Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 3
mayaione spune:
Am apucat sa pun cateva poze de aseara, o sa mai adaug cand am timp, le vedeti aici.
angi_m spune:
Buna fetelor,
Sper ca v-a adus mosul ce v-ati dorit voi.
De copii nu mai vorbesc, sunt convinsa ca sunt bagati in cadouri pana la gat.
Eu n-am avut timp sa scriu zilele astea ca trei zile am zacut cu febra si puroi in gat. Asta m-a incurcat mult ca n-am putut misca un pai in casa, iar pe 23 si 24 a trebuit sa trag tare sa termin bucatarelile.
Sarmale am primit de la mama, eu doar le-am fiert ieri, zarzavaturile de salata beuf le-am primit tot de la mama gata tocate, eu am facut doar maioneza si le-am asamblat.
In rest am facut un platou cu prajitura Raffaello si doua torturi cu ciocolata, reteta aceea de o pusese Bambo acu nu-stiu-cate-zile.
Am fost la limita cu toate. Aseara am fost la niste prieteni, ne-am adunat mai multi copii acolo, ca am auzit noi ca vine Mos Craciun acolo. Am luat cu mine si unul din torturile cu ciocolata.
Iulia, de cum a intrat mosul pe usa, i-a spus ca ea vrea papusa Maria.
I-a spus mosului o poezie si un cantecel si a primit papausa dorita.
Poze si filmulete nu pot sa pun acum ca nu mai am spatiu pe picasa. Trebuie sa imi fac alt cont sa pot sa le pun.
Acum o sa mergem la uma din bunici la masa, maine mergem la cealalta bunica, luni la o matusa si marti ma duc la servici
Iulia incepu sa faca muci, ii raman in gat si tuseste. Cand ma gandesc ca iar o luam de la capat...
In fine, acum e fericita ca a primit papusa dorita, care vorbeste foarte mult, vrute si nevrute, este intr-adevar frumoasa.
Va doresc tuturor sa aveti un Craciun fericit.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
Craciun fericit!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aka spune:
Craciun Fericit! multa sanatate, fericire si liniste in suflet.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
dastefa spune:
la o pauza intre 2 vizite mai vin la un taifas cu voi
maya ce frumoase sunt pozele cu fetele la brad
despre Thea nici nu zici ca are abia 3 luni jumatate
noi am primit in vizita dimineata pe finutz cu familia aferenta si mai asteptam sa vina cumnata cu sotul si nepotica,si cu alta tura de cadouri...ce frumos
daria a fost aseara cu colinda
intr-una din ziolele trecute in autobuz a cantat un grup de colindatori din aia ce canta pe 4 voci,cu chitari-f frumos
cand au coborat Daria a inceput scanceala ca ea vrea sa mearga cu colindul cu grupul ala
cu greu am convins-o ca nu se poate dar i-am promis ca va merge si ea
si cum ma intreba in fiecare seara ea cand merge cu colinda m-am apucat si am invatat-o una
am zis ca ma scot cu bunicii ,2 cumnate,vreun vecin si gata
credeti?
dupa primul vecin cand a intrebat-o taicasu daca merge acasa a inceput sa planga
asa ca au colindat toata seara
asa mult m-am bucurat de bucuria ei
bine eu am ramas acasa cu Miruna care parca isi propusese sa nu ma lase sa misc nimic asa ca asera la 1 noaptea eu mai trebaluiam
bine nu a mers singura ci cu verisoara ei din clasa aV a dar de multe ori imi zicea titi ca Daria se descurca mai bine ca Ioana( asta pt ca Ioana nu prea are ureche muzicala)
in fine in toata povestea asta ce m-a bucurat f tare a fost curajul dariei de a canta in fata unor oameni total necunoscuti,cei mai multi dar si faptul ca i-a placut ideea de a merge cu colindul(initial ea nici nu stia ca trebuie sa primesti ceva daca colinzi
si oricum pt ea ori 1 leu ori 10 lei era totuna
hai ca am inceput mesajul asta de vreo 3 ore
acu chiar cred ca trebuie sa vina oaspetii
mayaione spune:
Dastefa, Thea are 2 luni jumate, dar purtam mai nou hainute de 6 luni, cele de 3 luni au ramas micute. E o grasana si o lungana.
Am fost azi la socrii la masa, a fost relaxant, am papat de toate, copiii s-au jucat f frumos, daruri multe iar au primit. Eu nu am facut nimic, doar am fost servita. Asa e cu copil mic.
bamboletta spune:
Salutare dragelor si Craciun Fericit !!!
Si la noi a venit mosul aseara...Antonia era cu colinda si cand a venit surpriza...mosul cum nu a gasit-o acasa i-a lasat cadourile sub brad ce incantata era..a primit o orga cu microfon(acum ma zapaceste de cap toata ziua a cantat la ea ),carti disney,hainute,multe clame de par...
David a primit un costum de craciunel..cosmetice pt dermatita..jucarii
Maya-ce printese frumoase ai
Dastefa-si Antonia vroia sa mearga la toate blocurile cu colinda am dus-o eu putin prin bloc la cativa vecini si apoi tati a dus-o la bunici si unchi
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
angi_m spune:
Salut fetelor,
Grele zilele astea.
Peste tot unde te duci trebuie sa mananci. Sunt ghiftuita.
Fuseram la mama mea, umflaram burtile, veniram acasa, adormiram copilul si acum asteptam sa se trezeasca sa mergem la niste prieteni... sa mai mancam putin... ca nu mai mancasem de mult
Maya, sunt superbe fetitele tale. Sa pui mai des poze cu ele.
Bambo, vazui cateva poze de-ale tale. Frumos brad aveti. Imi plac si pozele de pe strada, este frumos impodobit Iasul. Poze cu copiii bucurandu-se de cadouri?
Aelita, am vazut o poza cu cadoul de Craciun, dar n-am priceput ce e. Te rog, detaliaza
Noi nu am invitat-o pe Iulia sa colinde. Nici nu prea avea cu cine. SI-asa, doar de 2 ori au sunat colindatorii la noi la usa. Unii erau cat usa si nu i-am primit, altii erau frumosi foc, cu caciulite de craciun pe cap. Pe aceeia i-am invitat sa ne colinde
Poze de la Mos Craciun am apucat in sfarsit sa pun aici
Va pup pe toate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
iulia-stefy spune:
Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!
Si Stefy a fost la colindat si greu am adus-o acasa... A fost tare incantata si asa cum a scris si dastefa, nu are idee de valoarea banilor... La ea a contata sa mearga si sa cante.... A fost tare frumos....
mayaione spune:
Am mai adaugat vreo 5 poze pentru doritori. Dati pe acelasi link de mai sus click. Cum am putin timp fuga la calculator. Azi nu mi-a dormit deloc bebe si cu chiu cu vai am reusit s-o adorm pe la 8.