Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici, mamici si buburuze.
Raportez inceput de zi singura in casa.Al meu sot e de munca.
Danina super cadou, sa o stapanesti sanatoasa.

HAI CIUDATICA!!!HAI IOANA!!!

HAI BEBE TUDOR!!!HAI BEBE IRIS!!!
]

Laura

37+ cu AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

'neata burtici!
Noi ne-am internat, monitorizat si acum asteptam sa intram in sala...

38+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Nastere usoara Ciudatica, si un bebel sanatos...Cel mai frumos cadou l-ai primit de la Mos Craciun

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ciudatica tinem pumnii!!!!!!!!!!!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Vin intai cu urarile, ca nu stiu daca mai am timp sa intru, ne bucuram ca e tati acasa si petrecem sarbatorile in liniste.

Fete dragi, va doresc o masa imbelsugata, sa petreceti asa cum va doriti, sanatate multa si sa va aduca Mosul muuuulte cadouri!!! Va pupam cu drag pe toti/toate, mari si mici!!! Craciun fericit!!!

Voi intra doar pt. vesti despre nastere, daca o sa mai am timp . Deocamdata, nici un semn, se vede ca sta bine la caldurica. Din cauza asta sunt un pic suparata, radeam si glumeam pana acum, da' incep sa ma preocup. Nu as vrea sa ajung la nastere provocata si nu stiu de ce presimt ca voi avea o nastere grea ... mda, asta e!

mamma bis - o fetita si 39s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bebelu86- please, imi trimiti si mie un mail cu poza cercelusilor. adresa mea e : mady_1979@yhaoo.com. am intrat pe site-ul pe care l-ai afisat, am vazut cercei frumosi, dar nu au rubrica speciala de fetite.. am mai vazut eu un site "www.cerceifetite.ro" dar nu m-am putut hotari.am vazut ca la sala Dalles e deschis si azi - as trage o fuga..

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, burticutze!!!

Ciudatica e pe pozitie??? URAAAA!!!

HAI, CIUDATICA!!! HAI, MAMICO, MAI E PUTIN!!! CE CADOU FRUMOS!!!

Azi fac galerie ptr o fetita, Ioana, si se va naste chiar inainte de sfantul Ioan!Pe tata il chema Ioan si tare a vrut sa ma cheme si pe Ioana, dar in bucuria momentului a uitat si a pus numai Monica.

DANINA, felicitari pentru masina, s-o stapanesti sanatoasa, fara evenimente neplacute!! Daaaarrr, cele mai multe felicitari ti le trimit pentru sot: sa-ti traiasca, iubita, asa sot mai rar, sa stii!! Cu masina sau fara, s-a gandit la tine si sunt sigura ca mereu se gandeste! Bravo lui si felicitari tie ptr asa sot!!

Felicitari si fetelor ce au fost la eco....am vazut ca sunteti mai multe...ma iertati ca nu numesc...Sa va traiasca bebeiii si sa se nasca usor si sanatosi. Mai intreba cineva de faptul ca i-a iesit TGP si TGO mari: stai linistita, uneori se mai intampla cand bebele sta mai mult in partea dreapta si bate cu piciorusele, sau mai manaci prajit sau chimicale.Totul va intra in normal dupa nastere!

ce mai voiam sa spun oare...???

Da, pe gabivalceanu nu am mai vazut-o pe aici, sper ca e bine...Tunde poate mai faci o prezenta...

Maine sunt toata a voastra, fetele, sunt singura si "indepandanta" si voi fi aici sa sarbatorim Craciunul impreuna!! Eu am facut doar prajiturele si sarmalute ptr ca eu le fac de regim (sarmalutele) cu carne de pui si fara prajeala...in rest imi da soacra-mea mancare. Prajiturele am facut doar de astea fara foc: raffaleo, cico de casa si prajitura cu foi cu rahat. Foarte usor, nu m-am strofocat, si ieftin.
Cadoul meu de Craciun l-am primit in avans cu o luna asa ca nu mai astept nimic, sunt extrem de multumita...vreau doar un bebe sanatos, atat mie cat si la toate mamicile...si-apoi am un forum intreg de prietene...ce-mi mai trebuie!!

Si un colind de la mine ptr voi

http://www.youtube.com/watch?v=kApNrtrVloM

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineataaa la Mos Ajun!

Sunt in urma cu stirile si ma bucur sa vad ca avem de scos motate pentru 4 burtici deodata

CURAJ FETELOR!!!

Eu raportez treburi casnice si bucatareli. Sotul meu si-a luat concediu ca sa ma ajute ieri si azi (sa il pup eu pe el de sot dragut!). Momentan el spala geamuri si nu ma lasa sa ma apuc inca de nimic, ca sa stea baiatul lui cuminte in burtica. Sper ca pana la pranz sa ma lase sa ma apuc si eu de facut sarmalutele ...
Am fost si m-am si impartasit, ca sa aiba buburuzul putere si sa fie sanatos.
In cazul in care maine, printre vizitele la nasi sau parinti, nu o sa mai apuc sa intru pe forum, va doresc tuturor (mamici, bebici si burtici) un Craciun fericit si multa sanatate!

34+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Abramburika nu te stresa, prietena mea a nascut la 41 de saptamani, si a avut doar 3 contractii si a nascut. DEci stai linistita ca se poate sa nasti usor si daca intarzii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata gagici!!!

HAI CIUDATICA!!!! mai ai un picut si iti ti minunea in brate. nu cred k exista un cadou mai minunat decat asta. nastere usoara si te asteptam cu vesti

Viss uite aici cercelusii

Abramburica curaj mami, poate vine totusi singurica si nu ajungi la inducere

eu abia am facut ochi
sunt pe aici, mai stau un pic in pat, k ieri m-au obosit rau de tot musafirii. si din pacate o tinem in vizite pana luni seara inclusiv

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput