia de balonare si plenitudine gastrica. Vad ca ma ajuta.
Spor la treaba fetele!

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput