Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 12
ank999 spune:
Bambo un mare pentru tine. hai ca maine scapi.
Nu ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta ca alergia aparea si mai tarziu. Nici eu nu am auzit vreodata de alergii la cereale.
Pup David sa treaca vanataile.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
buna dimineata,asa f de dimineata
poftiti la
bambo speram sa vii azi cu vesti bune, ca e puiul bine,ca plecati acasa
despre noi... suntem bine ,aproape sanatosi in sensul ca Daria are o tuse de ceva vreme,nu f des ca bagam una alta impotriva ei dar totusi e prezenta si ma enerveaza
dar sunt asa incantata ca de la inceputul gradinitei as putea spune ca nu a fost cu adevarat bolnava.Sper sa o tina tot asa
Miruna e bine,e o dulce
as putea spune ca nu mai are prea multe in comun cu copilul de acum cateva luni
in curand face 1 anisor si ne gandim la petrecerea pt mot
pt noi anul 2010 a fost unul urat,greu,doar inceputul( cu nasterea Mirunei) si sfarsitul( cu revenirea ei la normal) au aratat ceva mai bine.Pt 2011 ne dorim inprimul rand SANATATE si mai vrem noi cate ceva dar cred ca mi-am mai pierdut din incrancenarea cu care imi propuneam sa realizez asta si asta.Voi cum stati cu bilantul pe 2010 si ce asteptari aveti de la 2011?
asta asa f pe scurt dar sper sa ma apuc sa mai zic una alta pana la urmatoarea retragere dupa cortina
mayaione spune:
Bambo nu trebuia sa plangi ci sa dai cu ei de pereti, nu e ok sa nu te lase langa bebe la analize, sunt obligati s-o faca pt ca bb nu are discernamant sa vada daca ustensilele folosite sunt de unica folosinta etc. De aceea se permite prezenta parintelui in cazul lor, ei trebuie sa desigileze siringa sau fluturasul in fata ta. Asa au patit niste prieteni de-ai mei la Budimex, dar el s-a impus, a facut super scandal si au fost nevoiti sa-l lase de fata si sa-i desfaca seringile pe care urmau sa le foloseasca in fata.
Cu alergia logic ca nu-i vina ta, asta e riscul cand sunt micuti, Ana mi-a facut la diversificare tocmai la morcov, nici eu nu stiam ca e posibil asa ceva, insa am aflat ca da. Am intrerupt, am incercat cate putin mai tarziu si in final l-a acceptat.
Cu spalatul pe dinti Ana e campioana in familie, se spala f des. Ii si place, ii freaca de-i zapaceste apoi vine la mine "mami nu-i asa ca am stelute acum pe ei?"
Dastefa conteaza cel mai mult ca Miru e bine, sanatoasa, celelalte proiecte pot sa mai astepte. Eu pe anul asta imi doresc sanatate pt fete, pt noi si pe plan material imi doresc sa ne cumparam niste pamant si in cativa ani sa construim o casa. Nu avem loc in 2 camere, plus ca mi s-a luat sa am vecini cu probleme.
Dbunny ba eu sunt cea mai fricoasa cu dentistul. Am ajuns cand nu se mai putea sta si a trebuit sa suport dureri crancene. Dupa ce am scapat nu am mai calcat desi nu mi-au terminat lucrarea. Ieri insa a sunat doctorita dupa mine sa ma duc ca fracturez bontu daca nu pun coroana si o luam de la capat, asa ca tr sa-mi fac curaj si sa ma asez iar frumusel pe scaun. Vreau sa-mi pun si aparat dentar, o sa fiu Betty cea urata pt o perioada de timp.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Anka, primul meu contact cu stomatologul a fost un esec. Era medic militar si s-a urcat efectiv pe mine si mi-a scos un dinte.... Si am ramas si acum cu trauma... Singurul stomatolog pe care il suport e dansa... Si sa ma vezi cum curg apele de pe mine cand sunt pe scaun, fara sa-mi faca nimic. Si dansa stie prin ce am trecut si ca nu vreau la Stefy asa ceva.... Si mi-a zis sa o aduc din timp sa se obisnuiasca.... sa nu aiba primul contact cad deja o doare....
Bamboo, asa ma sperii si eu cand o duc in spital. Imi e teama sa nu mai agate si altceva. Sa dea DD sa scapati cat mai repejor si fara sa mai luati si altceva de acolo. In ceea ce privesc cerealele, da au alergeni. Mie pediatra mi-a zis, dar dupa ce am ajuns cu ea.... plina de bubute. In ceea ce privesc analizele, eu m-am certat cu o asistenta si am spus ca eu intru cu ea punct. Am chemat medicul si am intrat cu ea. Am spus ca nu o las pe mana lor. Am lasat-o la 2 luni in UPU si au stat, nu exagerez, 9 oameni calare pe ea sa-i puna un fluturas. Pe mine m-au dat afara. Si cand am vazut ca a trecut un sfert de ora si ea urla... am intrat peste ei. Am tinut-o eu, s-a linistit si apoi i-a putut pune asistenta singura fluturasul. Si de atunci nu o mai las.... Cand si-a spart capul in vara si ne-am dus sa o coase, chemase asistenta inca vreo 3 namile sa o tina si pe mine m-a invitat pe hol si am spus nu. Ma-a zis ca nu vrea sa ma adune de pe jos... Si am zis ca daca o tin eu nu mai e nevoie de restul. Pana la urma a priceput.
dastefa, ma bucur ca fetele sunt bine. Cu propuneri pe 2011... Nici eu nu mai sunt asa .... cum ai zis si tu. Nici la mine bilantul pe 2010 nu e asa cum mi-as fi dorit.
Maya, capul sus. Eu vorbesc, care curg apele de pe mine la dentist.
Mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.
ank999 spune:
Buna dimineata fetele.
Dastefa multumim pentru cafea.
Ma bucur nespus sa aud ca sunteti bine, saptamana viitoare Miru face un an, Daria nu a avut probleme de sanatate cu gradi. Cred ca pt o mama sa fie copiii sanatosi este cel mai important lucru.
Cat despre 2010 a fost un an urat la noi , cu discutii, oboseala , stres, 2 ture prin spitale, multe raceli...una peste alta a fost un an care a trecut...Pentru 2011 imi doresc sanatate pentru toti cei din familie, intelegere si sa scap de garsoniera si sa reusesc sa ma mut in 2-3 camere.
Maya va doresc succes pentru planurile pe 2011. Tu cum te mai intelegi cu fetele? Au trecut colicii? Dintisorii?
Lacramioara traumatizanta experienta ai avut cu stomatologul, dar important este ca acum ai gasit un dr pe gustul tau si al lui Stefy
Bambo cum sunteti?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Mai, ca tot ziceam de sanatate in familie, eu sunt suparata cu Costin (sotul sorei mele)
S-a operat acum 2 ani de hernie de disc (Bucuresti- spitalul militar), a fost ok o perioada, anul trecut s-a operat din nou ca il durea spatele si un genunchi...Dupa operatie a ramas durerea de picior, a tot facut tot felul de teste si aici si la Bucuresti, intai ca s-a dus cartilajul de la genunchi si a facut niste injectii foarte scumpe pt asa ceva, apoi ca ar fi rotula deplasata, apoi ca problema e de la sold si durerea reflecta de acolo, ca ar fi coxartroza si ii trebuie placa la sold, ca ar fi necroza la sold. Acum e internat la Colentina si nu s-au hotarat inca ce si cum.
Sambata pleaca la un medic de la sanatoriul de la Eforie...
Om vedea ce o fi...
ank999 spune:
Am mai capatat o stea...yupy
mayaione spune:
Felicitari pt stea! M-am uitat si eu repede cate am, tot 3.
Fetele mele sunt bine amandoua, Thea e cuminte foc, am scapat si de alergia de la pasarica, nu stiu daca v-am zis insa dupa ce am trecut la nr 3 i-au aparut niste bube de m-am speriat, i-am dat cu fel de fel de cremute nimic. Pana la urma o farmacista i-a dat o crema facuta de ei si in 2 zile s-a vindecat complet. Se pare ca mai sunt copilasi cu aceeasi problema la pampers si se datoreaza substantelor folosite. La alte scutece nu m-as baga ca oricum astea absorb cel mai bine, iar cele eco cred ca sunt destul de costisitoare.
ank999 spune:
Maya ma bucur mult ca sunteti bine. Nu ai spus nimic de alergie, dar important este ca s-a dus
bamboletta spune:
Plecam acasa David e bine nu mai are nimic...incepep diversificarea la 6 luni cu supica...pana atunci tzatza si iar tzatza...mi-a dat zyrtec 5 zile si predinson 2 pastilute 2 zile pe asta nu stiu daca il voi da o sa vb si cu pediatra...offf