Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Lacramioara eu am fost cu Daria la stomato
2 cariute pe care le-am vazut noi+inca 2 care nu se vedeau
super bine s-a comportat mai ales ca ea face un scandal monstru daca vrei sa-i iei putin sange
a primit si o diploma de pacientul zilei-stii ce mandra a fost de ea
bafta sa stea cuminte si sa rezolvati problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Deci am fost si la stomatolog.... La controale de rutina a mai fost Stefy. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....

Bamboo, multa sanatate. Si eu am patit aceeasi faza cu Stefy. In doua zile am ajuns acasa.... Era plina de bubute si era si varza la burtica.... Sper sa ajungeti cat mai repejor acasa.

Anka, medicul meu spune ca trebuie dus copilul din timp sa se obisnuiasca, sa nu il duci atunci cand il doare.... ca deja apoi ii e frica... Daca il duci inainte si vede ca nu e nimic rau, ajunge sa mearga de buna voie.... Stefy a tot fost cu mine, dar acum a fost altfel, dar sunt mandra de ea ce cuminte a fost... dar si d-an doctor merita un premiu....
La fina mea, la aproape de 5 ani i-a cazut primul dintisor.

dastefa, aseara chiar ma gandeam la voi. Am vrut sa te sun, dar m-a gandit.... Lasa..... Sper sa nu fii suparata. Felicitari Darriei. De MIrunica nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo multa sanatate. Naspa momentele astea si sper din toata inima sa treceti repede peste. Cum mai sunteti?
Lacarmioara felicitari lui Stefy. Mie mi-e frica de mor de dentist si n-am mai fost de mult timp, iar a mea nu lucreaza cu copiii (eu nu am mai vazut pe acolo)
Dastefa fetele ce mai fac?
Dbunny nici eu nu o conving pe Erica sa se spele pe dinti, cam de 2 ori pe saptamana prestam

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

David e mai bine...nu mai are nici o pata rosie sau umflatura...l-a vazut doctorita azi dim...dar a zis ca mai stam sa nu apara din nou ma intreba daca nu au miere cerealele...pai cum sa aiba??? erau cereale Milupa cu lapte orez si porumb de la 4 luni...eu nu am mancat nimic nou...
eu vreau acasa e oribil aici...un copil are pneumonie si altul bronsiolita acuta una din mamici tuseste ca un magar
imi vine sa fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

bambo nu-i vina ta ca are David vreo alergie. Eu imi aduc aminte ca i-am dat cereale la Dani la 3 luni jumate. David are acusica 5...ar fi bine sa va spuna daca-i alergic la proteina din lapte. Data viitoare incerci cu laptic de-al tau si cereale cat mai simple.

felicitari fetelor care s-au preumblat cu copii la dentist! eu-s ca ank, mi-e frica noroc ca am dinti buni, mari si lati,

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo imi pare foarte rau si sper din toata inima sa nu culegeti ceva si de acolo. Stiu cum e in spital (la noi sunt bonus si multi gandaci), da important e ca David sa fie bine.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Dupa o tura de plans sunt mai bine...am plans pt ca nu m-au lasat sa stau langa el la analizeam stat la usa ca un caine...asta e romania in care traim...e vanat pe manute...

Maine e posibil sa ne dea drumul si venim noi la tratament...face dexametazona,Ca si inca ceva dar am uitat cum se cheama...cica nu sunt saloane...rezerve libere e plin spitalul de copii..
Am vb cu medicul..de la cereale e alergia...am facut si o analiza sa vedem la ce...mi-a zis ca mai bine ii dadeam banana decat cereale eu de unde sa stiu ca cerealele pot face asa rau si Antonia a avut de micuta DA si a mancat de la 4 luni tot felul de cereale...offf sunt asa suparata pe mine...

acum doarme merg sa pap si eu ceva azi nu am mancat nimic si trebuie sa am laptic

multumi ca sunteti alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bambo daca vrei sa vina cineva acasa sa iti faca injectiile sa imi dai un telefon. tipa e tot asistenta la sf. maria, e o domana MINUNATA, dani o iubeste, desi l-a tot intepat.
la ce doctor esti?
tare ti-as recomanda sa mergi la doctorita trandafir ... uite, cand e de spital, Domane fereste, dar s emai intampla ea e acolo. plus ca e o super profesionista, merge si la arcadia ... na, parerea mea
nu iti fa mustrari de constiinta, eu, personal, nu am auzit ca cerealele pot fi alergene ... e prima data cand aud.
pupici multi, multi, multi, multa putere.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Bambo, daca nu se intampla acum, se intampla mai tarziu si tot aici ajungeati. Nu aveai de unde sa stii. Mai rabda putin-putin si ajungi acasa. Va tin pumnii sa treceti repede peste asta si sa nu ajungeti acasa cu vreun "premiu". Va pup pe vanataile de la manute sa treaca mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

bambo daca vrei sa vina cineva acasa sa iti faca injectiile sa imi dai un telefon. tipa e tot asistenta la sf. maria, e o domana MINUNATA, dani o iubeste, desi l-a tot intepat.
la ce doctor esti?
tare ti-as recomanda sa mergi la doctorita trandafir ... uite, cand e de spital, Domane fereste, dar s emai intampla ea e acolo. plus ca e o super profesionista, merge si la arcadia ... na, parerea mea
nu iti fa mustrari de constiinta, eu, personal, nu am auzit ca cerealele pot fi alergene ... e prima data cand aud.
pupici multi, multi, multi, multa putere.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput