Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

na ca ajung si eu acasa tarziu in noapte...2 noaptea mai exact
pana la urma nu fu asa de rau sa iesim, am fost la un restaurant dragut in afara bucurestiului, am mancat sarmale...dar nu asa de bune cum am de gand sa le fac eu, am ras mult...a fost ok :)

Al meu barbat mi-a promis ca se duce maine sa cumpere tot ce e de cumparat de dimineata cat imi beau eu cafeluta cu lapte..il mananc daca nu se duce. am pus deja varza in apa rece sa ii mai iasa sarea din ea
in seara asta au baut al meu cu vara-su si unchiul vreo 3 sticle de vin si 100ml de tuica de fiecare....al meu direct in pat s-a dus....nu inainte sa facem si noi ceva si a adormit in 2 secunde dupa aia...lol..ca niciodata..
anyway ma duc sa il urmez si eu
Millie- am terminat de calcat intr-un final.....:)
strumphito sa ai o zi minunata maine la socrii:) si sa papi bine

va salut pe toate, sper ca visati frumos...ma duc si eu langa barbat asa cum se cuvine:))

Merry X-mass everyone!!!!

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Am uitat sa ma laud cu fiul meu scump si dulce. A aparut o reclama cu el...la zaharul coronita...piticul meu linge frisca de pe un tort....e frumos foc , moare mami dupa el

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Buna dimineata la Mos Ajun!!!
Revin si eu dupa o perioada mai lunga de stand-by.
Totul e bine si la noi, lucru confirmat miercuri la eco.
Am terminat si eu treburile pt Craciun cu sarmalute,salata ,piftie si ceva praji.
Mai am de pus maioneza in salata si de fiert sarmalutele in rest totul e gata.
Asa ca nu-mi ramane decat sa va urez ca "Sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va binecuvanteze casa de bucurie , de dragoste si implinire!!!!
Craciun Fericit!!!!
toate burticutele si toti fluturasii care la anu' pe vremea asta o sa "zboare"
pe langa noi!

fericita de +24 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Persi, Stefana, felicitari pt bebicii sanatosi!

Madutza, dar tu chiar ai facut treaba ieri! Bravo!

Fetelor, va urez si eu tuturor: Sarbatori Fericite! Sa ne strangem bebicii sanatosi in brate si vorba Anaxenei, sa nu nasca nimeni in ianuarie!

Va pup, spor la trebi!

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

Se pare ca ati plecat deja la parinti de e linistea asta aici

persi, Craciun fericit si tie!!!

Va poftesc la niste pancakes (reteta Amei) cu niste suc prospat de portocale, mmm ideal pentru dimineata de ajun.

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alina

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Intru doar sa va fac o mie de urari bune pentru sarbatori, sa aveti parte de un Craciun minunat, fiindca oricum Mosul si-a adus cadoul mult in avans pentru burticile noastre!
Sa fiti fericite, sanatoase, bebicii sa danseze in continuare si bradul sa fie incarcat si vesel!
Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Primiti cu colinda?

Ahh... ce as mai canta si eu un colind romanesc dar azi si maine o sa ma multumesc cu Jingle Bells

De atatea emotii ce am sa merg la soacra, am stat cu ochii pe pereti de la 5 la 7 si apoi am mai dormit vreo ora ca la 8 mi-a sunat ceasul sa ma trezesc Mi-am pus parul pe moatze ieri si statea asa bine si frumos si peste noapte s-a lasat si turtit , deci azi dimineata am avut ce face, mi l-am pus iar , ca nu pot domle` sa ma duc sa intalnesc fameleonu` fara sa fiu mumoasa nu m-o mai iubi socrela daca nu am parul ondulat

Ma duc acusi sa ma machiez si sa inchid valiza ca tre` sa mai pun ceva machiaje in ea si apoi , la gara cu noi... sper sa nu fie intazieri mari ca cica pana la 60 min de intarziere din cauza vremii, e gheata

Va pup si va urez un Craciun magic, minunat, cald si bucuros alaturi de familiile voastre si cei dragi voua! Sa va aduca Mosu` tot ce va doriti , dar numai daca ati fost cuminti

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi m-am trezit pusa pe treaba, vreau sa termin ce mi-am propus: schimbat lenjeria, spalat vreo 2 masini, spalat vasele, facut baie, manichiura, pensat, vopsit putin si apoi il astept pe al meu sa aduca bradutul in casa sa-l facem

alina.n Sarbatori fericite si tie, daca nu mai intri

picky eu zic sa nu-ti faci griji de miscarile lui bebe. daca l-ai simtit, cat de putin, este bine. au si ei zile si zile cand sunt foarte agitati si cand sunt mai linistitit. pana luni mai este foarte putin, sa vezi ca o sa fie bine

miki ma bucur tare mult ca ati semnat cu succes contractul, gata aveti casuta voastra dorita. sa fie intr-un ceas bun si sa fie o casuta plina de bucurii tot timpul

dorinut ma bucur ca este bine bebe si nu-ti fa griji de cordon ca o sa si-l dea el jos mai incolo.

stefana Sarbatori fericite si tie. ma bucur ca te simti mai bine.

alina06 lasa ca o sa se manance sarmalele, ni se par noua multe dar nu sunt, o sa vezi. oricum, eu la o masa mananc maxim 2 al meu mananca mai multe.

iony ce faci? cum iti petreci Sarbatorile?

anaxenadaca faci tiramisu sa ne zici cum iese

madutza cata treaba ai facut si tot fresh esti? somnul de pranz conteaza abia astept pozele cu prajiturile sa vad cum ti-au iesit

scrish asa am zis si noi, ca la anul o sa facem bradutul si bebelina o sa traga de el, o sa se joace pe langa el Sarbatori fericite si tie.

persi Sarbatori fericite si implinite si tie. si ma bucur ca ai fost la eco si totul este bine.

strumphitzapai ia zi un colind, cine nu te lasa sa ai un Craciun fericit si linistit alaturi de bebelina si de familie

bb_yasmi,lalely,millie,antguess, pisuc,antguess,cami, viss Sarbatori fericite, implinite si sa vina Mosul cu multa sanatate, bucurii si sarcini usoare si pana la termen. Si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata31+

AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

Sarbatori fericite , fetelor!

Craciun frumos alaturi de cei dragi!

Sarcini usoare in continuare, bebici la termen, sanatosi si frumosi ca mamele lor!!

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput