Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
cami_antonia spune:
masa de craciun a fost frumoasa tare
au venit si fratelo si cumnata mea bolnavioara
si sora sotului
si finii de aici
si am cantat colinde
a fost mnirific
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
alina06 neata
noi am fost in fiecare seara pe la cate un cumatru
in seara asta la altii
maine la socrii daca ne va lasa vremea
vom vedea
dar imi doresc
sa ma pun iar pe regim
ca sa nu o mai patesc
sa aveti o zi minunata si azi
miki si antonia trage de brad si de tot ce e in el
e varsta cea mai dificila la acest capitol
de aia am lasat bradul cat mai chel
si doar cateva globuri care nu se sparg
ahahahah
da sunt fericita ca ii plac instalatiile
si e si ea fericita
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
Deea99 spune:
Neatza !!!
si multam de urari
Yasmi, Yasmi te-ai razbunat si ai suflat ninsoarea spre noi
ninge asa des, dar marunt cei drept insa e un frigulet de nu am indraznit sa duc gunoiul la tomberon
....l-am scos si eu pe terasa
Simona nu vreau sa imi amintesc de curatenia de la casa....si nu zic ca am facut singura singurica cm cu cm si sotul si o alta prietena ma tot certau ca de ce nu iau o femeie..ma faceau ca's zgarcita sa nu dau 100 de lei pe zila cineva..dar dupa cate tampenii si nervi imi facusera muncitorii chiar nu mai suportam sa vad ca si altcineva imi strica ceva pe acolo sau imi zgarie
tu vezi ai grija sa nu te obosesti prea mult...sa nu faci vreo nefacuta...caci cu praful de acolo nu te pui ....plus stersul faiantei/gresiei ba de picatiri de lavabila da de alte alea ..chiar te solicita....
Ailed sa va fie de bine papa....bun ce ai pregatit tu....mai usor curcanul...mie sincer nu prea imi place carnea lui desi eu numai din asta ar trebui sa pap cai'i fara colesterol![]()
Pisuc ce simti tu acolo este stomacul. chiar aseara mai gugaleam despre sarcina pe saptamani si explica undeva chestia asta su simtitul stomacului sus , impins de uter si de aici si arsurile
nu va zic ca am avut vineri niste arsuri de am crezut ca mor...am luat pana la urma un dicarbocalm (INAINte de a citi pe net)
imi venea parca numai suc acuru cu acid sa beau..asa imi imagimnam eu ca imi stinge focuil de acolo....bine ca nu am avut ceva fanta in casa , cred ca 2l beam odata....
Viss tu ai umblat ceva...te-ai razbunat pt cat ai stat in casa
eu am fost sambata la soacra cateva ore si m-am intors epuizata
iar ieri la fini la fel....desi la fini m-am tot tolanit pe canapea
m-au jucat si cu finutza mea cea mica....era mucosa dragalasa...sper sa nu iau si eu
vb si de ziua ei .. ea cand o sa faca un an eu o sa fiu proaspat operata, de cateva zile si le-am zis sa ia tortul si sa vina la nasica cu el
....turta am amanat-o pt cand o sa ma simt eu in stare...insa hainutele as vrea sa i le cumpar din timp ca apoi cu bebe mic si operata nu mai am cand sa mai umblu dupa ele
gata fug la bucatarie
vreau sa fac placinta cu mere ca am ceva musafiri la ziua lui Stefy
tort nu mai fac...pe cel facut pe 24 l-am dus la soacra sa mai scap de mult dulce din casa![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
ama22 spune:
La multi ani fetelor care isi serbeaza azi onomastica!

Am pus si eu poza noua cu burtica la 24 de saptamani. Noi ne simtim bine, lenevim, muncim putin, asa, sa nu murim de plictiseala :))
Va pup si spor la gatit azi! ;)
24+
Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
alina06st spune:
Yasmi, eu supa de ciuperci n-am facut niciodata. Poate ama sa stie cate ceva...
Cami, prin ce ai trecut si tu... trebuie sa ai grija cu mancarea. Poate ai deranjat fierea.
Eu n-am mancat cine stie ce. In ziua de Craciun la aperitiv am exagerat putin, ca avea frate-meu numai produse traditionale naturale, toba, sunca, branza si le-am halit cu ceapa rosie
. La astea chiar pofteam. Apoi doar 2 sarmale, o bucatica de friptura si una de tort.
A! Si trebuie sa recunosc ca am luat si vreo 3, 4 guri de tuica fiarta
. Mi-a cam placut
cu aperitivul a mesr la fix ![]()
Ma cantarisem si eu vineri si spre norocul meu, in ultima sapt n-am pus nimic, ba chiar aveam vreo juma de kil mai putin. Dar oricum eu sunt peste kg pe care ar fi trebuit sa le iau pana in sapt 24 cat am
. Noroc ca nu-mi fac prea multe griji, am convingerea ca scapr usor de ele, ca nu-s genul care sa aiba probleme cu greutatea. Pe cele 52 dinainte de sarcina le aveam de vreo 10 ani ![]()
in sapt 24 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 Neatza !!! si multam de urari ![]() Simona nu vreau sa imi amintesc de curatenia de la casa....si nu zic ca am facut singura singurica cm cu cm si sotul si o alta prietena ma tot certau ca de ce nu iau o femeie..ma faceau ca's zgarcita sa nu dau 100 de lei pe zila cineva..dar dupa cate tampenii si nervi imi facusera muncitorii chiar nu mai suportam sa vad ca si altcineva imi strica ceva pe acolo sau imi zgarie tu vezi ai grija sa nu te obosesti prea mult...sa nu faci vreo nefacuta...caci cu praful de acolo nu te pui ....plus stersul faiantei/gresiei ba de picatiri de lavabila da de alte alea ..chiar te solicita.... ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....28 cronologic....wow am ajuns la luna a7a |
OOO, da, mi-am dat seama, va fi o nebunie curatenia adevarata, si eu tot cu al meu fac, plus ca e mama alaturi si ma va ajuta si ea...Dar si eu sunt satula de alte persoane straine in casa...nu am chef sa mai dau si bani si sa stau si dupa ele..
Ieri am spalat superficial geamurile livingului, am scos cu spatula lavabila mare si ingrosata de pe jos, spalat usa de la baie, maturat tot parterul. Putin deci nu cine stie ce, mai ales ca eu mai mult am dat indicatii sotului, dar totusi m-am pomenit cu o sciatica de-am zis ca mor...
EU nu-mi fac griji daca ma considera careva zgircita...pana la urma e casa mea si trebuie sa ma oisnuiesc cu ea, nu-s omul sa am femeie in casa..pur si simplu uneori aia o suport pe mama sau rude apropiate...Mie imi place sa imi fac singura totul..
Petrecere frumoasa azi fetei FRUMOASE!!

Pisuc, micutza burtica si frumoasa tare!
ALina, te cred ca a fost greu fara sot, dar in poze pare ca te-ai simtit bine totusi. burtica ta frumoasa de asemenea.
Cami, ooof, imi pare rau ca te-ai simtit asa rau, ine ca ai rezolvat cu metoclopramidul...ai grija in continuare!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
30 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Ama, mi-ai facut o pofta de ceapa rosie....MMm
edit: scuze, ama, mesajul era pt alina..
Deci acum vin de la o ceapa cu brinza si masline...nu rosie ceapa, dar a mers..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
millie spune:
neata

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
23+
alina06st spune:
Simona,
, da, m-am simtit bine, intotdeauna sunt bine si vesela cand sunt cu ai mei. Acu' daca era si sotul, era situatia ideala, dar, a fost ok si asa. Norocul meu este ca vb cu el in fiecare zi. Spre deosebire de misiunea de acum 3 ani, cand vorbeam o data pe saptamana. Am albit 6 luni atunci...
Fetelor, eu pt arsuri si pt balonare iau rennie. Mi l-a recomandat medicul. La arsuri are un efect f bun. Cred ca si cu balonarea si senzatia de prea plin ma mai rezolva.
in sapt 24 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
neata fetele!
fac cap nou 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
32+ cu
Catalina Ioana
AMR 7 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!