Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Si eu ma bag la nani.

Dannina ce frumos, ce gest minunat!! Super! Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente! Vezi ce faci cu dopul ala, infige-l la loc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

DANINA ,asta da cadou de CRACIUN.....un BMW X5....,si mai vine si buburuza...

ALINA 34+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Merg si eu la somnic ca am avut o zi foarte obositoare.
Pupici pe burtici!!!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

si eu ma retrag la
burticile si buburuzele

ALINA 34+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Danina sa stapanesti sanatoasa masinuta. super cadou si p langa asta, vine si buburuza in curand

la noi au venit colindatorii (niste prieteni ai sotului care vin in fiecare am cu trompeta, trombon si saxofon si fac un mic spectacol) iar dupa am mers la fini sa ii dam cadou celui mic, ca mine pleaca la munte si vin abia luni.
sunt franta..maine iar avem musafiri, sambata, duminica, luni la fel... nu stiu cum voi rezista.
poate vine buba mai repede si scap
asa k va zic noapte buna si somn usor. k ma bag in pat.
ne auzim maine cu vesti bune

si HAI CIUDATICA!!!!!!! nastere usoara, refacere rapida, muuuult laptic, bb sanatos si sa va bucurati de clipele ce urmeaza sa le traiti.

aaaa..nu mai stiu cine ma intreba ieri de cercelusi. am aflat: au costat 130ron. magazinu se numeste mataranga. au si site: www/bijuteria-mataranga.ro. mama i-a luat de la sala dales.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci eu cui fac galerie?

HAI CIUDATICA!!!

HAI IOANA!!!

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Multumesc...da am fost tare cuminte, cel putin asa spune .

39 sapt Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticileee? Eu am stat pe langa mama toata ziua, am terminat de facut mancarea ,am facut si bradul, am jucat iar remy pana au fiert sarmalele , acum am intrat sa vad ce faceti,care a mai nascut.Ati vorbit despre ,noi nu am mai facut de cand mi-a pus firul, acum ca l-am scos,am reusit si l-am convins pe sot ca nu pateste nimic bebe pt ca e baricadat acolo,s-a intamplat ieri,dupa atata vreme, a fost putin aiurea pana ne-am dat seama cum sa ne iubim si noi mai bine, are dreptate tunde,pe la spate e mai usor!
danina ce cadou ai primiiiiiiiiiiiiit ! felicitari,sa o conduci sanatoasa
simo hai ca ai fost tare cand ai zis ca i-ai gasit pe amandoi kkati

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

ciudatica multa multa bafta maine, Doamne Doamne sa fie cu voi .Sper sa poti dormi la noapte de emotii.Asteptam vesti maine!
hai sa scot niste motate pt tine si pentru ioana

Hai Ciudatica

Hai Ioana

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Am vorbit si cu sunshine_rox astazi.Tot in spital este.Bebelusa a scazut un pic ingreutate,cica asa se intampla in primele zile.Ea are lapte,dar nu prea are putere mititica sa suga,cica bea cam 30ml.Se simte foarte bine, am intrebat-o de taietura si cica nu simte deloc durere,chiar se temea de ce a auzit la alte fete.Pt fetele care nasc la polizu, ea cica a dat 800 ron la doctor si a venit des la ea in salon sa se intereseze de starea ei.deci nu e o regula.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput