Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 21
racusor2010 spune:
Cris ai suflet minunat!!am vazut ce ai scris la Alex, am donat si eu cativa banuti!! Sa fii sanatoasa si fericita iubita, esti nemaipomenita!!!

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
Victo spune:
diana, e cam scump scuba..si pe roomba l-am luat in 12 rate ;)
si eu stau la apartament, nu e chiar super necesar, ca am covoare, de groaza frigului iarna.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Otiliav spune:
Rody , mersi ca mi-ai ridicat moralul 
Am vazut cum ati petrecut si voi parca nici nu sunteti in afara granitelor. Maria e mai timida ca parca nu am auzit-o cantand?
Noi am fost o ora la zapada, super fain, toata lumea parca era pe afara. Sotul si Ana nu stiu ce munte de zapada fac in gradina. Eu cu piticele inauntru ca au inghetat de frig. Elisa cel putin am bagat-o in casa grena in obraji.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ramonavlas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Neata! ![]() Mosul a venit cu tolba plina am primit geaca cu puf de la Zara pe care mi-o doream fratelo mi-a adus cartea Supernanny ![]() un vocher la un salon de masaj ![]() Matei a primit cam tot ce ii trebuie pentru inceperea diversificarii ...lingurite, farfurii, canuta cu cioc, food feederun costum de mos...azi iar ne pozam ![]() Marius a primit o sampanie uriasa...o husa pentru iphone, o camasa a fost tare bogat Mosul... ...revin cu poze mai tarziu azi mergem la colindat la bunici ![]() ![]() Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Si eu am cartea...n-am lasat-o din maini pana nu am terminat-o...e ff buna. La ce salon ai voucher-ul?
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka sorina, am vazut un scumpicel de Bogdan, cu atatea costumatii si multime de cadouri! bogat mosh ![]() _ o minune, Craciunita cea mica... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Multumim, multumim. El si-a bagat nasul in toate cadourile chiar daca nu erau ale lui! Si eu am fazut pozele cu iasabela, lasasi si comentari. Pe zi ce trece se face si mai frumoasa, iar ochisorii ma termina! Pupa mare!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si din partea noastra!! ![]() _ o minune, Craciunita cea mica... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |

La multi ani,Craciun fericit si din partea noastra 

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

...lingurite, farfurii, canuta cu cioc, food feeder

Primul Craciun cu
delfinasul
printesita