Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
mericica30 spune:
buna seara fetelor.am revenit si noi in delfinariu dupa o pauza mai lunguta datorata unei defectiuni la calculator. sper ca sunteti bine si sanatosi.inca nu am citit din urma asa ca nu mai sunt la curent cu ce s-a mai discutat
bumblebeesa-ti traiasca scumpete de Victoras,sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii
noi suntem bine. tea creste si ma minunez in fiecare zi de progresele ei. i-am luat scaun si asa ma lasa sa fac treaba prin casa.ii place foarte mult in el, se joaca cu jucariile,mai adoarme singurica in el.
azi am facut caltabos si sarmale iar maine fac ciorbita de oase si friptura si cred ca o sa fac si o negresa
aaa... am uitat PRIMITI CU BUNA DIMINEATALA MOS AJUN .eu am fost cu fata mea cu buna dimineata la mama si la un unchi si am primit covrigi,mere
mai este un pic si vine mos craciun.abia astept.va trimit multi pupici delfinasilor si mamicilor lor v-am simtit lipsa
mousel spune:
Buna seara mamici si delfinasi!
Vreau sa va urez un Craciun fericit si un An Nou in care sa aveti multa rabdare pentru a va putea bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de minunile voastre -delfinasii!
fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)
http://www.facebook.com/album.php?aid=47317&id=100000486203393
crissy77 spune:
Nu stiu daca maine voi mai avea timp sa intru, asa ca urez de pe acum
"Craciun fericit alaturi de cei dragi!"
Si Mos care a gasit solutia la criza
mericica30 spune:
MARIA ANTONIA de giorgia23
LARISA IOANA de ochidut
FILIP de eladea2005
THEODOR MIHAI de roxana_theo
RAUL IONUT de paula_m
MIHAI de kittyescu
FLORENTIN ANDREI de florentina_c
SHERITRA
MATUSA77
pupici multi si multe floricele
ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 tina, fix asa a facut andrei dupa vaccinul de 6 luni, a plans vreo jumate de ora de nu stiam ce sa ii fac. si tot seara, dupa baita. nu febra, doar criza de plans, si apoi a mai suspinat vreo jumate de ora la mine in brate, ca nu puteam sa il pun in patut, desi dormea mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
carla_2008 spune:
Dar daca tot vb de destinatii pt copii, sotul vrea neaparat sa mergem in Laponia, zilele trecute iar mi-a zis ca ek vrea musai sa isi duca fata acasa la Mosul. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
asta imi spunea si Calin,ca vrea sa mergem in Laponia sa mergem acasa la Mosu'
chiar a gasit bilete ieftine pt anul viitor la 500euro,copii gratis,parca asa ceva
deci AMR atunci pt Disney si Laponia????
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ramonavlas spune:
Am respectat indicatiile lui crispro, nu a adormit Raisa in patutzul ei insa a stat mai mult ca niciodata treaza acolo. Oricum mai incercam, nu ne dam batutzi. Acum e la tati in brate, astept sa o puna in patutz. Am facut bradul in seara si acum am terminat toata curatenia. Am fost o tura si la cumparaturi...nu am gasit ce e mai important:praji si covrigei. Da dimineata la 7 (ca oricum nu doarme atata Raisa) mergem in alt supermarket.M-a anuntzat barbatzelul ca maine nu are asa mult de lucru asa ca pot sa fac si eu mai multe. Mai am de facut mancare (doar aperitive ca restul le face mami si oricum tot acolo vom fi, insa imi vin fetele de la salon la colindat si sa fac si eu ceva papa), sa imi spal parul si sa il pun pe bigudiuri, sa ea casa si cam atat. Seara mergem la ai mei. A! Mai trebuie si sa impachetez cadourile.
Noapte buna si usoara sa aveti!
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 dar eu simt ca raman fara lapte de cand cu diversificarea la masa de seara e musai completare, nu stiu cum e posibil sa ii dai laptic dimineata si seara, ca la mine scade cu fiecare ml de alt aliment, dar nici pompa nu o bag, ca are 6 luni jumate deja. |
si eu simt ca nu mai fac fata, la orele cand ii dau pireul imi sunt plini de lapte, iar seara cand sa-i dau doar lapte, parca nu ajunge . eu in loc sa reduc mesele, am bagat suplimentare astea diversificate si nu stiu daca e puseul de crestere sau scade laptele peste zi..
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
MARIA ANTONIA de giorgia
LARISA IOANA de ochidut
FILIP de eladea
THEODOR MIHAI de roxana_theo
RAUL IONUT de paula
MIHAI de kittyescu
FLORENTIN ANDREI de florentina,[/b] mezinul nostru
mami SHERITRA
mami MATUSA
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Ce de sarbatoriti avem azi! La multi ani sanatosi!
Paula cred ca apa pe fata sperie si mai rau. Incearca sa-l iei in brate, sa-l bati usurl pe spate si sa-i virbesti cu calm " hai mami respira, e totul bine..." Tu trebuie sa fi ffffff calma. Dupa poti plange.
Mos Craciun- oras Rovaniemi - Cercul Polar- daca vreti sa mergeti iarna - sunt cam -20, -30, ziua are 2 ore ... Eu una am facut rani in obraji de frig, dar am vazut casuta mosului si pe Mos. Daca vreti caut pozele si le pun sa hotarati voi daca merita sau nu.
Un Legoland nu merge? si e aproape! Acolo chiar mi-a placut :).
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)