Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mai_iun_2010 www.youtube.com/watch?v=rrq03pZmlI8" target="_blank">Primiti cu colindul? Suntem Floricelele de Liliac Si-am plecat la colindat Ia-n iesi gazda pana-n prag Si primeste-ne cu drag Ca venim sa-ti colindam Vestea nasterii sa-ti dam Ia-n iesi gazda in pridvor Si primeste-ne cu dor Ca noi daca am venit Tu pe toti ne-ai omenit Si de-aici cand om pleca Gazda nu te supara Ca suntem colindatori Vestitori de sarbatori Soare luminos si Craciun frumos ! |
Primim, primim! Bucurosi de oaspeti!
Va dorim Sarbatori fericite cu multa sanatate si bucurie!
Sarbatori fericite!
racusor2010 spune:
Sara buna si de la noi
mai fetelor, dar ce harnicute sunteti, oana jos palaria am salvat retetele eu sunt singura care nu face chiar nimic, ma bucur de bunatatile bunicilor, an de an la rand poate la anul sa bucataricesc si eu ceva, de-oi sti
PAULA am citit de Raul, nasucul de Rudolf!cred ca ce sperietura ai tras, dar bine ca stim acum, cu apa. nici eu nu cred ca e slabut delfinasul Raul.
OCHIDUT Craciun fericit acolo in varf de munte, sa va gaseasca Mosu' si sa va aduca numai bucurii si fericire in dar
CARMEN cred ca deja ai ajuns, cu intarziere iti urez concediu placut si linistit si sarbatori fericite! abia astept sa ne povestesti cum s-a comportat pitica la arabi
IMAYA off, Doamne, bine ca totul s-a terminat cu bine
LA MULTI ANI MATEI,VICTOR SI ALICIA,SA FITI SANATOSI,FRUMOSI SI SA FACETI PARINTII MANDRI DE VOI!!!!!!!!
LARISA au ajuns parintii iubita? ce faci, te pregatesti? ce iti fac puiutii cu ochi albastri ?
eu sunt suparata ca postul asta nu am postit si nici nu m-am spovedit, e prima data dupa muulti multi ani nici la parintele meu duhovnic nu am ajuns, ca e departe de casa si duminica merg la Biserica langa noi cu Andrei.
e greu de cand cu diversificarea, desi Andrei e mancacios pana acum, dupa trezirea de dupa 7-8, il schimb, ne jucam, strang repede patul si ce mai e, pe la 10 papa la san si un somnic mic de 20-30 minute, apoi la 12 suculetul de mar si morcov (cu canita), sta cu mine cat il prepar, in acelasi timp pun supica la fiert, peste o ora papam supica si la mami, apoi lasam dezastru in bucatarie si fugim afara daca e frumos, apoi mar copt, marim dezastrul, apoi mami il plimba prin casa ca i se face foame si incerc sa il mai pacalesc jumate de ora , papi la mami, vine tati si abia apoi apuc sa curat in bucatarie baita, papi, somn...cam asa e programul nostru
dar eu simt ca raman fara lapte de cand cu diversificarea la masa de seara e musai completare, nu stiu cum e posibil sa ii dai laptic dimineata si seara, ca la mine scade cu fiecare ml de alt aliment, dar nici pompa nu o bag, ca are 6 luni jumate deja.
ROXANA sanatate lui Teo, de asta cred ca nu mananca, ca e bolnavior
CRISTINA sanatate si Rianei
BUN VENIT NOILOR MAMICI IN DELFINARIU!
RAMO bine ai revenit
m-am intins stau cuminte sa adoarma Andrei, se culca cumintel in patut. mi-am recuperat copilul dupa invazia pradatorilor nu mai este asa marait, rade, gangureste din nou, nu se mai trezeste plangand, doarme mai bine, Doamne ce bine e!! e asa simpatic din nou si linistit!! si vrea numa in picioare daca il ridic, da din picioruse ca si cum vrea sa fuga
si...se joaca cu picioarele, le vede ca se misca si se repede cu manutele sa le prinda si apoi cu gurita nu isi aduce picioarele la gura, duce gura la picioare
gata, a adormit, fug la papa spor la treaba mamicute harnicute, noapte buna mamici si pitici
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Anne45 spune:
Buna seara delfinariu,
Cit sunteti de harnicute, care mai de care se pregateste sa intampine nasterea Domnului asa cum se cuvine.
Din pacate eu nu pregatesc nimic special pentru ca sotul òucreaza in 24 si de asemenea in 25 la pranz.Este chef in un restaurant italian bineinteles, asa ca eu il petrec impreuna cu Giuli , in 25 vom merge la socrii si apoi Luni vom petrece doar noi trei pentru ca este liber.
Multumim pentru colinde si drim tuturor un Craciun plin de caldura alaturi puiutii vostrii si de toti cei dragi voua!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
racusor2010 spune:
FLORICELOR DE MAI-IUNIE, PRIMIM CU COLINDUL!! SANATATE MULTA !!
cum zicea si Rodi, si delfinasul sef e floricica de iunie
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Fetelor, azi am avut "concert" din partea lui Raducu
A plans de nu am stiut ce sa-i fac....nu a plans in viata lui in asa fel......
Eram singura acasa (Catalin era la fotbal) si am plans si eu cu el......nici la colici nu a facut in asa fel....pur si simplu urla de se invinetea/inrosea
Am sunat repede sotul, n-a raspuns, am sunat o cumnata care a sunat la terenul de fotbal si l-a chemat repede......a ajuns acasa cand Raducu era mai linistit...
abia am reusit sa-i dau Panadon si ma mir cu de l-a inghitit ca plangea continuu....de maine ii dau chamomilla, ca nu se mai poate
o fi de la vaccin, dar niciodata nu a facut asa cand i-am facut si la 2, 4 luni???
offf!!! greu mai e!...m-am uitat in gura lui si se vad un pic gingiile inflamate si putin albe.....adica se vad dintii cum ies, dar inca n-a spart gingia.....asa a fost si la voi???? ....nu cred ca am explicat bine!...dar sunt disperata! si nici nu stiu cum sa va explic:(((
Ma duc sa scot si eu carnea de la congelator sa fac maine dimineata ciorbita si salatele
Oana, multam de retete, bine ai facut ca m-am mai inspirat si eu
Giorgia, Raducu a plans un pic la vaccin dar i-a trecut instant la mine in brate.
Maine vin mai aproape de tine....adica pe la Umbraresti (la ai mei parinti care s-au mutat la tara de cand au iesit la pensie)
Va pup fetelor! Noapte buna!
acum a adormit
Sarbatori fericite!
racusor2010 spune:
tina, fix asa a facut andrei dupa vaccinul de 6 luni, a plans vreo jumate de ora de nu stiam ce sa ii fac. si tot seara, dupa baita. nu febra, doar criza de plans, si apoi a mai suspinat vreo jumate de ora la mine in brate, ca nu puteam sa il pun in patut, desi dormea
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 tina, fix asa a facut andrei dupa vaccinul de 6 luni, a plans vreo jumate de ora de nu stiam ce sa ii fac. si tot seara, dupa baita. nu febra, doar criza de plans, si apoi a mai suspinat vreo jumate de ora la mine in brate, ca nu puteam sa il pun in patut, desi dormea mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
multumesc ca m-ai luminat
Sarbatori fericite!
ilinca79 spune:
Seara buna delfinariu,
ce harnicute ati fost la scris, abia am recuperat. Am citit atat incat am cam uitat ce am vrut sa spun fiecareia, doar ca am vazut delfinasii superbi costumati de Craciun
Eu tare ma strofoc de 2 zile sa pregatesc bunatati, avand in vedere ca e primul Craciun pe care il petrecem acasa si nu la parinti sau socrii. A fost si mama ieri si azi la mine de a mai stat cu Victor sa pot eu bucatari, plus m-a si ajutat. Am facut saratele cu cascaval, doua praji, cozonaci cu nuca si mac, mama mi-a facut supa de pui sarmalele, trebuie doar sa le pun la cuptor Mai fac maine salata boeuf si salata de vinete, snitele, o salata de cartofi cu capere si gata. Plus daca am timp si traditionalul pe alte meleaguri eggnog
Am mai fost si la cumparat de cadouri si la coafor de m-am tuns un pic - asta am primit cadou de la prietena mea cea mai buna, o vizita la coafor, ca a zis ca sunt delasatoare in ultima vreme si sa ma infrumusetez putin de sarbatori
Mi-am mai adus aminte: imaya, nici nu-mi pot inchipui ce sperietura ati tras, bine ca ati scapat teferi
Fug la somn...noapte buna delfinasi si mamici!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Imaya, ce spaima ati tras! Bine ca sunteti bine!!
Cristina, Paula delfinasilor cu rosu in gatut.
Tina, al meu a facut asa si la vaccinul de 4 luni si la eruptia dentara.
Multumim de colinda, floricelelor!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
paula_m spune:
Gata!! Am terminat de impaturat sarmalele!!! Au iesit cam urate, dar na, e prima data cand fac...Maine le fierb. Si mai fac o ciorbita, oua umplute, ca Cosmin e satul de salata de beof, o friptura ...prajiturile le-am comandat si cozonac face bunica mea...
Raul mai nou, nu se mai potoleste din plans decat la mine in brate. Cand il ia taica-so mai tare urla, cand il iau eu in brate, tace automat. Oare ce ma fac, daca de acum vrea numai la mami!!??? Eu credeam ca mai tarziu devin mai mamosi...Cred ca revelionul meu e un vis frumos
Va urez noapte linistita si vise frumoase
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori