Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 4
dastefa spune:
buna dimineata
dau si o maaaare ca-s cam chiauna
Miruna m-a tocat maruntel toata noapte,nu-s ce a avut
acu ca s-a mai linistit nu mai pot dormi eu
asa ca m-asm apucat sa descarc si eu pozele
daca vreti sa le vedeti gasiti cu Miruna aici
si cu Daria cam de aici si aici
si pt ca azi e si ziua Dariei va invitam la o cana mare de iaurt bun,bun de la bunica si o feliuta de tort
pt toti cei ce poarta numele Stefan,Stefana,Stefania
dastefa spune:
am vazut si pozele cu Ana si Thea-f interesant cortul.Ana pare tare incantata
asa e Maya-nici 3 luni zau ca pare de cel putin 4-5
am vazut-o si pe Iulia ce frumos doarme ea cu Maria
pai putea sa ceara orice mosului la cat de frumoasa si explicita a fost scrisoarea
ank999 spune:
Buna dimineata si un mare.
Cred ca ati petrecut frumos de Craciun, copii s-au umplut de cadouri, noi ne-am ghiftuit, da azi e o noua zi de munca
La mine inca e Craciunul, mai ales ca la noi astazi ninge. Fiemea zicea ca daca ninge trebuie sa vina Mosul, ca doar a primit zilnic cadouri si pe la noi si pe la mama si de pe la altii . Ieri facea gat ca trebuie sa-i cumpar ceva. Am fost in oraselul copiilor (mare mizerie si aglomeratie, da lor le place) si s-au dat in toate cele cu a mea sora, de erau extaziati!
Am vazut fete mari si frumoase Ana si Thea sub brad, Iulia cu Maria, Miruna (care e deja fata mare) cu Daria
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sfantului Stefan!
Va ofer o cu frisca, o felie de tort si un si.... ce mai vreti voi......
Stefy si-a dorit foarte mult computerul testoasa de la Noriel si a fost foarte incantata ca Mosul a tinut cont de dorinta ei... restul cadourilor primite nu au mai contat..... Asa ca acum fiscare are calculatorul lui....
ank999 spune:
La multi ani cu sanatate, noroc si fericire tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Lacramioara, Dastefa sa va traiasca fetele , sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, de multa fericire si impliniri, sa va bucurati de ele
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
La multi ani, Daria, sa cresti mare si frumoasa!!Am vazut pozele, Miru e la fel de dulce si frumoasa, Daria la fel.
Iulia e ca si papusica ei si normal ca mosu a apreciat scrisorica scrisa de mana ei.
La multi ani si tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
ank999 spune:
Mai da slaba activitate azi aici.
Dbunny spune:
La multi ani Daria, la multi ani Stefy ! si altor Stefanii daca mai avem
Am vazut pozici cu fetite frumusici
ce mi-a sarit in ochi de la pozele dvs este ca adultii sunt cu geaca pe ei, iar copiii la serbare in rochita cu maneca scurta cel mult un sfetaras peste...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny La multi ani Daria, la multi ani Stefy ! si altor Stefanii daca mai avem Am vazut pozici cu fetite frumusici ce mi-a sarit in ochi de la pozele dvs este ca adultii sunt cu geaca pe ei, iar copiii la serbare in rochita cu maneca scurta cel mult un sfetaras peste... Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
de fapt era destul de cald
Dariei oricum nu i-a fost rece
doar ca noi nu aveam unde sa lasam hainele,nu exista un loc unde sa le lasi
dastefa spune:
trebuia sa zic intai buna dimineata si sa dau o nu?
mai au fost 3 zile de maraton in ce priveste facutul/primitul vizitelor
azi ne refacem
uitati aicitortuletul din care v-am servit ieri
acu eu care nu-s deloc experta in torturi chiar am fost multumita de ce a iesit