Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Dorinuta felicitari pt.Edutu voinic!!!

eu merg la doctor abea in ianuarie si asa mult mi se pare pana atunci...
Yasmi pe 28 nu veniti la mall? Atunci ajung in Tm trebuie sa merg la clinica sa vad cum evolueaza operatia...

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dorinutz- felicitari ptr. bebe grasunel! sa creasca in continuare mare si sanatos! iti urez drum bun spre Galati, si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaaa ca uitasem: dorinut deci e clar ca nu e bun tabelul ala cu greutatea lui bebe pe sapt... arata valori mult mai mici.

mille, inca nu stiu. vb

viss, sta linistita ca pana anul asta nici eu nu faceam nimic, imi facea mama ta. dar acum am avut asa un chef.....s fac eu jumatate si mama jumatate apoi impartim a uite asa avem de toate

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 32

AMR 8 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

off, yasmi- dar eu faceam.. nu faceam toba, carnati, astea le primeam, dar in rest..acum ma invart de 2 ori prin casa, la calc. si apoi treb sa stau un pic in pat, ptr ca gafai tare mi s-o fi accentuat si anemia, habar n-am, dar de 3 zile sunt ca o placinta lesinata .oricum astept sa impodobesc bradul maine seara, mai schimb ceva din atmosfera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Feteleee

am intrat repede sa va spun ca am fost la eco.
Edutu e foarte bine, are 1600 grame.
Varsta dupa UM:29.5 iar dupa eco 30.3. Deci e mai mare cu 5 zile.
Colul tot 3.3, inchis. Din nefericire cordonul e tot acolo in jurul gatului, nu si-l da deloc jos, ii place tare..off.
In rest la poza n-a stat, isi punea mana la fata..se juca cu noi.
M-a tot impins cu sonda si dr si bebicu in burtica (era care pe care) incat ma doare burta in toate partile (dar nu am contractii).

Va pup si vorbim maine. Trebuie sa plecam la Galati la family.

Pupici

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

felicitari dorinut inseamna ca si grasunica mea tot pe acolo are..ca sunt apropiati ca varsta

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

si acum va ofer ceva de baut si ce va doreste inimioara voastra de papa..sau bebe/bebeii din burtica
si va imbratisez pe toate pt urari si pumni stransi..de azi suntem proprietariiii..
sunt asa de obosita ca n-am energie nici sa ma bucur, parca sunt ametita..il astept pe sot diseara sa vina sa ciocnim un pahar de sampanie

va pup

Wow, Miki!! felicitari. VOi, inaintea noastra culmea...Noi pe 28 mergem semnam cu banca pt a ne da creditul. Dar noi am tot amanat pt ca nu voiam sa-i dam banii pana nu era gata. Azi ne-au pus si centrala, conexiunele pt gaze..Mai avem balustrada interioara, dar pe aceea o facem cu nasul nostru...
Felicitari si da-mi si mie o sampanie micutza ca mi-i pofta

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

da, simona..pai ce sa zic, sa aveti si voi bafta multa, fara probleme cum a fost la noi..
noi ne-am grabit tocmai pt racordurile la gaze,electrica ca sa poata oamenii sa se apuce de treaba..trebuie sa trecem mai intai contractele de utilitati pe numele nostru si asta mai dureaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

fetele, noroc ca nu am pofte ca va "bumbaceam"
- vad ca bucatariti nu gluma, mai ca imi faceti pofta- de bucatarit. dar si eu ma incadrez in grupul celor care nu va gati nimic. ma gandesc la o negresa, dar sa vad cum ma simt maine. am mai tras o tura de somn de la 13-15.30 , ca tare rau imi era..simteam ca lesin si dc stateam in pat..ieri tensiunea mea era 10 - la dr. , azi o fi fost 9 ?!
- sper sa-mi dea si mie soacra-mea cate ceva, asa fuse vb..nu prea ma omor eu dupa mancarurile facute de ea - sunt cam grase - dar na, anul asta vor fi minunate
- citindu-va pe voi simt si eu atmosfera Craciunului virtual, ca la mine in casa nimic nu anunta asta- curatenie nu, bucatarit nu, nu
miroase a nimic special, brad nu - sa speram ca de maine da, cadouri nu..doar burta mare - da .

viss, ne luam de manuta ca nici la mine n use simt sarbatorile..bradul e inca afara..curatenie ioc..mancare nimic..ai mei parinti sunt pana peste cap cu serviciul si seara nu mai apuca sa faca nimic din cauza de nepot rasfatat si acaparator sotul ajunge noaptea..daca ajunge..deci nimic special..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata sarmalele sau gata de mancat ? cozonacii la fel ?

eu am facut baitza, mi-am pus parul pe moatze, manichiura, pedichiura si acum ma odihnesc putin, mi-am pus la incalzit niste ciorbitza de perisoare ca mi-a ramas de aseara , sa pap si apoi sa ma duc sus sa scriu felicitarea si sa impachetez cadoul pentru domnu` Smith ..

ahh..uitasi sa spui ca m-am tuns oleak , eu in oglinda in baie, si culmea , mi-a si iesit anaibii de bine nu ca ar fi prima data cand fac operatiunea asta cred ca de cel putin vreo 7-8 ani ma tuns singurica, nu mereu dar cand ma apuca nu-mi stai in cale de ce sa mai dau aici 50-60 lire pe un tuns si coafat cand pot sa fac eu bine merci acasa?

Multumesc de urari tuturor burticilor si le intorc si eu, dar las ca eu nu plec inca, pana diseara mai am timp sa va fac capul calendar

revin dupa ce pap ciorbitza mea tre` sa alimentam bubulina

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ce-i cu linistea asta pe aici ?

eu am facut o burticaaa.... ma tot impinge asta mica intr-o parte ca stau pe stanga si ma holbez la laptop si nu cred ca ii convine, m-am ridicat sa vedem mai ma impinge ?

pfff ce lene m-a luat acum , de la ciorbitza calda si caldura din living de la focul din semineu, numa` bun ar fi un nani mic acum dar nu pot ca mai am de facut multe treburi si iaca e 3 jumate si nu am facut nici macar pe jumate... ma duc sus sa impachetez cadoul

pana ma intorc eu sper sa mai intrati sa ne mai updatati in legatura cu bucatareala

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Fetelor sunt plina de nervi

Al meu barbat insurat cu munca, a plecat la 12 ca avea un pacient..cica o mica urgenta (desi mi-a promis ca de joi sta acasa) si dupa aia trebuia sa se duca la politie sa isi imnatriculeze masina...dupa aia la cumparaturi sa am si eu ce gati maine...si sa ii ia un cadou undei prietene de-a mea
Acum...la ora asta el este la cabinet.....a fost la politie..si s-a intors in cabinet ca mai are nu stiu ce rugenta cu iubita unui prieten...si il tot asteapta pe ala ca vine de la targoviste...nu a facut NICI O CUMPARATURA, eu nu am avut toata ziua nimic de mancare ..am mancat pate vegetal pe paine veche pt ca doar atat am avut....si acum imi zice ca merge el la noapte la real si imi cumpara tot pt ca la 7 tre sa ne intalnim cu rude de-ale lui sa mergem sa mancam
sunt f suparata pe el ca vad ca nu il intereseaza ce vreau si eu sa fac...am stat ca proasta toata ziua in casa..si simt ca o sa mai stau ceva ca prietenul ala tot nu anjunge..si el se asteapta dupa ce termina, sa vina sa ma ia pe mine repede si sa mergem sa socializam cand mie imi vine numai sa ii dau cu ceva in cap de draci
m-a tot batut la cap sa nu ma duc eu sa cumpar zilele astea nimic ca imi face el cumparaturile..sa nu car eu...ca acum sa ma trezesc ca nu am NIMIC!
mai bine ma lasa in pace, ma duceam eu 2-3 zile la cumparaturi, luam mai putine odata..dar imi faceam treeburile fara sa depind de el..sunt tare dezamagita...
na ca m-am descarcat
acu ma oftic ca i-am calcat camasile:))

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput