Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Hello! Gabriela, mie imi iesise ala auriu in nas, dr. mi-a dat o crema Fucidin, m-am dat cu ea in nas, 3x/zi, 7 zile. Cam atat, oricum n-a parut panicata, a zis ca aproape toata lumea il are, acu nu sh daca afecteaza sau nu pe bebe. Probabil daca il ai, e bine pt. ei sa stie sa il aiba pe bebe sub supraveghere in caza de ceva. Sa imi zici ce-a zis si medicul tau.

Am fost ieri de nebuna in Carrefour dupa alea cu jeleu, si ciuciu. Am luat o punga cu cacao si rom parca, sa nu zic ca m-am dus degeaba. Si azi vine taica-miu cu ce credeti? O punga de bomboane de pom cu jeleu! Asa ca m-am calmat. In rest n-am mai facut nimic...

Zumzu, ce misto c-au venit alea de la Amazon asa repede...cred ca o sa fac si eu comanda la ei. Cat a costat pana la urma transportul? Asa estimativ...

Mirela, iti tin pumnii, sa ne dai vesti cum esti si tu si bebeii

Ralu, tu ce stii... Ma pot duc la spovedit si impartasit daca n-am tinut post? Parintele care a fost ieri cu ajunul asa mi-a zis, daca ma duc sambata dimineata la 7, cica ma primeste, chiar daca n-am tinut post si mananc chiar si-atunci dimineata..ca-s gravi si ma ia si in fata, c-am prioritate... Asa-i?

9transport

la 154 lire am platit cam 50 de lire transport+TVA deci 200 si un pic
produsele faceau la noi cam 17 mil

39s Darius Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Si despre toate lucrurile alea pe care cica nu ai voie sa le faci in timpul sarcinii, ca s-ar putea sa dea contractii si doamne fereste nastere prematura... Hmmm... Parerea mea e ca daca e totul ok si nu sunt lucrurile pregatite pentru nastere, atunci poti sa te dai peste cap, ca nu se intampla nimic.

Am facut , m-am plimbat o gramada, am fost la cumparaturi, m-am dus la gimnastica, am facut curatenie, m-am intins sa impodobesc bradul, am baut vestitul ceai de zmeur, mi-am mangaiat burtica pana m-au durut mainile (asta, recunosc ca abia asteptam sa pot sa o fac linistita , toata sarcina am simtit nevoia sa mangai burtica si mereu imi aminteam ca nu e bine si ma abtineam - proasta de mine), am tras de sani si i-am masat in fiecare seara... Si nu s-a intamplat absolut nimic!!!

Nici macar cine stie ce contractii nu am... 2-3 pe zi si alea anemice... Asa ca, mai asteptam!

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

subscriem si noi cu toate cele 39+ saptamani ale noastre. La noi maine e ultima zi a doctorului...fix de Craciun. Eu inca sper (anemic) sa-mi aduca Mosu pe bebe dar nici un semn..
Nici nu gandeam ca ajungem pana la Craciun si tot nenascuti suntem

39s Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata fetelor si buburuzelor.
Multumim Lucia pt micul dejun.
Danina-felicitari pt masina.sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea.
si acu sa fac si eu putina galerie fetelor:

HAI CIUDATICA!HAI IOANA!

HAI BEBE TUDOR!HAI BEBE IRIS!

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bebelu86- multumesc. am tot auzit fetele zicand de ei, laudandu-i, am vizitat virtual si site-ul dar vroiam sa vad un exemplu, ceva sunt intr-adevar mai finuti, si eleganti deact ce am vazut eu.plus ca aceia aveau surubel, care era protejat la capat de un dispozitiv rotunjit, dar parca cu tortita par mai finutieu imi tot zic ca sa nu mai cumpar nimic, nu am luat hainute, dar parca dc tot se zice ca voi naste prematur, n-as vrea sa aleaga sotul anumite lucruri cat sunt in spital...dc nu-mi plac?!

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu asa ziceam si eu: nu apuc eu nici 20 decembrie..ce sa vb de Craciun sau revelion..si uite k nimic nimic..
dar mai are timp pana p 30. dc nu, o scoatem cu forta

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata la Mos Ajun si de la noi!

Hai Ciudatica! Vineeeeee!!!!

Hai, Ioana, am eu un feeling ca iti aduce si tie mosul astazi sau la noapte un piticut frumos si sanatos!

M-am intors si eu de la control, cat pe ce sa imi petrec Ajunul la spital... Dar am scapat ca prin urechile acului. Fetita e bine, problema este ca nu mai are apa in piscina si de-asta vroia sa ma interneze - norocul meu ca tocmai cand imi explica ce si cum a gasit totusi o punguta de lichid pe acolo si pana la urma a decis ca ma mai lasa in pace pana luni dimineata.

Asa ca tineti-mi pumnii sa se hotarasca asta mica o data, ca nu e de bine... Am acum un morcov cu frunze cu tot

Sa aveti un Craciun frumos si linistit!

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

VIss mie mi se par mai siguri astia, decat aia cu surub. nu vreau sa risc sa imi para rau mai tarziu. astia se inchid bine, si nu are cum sa ii dea jos.
din acelasi motiv k si tine am preferat sa cumpar din timp tot ce trebuie. mai ales k eu in spital nu voi sta decat 2 zile..in alea 2 zile saracu tati cate sa faca? si la noi si cumparaturi si aksa sa aranjeze..il termin. asa toate sunt pregatite si atunci sta cu noi
si nici nu am surprize k mi-a cumparat cine stie ce bazaconii

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

TUnde deci sa inteleg k e cam normal. chiar mi-au trecut o groaza de ganduri ce ar putea fi. k pana acu nu era asa de abundenta. mersi

[/i]

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

eu tot citesc si rapuns cu intarziere..Da, si la mine la fel, cateodata ma gandesc ca s-au fisurat membranele asa rau curge

39s Darius Alexandru

Mergi la inceput

Anca deci te pregatesti si tu de marea intalnire luni???de Sf. Stefan. super tare.

Mergi la inceput

Zumzu mersi m-am calmat. nu sunt defecta

Mergi la inceput