Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
bumblebee spune:
Am intrat numai sa va urez din tot sufletul : UN CRACIUN FRUMOS, PLIN DE DRAGOSTE!!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
sorina_goga spune:
HO, Ho, Ho!!!!! Merry Christmas!!!
Va pup fetele mele dragi. Sarbatori fericite alaturi de de;finasii vostri dragi!!!
am trimes invitatie si pe delfinasi si pe 2010craciun sa vedeti (daca vreti) poze cu Bogdan de Craciun!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Neata delfinariu si CRACIUN FERICIT!!!! sa va bucurati de cadouase si familiiele voastre mamici si delfinasi dragi La multi anisori Beatrice -Teodora ai implinit 6 lunite puiut frumos si invingator sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si o viata plina de bucurii si iubire. La multi anisori Filip de Mya . sa cresti mare si sanatos pui |
si din partea noastra!!
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Neata!
Cred ca numai eu am ramas fara cadou de la mos. Ba mint, am primit o pijama ieri dar e prea mica marimea S, asta fuse cadou ca sa-mi re-amintesc ca mai am de slabit . Si uite asa daca n-am fost cuminte, adica nu m-am tinut de regim in decembrie, am ramas fara cadou.
Apropo de kilograme vroiam sa le felicit pe Oana, Ochidut si pe Rodyka. Parca ele au declarat ca au mai slabit si Larisa.
Carmen, vacanta placuta in continuare
Beatrice!
Oana ce cadouri practice a primit Matei. A mea a primit perie si pieptan ca nu aveam pentru bblaci in casa caci sagetelele n-au avut plete.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tina_80 spune:
Salutare mamici!
Aseara n-am mai apucat sa deschid pc-ul ca am mai facut una, alta
a venit si la noi Mos Craciun azi dimineata (adica eu am fost,ca sotul nu se pricepe:D) si a fost destul de bogat anul acesta.
Lui Raducu i-a adus multe hainute si o jucarie
Sotului o camasa, o pijama si un aparat de ras cu rezerve
Mie 2 rochite, o pereche de pantaloni si o bluzita
Va doresc atat voua, cat si familiei, un Craciun fericit, cu multa sanatate si dragoste!
Oana, ce bine ca ai primit cartea Super nanny!
Mi-ai adus aminte ca tb sa mi-o achizitionez si eu
Sarbatori fericite!
Diana_Eva spune:
Victo - Daca poti cumpara-l si pe Scuba - spala ffff bine - eu am multe spatii deschise si este excelent.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
sorina, am vazut un scumpicel de Bogdan, cu atatea costumatii si multime de cadouri! bogat mosh
_
rodyka spune:
am vazut si pe frumosii lui larissa cu moshu´, si pe gogosica Antonia la bradul de la buni de-acasa, si pe buclucasul si sexy Raul.... pe cine sa mai vad? unde sa ma mai uit?!
_
rodyka spune:
otilia, ai 3 minuni acasa, cel mai frumos cadou de pe lume . si-ti trimitem noi, uite aici
_
stefania_97 spune:
Un Craciun fericit alaturi de cei dragi
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10