Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Fabiana_25 spune:
La multi ani si tot ce va doriti !!!
ANUL NOU SA VA ADUCA BEBEI SANATOSI!!!
Stiu ca nu prea e momentu dar sunt intr-o stare foarte rea . Ieri am plecat un pic din bucuresti pana la breaza totu bine si frumos. Ajunsa acolo au aparut mici sangerari si PANICA. Azi la prima ora am plecat spre bucuresti si mi-am petrecut ziua la spital mai intai la municipal unde nu recomand nimanui sa se duca. Mi-au spus ca bebe nu mai traieste nu am crezut bineinteles si m-am dus la giulesti unde mi-au facut transvaginala si mi-au spus ca bb e OK slava Domnului!!!! Cand am ajuns acasa m-am pus pe un plans de bucurie si cred ca si de eliminare a stresului !!! Of in sfarsit a trecut si am de gand sa las tot raul in 2010 si sa iau tot binele in 2011 !!!!
Va si va doresc tot binele!!!! Distractie placuta
lisssa_ana spune:
Sa avem parte de un 2011 plin de bucurie!!!
Hai Fabi ca totul e bine cand se etrmina cu bine
LA MULTI ANI 2011
Mama de Ana si 12+
Amaia spune:
La multi ani pe 2011! Sper ca noul an v-a gasit cu zambetul pe buze, sanatoase si alaturi de cei dragi. La mine a fost primul revelion petrecut pe meleaguri straine, a fost interesant dar, ca sa va spun sincer, nicaieri nu-i ca acasa...
Fabi, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva..bine ca totul este bine si sa dea Dumnezeu sa nu mai treaca nimeni prin astfel de momente.
Va doresc o zi minunata tuturor!
11+
Fabiana_25 spune:
LA MULTI ANI FETELOR SI BEBEILOR !!!!
Pupici Lissa ai dreptate totul e bine cand se termina cu bine !!!!
cereline spune:
salutare burticilor!sunt o viitoare mamica de iulie 2011 si vreau sa va urez Un An Nou plin de fericire si bucurii!si sa ma primiti si pe mine printre voi!
lulusor77 spune:
Laa muuuulti aaaaani!!!!!!
A inceput anul in care se vor naste copiii nostri. Va doresc ceea ce ne dorim toate: sanatate pentru bebei si pentru noi si familiile noastre, sa ne bucuram din plin ce acest an atat de important, pentru ca va fi minunat pentru noi!
Fabiana, ma bucur ca totul e bine cu tine si bebele, chiar daca ai trecut prin sperietura acesta.
Va pup! Azi ma simt tare fericita :)))))
lulusor77 8+
ALINAOPREA spune:
La multi ani, fetelor, sa va aduca Anul Nou tot ce va doriti, impliniri pe toate planurile si mai ales sanatate si bebelusi sanatosi!
Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
Oanamares spune:
Fabiana, imi pare rau pt ce ai patit! Sperietura prin care ai trecut cred ca te-a dat tare peste cap.
De acum ai grija de tine, protejeaza-te si fi cumintica!
Bine ca s- a terminat cu bine!
6+
mihahegarty spune:
LA MULTI ANI!
Sper sa fiecare dintre voi ati avut un revelion de vis alaturi de cei dragi. Si bine ne vedem cu drag in 2011, anul in care se vor naste bebeii noastri!! Yeahhhhh!!!!!
Este incredibil!!! Nu am mai intrat de pe 7 decembrie!! Dar dupa cum vedeti din saptamani, bebe e bine si am ajuns si noi la jumatatea saptamanii a 11a!! Stiti fetele, tot ce a fost mai greu tind sa cred ca a disparut acum, dar luna decembrie pentru mine a fost ingrozitoare!! Eu nu cred ca am avut asa o luna mai proasta in viata mea (din punct de vedere al sanatatii!!). Am 32 de ani, dar crede ti ma ca eu nu am mai tras asa ceva in viata mea!!
Vomitam zilnic, in zilele bune se intampla doar dimineata, dar am avut saptamani intregi in care am vomitat si de 5 ori pe zi. Ma apuca peste tot, sotul ma lasa la statie, vomitam si langa statia de tren, si pe trotuar si peste tot. Ma simteam super jenata ca ma apuca vomitatul peste tot si din orice!! Am slabit in aceste prime 11 saptamani 8 KG!!! Am inceput de 5 zile sa iau PREGNACRE, niste vitamine cica recomandate in sarcina. Am o alimentatie FOARTE saraca si m am gandit de bine de rau sa ajut acest copil cu niste vitamine macar!!
Colac peste pupaza, pe 18 decembrie am fost la supermarket si era o zapada mare mare si am mers prin zapada eu si sotul. A fost frumos, mi a amintit putin de Romania! Dar am transpirat si m am procopsit cu o raceala, de o saptamana intreaga nu am putut sa beau decat ceai, sa mananc lamai si miere. Cum poate sa creasca un copil cu ceai, lamai si miere? Nu inteleg??? Si plus de asta tuseam fratilor ca o tebecista, si am zis, cum de nu se zdruncina bebele ala? Cum de nu iese afara la cat de tare si puternic tusesc eu! Am crezut ca am fost blestemata dragilor in decembrie. Am mai auzit dintre voi care vomitati si va simtiti rau, dar eu par cel mai rau de aici!!! Si ma ingrijorez!! De 5 ori pe zi?? Plangeam cand vomitam si ma gandeam cu ce am gresit de am de dus asa ceva in spate?
In fine, pe 8 decembrie m am vazut cu moasa, primul control. Mi a luat vreo 4 sticlute de sange si rezultatele mi au venit acasa. Am ca multe dintre voi RH negativ, desigur!! Sotul are RH pozitiv. Deci moasa mi a zis ca tre sa fac un vaccin la 28 de saptamani astfel incat corpul meu sa evite sa produca anticorpi care sa patrunda in sangele bebelui. In fine, sunt constienta ca sunt tot felul de solutii in ziua de azi pentru RH negativ, dar nu e tocmai cazul ideal ca o mama sa fie RH negativ. Clar!!!
Din data de 24 decembrie, saptamana a 10 sprea a 11 am mai vomitat doar de 2 ori intr o saptamana, ceea ce ma face mai optimista ca poate o sa dispara cat de curand aceste pacoste!!! Senzatia de greata am avut o si aseara si azi dimineata, dar macar nu am vomitat!! Nu mi vine sa cred!!
O alta chestie buna pe care am observat o, cred ca am scapat de constipatie. Crede ti ma am crezut ca mi se rupe totul in mine in aceste 2 luni, dar se pare ca ultimele doua iesiri au fost mai miloase cu mine. Totusi nu ma bucur prea devreme, astfel incat sa apara din nou!! Mai bine mai astept pana sa ma bucur de asta!!
Acum imi dau seama ca nu e bine sa fii mama asa batrana ca mine. Eu nu am avut NICI o problema de sanatate sau fizica in ultimii 15 ani. Doar raceli din astea trecatoare si un varsat de vantacum 4 ani. Dar greturi si constipatie, nepofta de mancare si din astea mi au fost total straine. Si la varsta asta cand apar, chiar si din cauza sarcinii, ma cam ingrijorez!!! Eu am o sfanta teroare de boala si batranete!! Poate si din cauza mamei mele care a murit la 53 ani de cancer si din cauza serviciului in care lucrez(lucrez cu batrani si pana acu o luna, am lucrat pe sectie de batrani in spitale - am vazut ce mult se chinuiau pana mureau, morti in fata mea, in fine!!). Daca esti mai tanar, cum e anaemi e ideal, dar ca mine e rau de tot. Dar asta e, nu mi a fost dat sa intalnesc sotul decat tarziu!
Alte simptome ciudate pe care le am avut sunt visele super ciudate pe care le am noaptea. Eu in general am dormit destul de bine (Multumesc lui Dumnezeu!!) pe perioada acestor 11 saptamani, dar am mai avut si cateva cosmaruri in care unul imi sta pe creier. Am visat ca cineva m a impuscat cu doua gloante si m am ridicat si m am dus la spital. Acolo o sora medicala m a consultat si mi a zis ca nu mai am mult de trait!! Si mi a zis ca de cum ma voi intinde voi muri. Si crede ti ma ca am trait niste senzatii cumplite, frica aia de moarte cand ti se zice ca mai ai foarte putin de trait!!
Cred ca v am plictisit destul fetele, dar intr o luna de absenta, m am gandit sa va scriu tot ce mi s a intamplat. Pe 14 ianuraie avem primul scan sa vedem bebele. Cred ca multe dintre voi v at vazut deja bebele, caci in Romania daca platesti, poti sa faci cate scan uri vrei. Dar aici, in Anglia asta pentru ca orice legat de doctor e gratuit, pe toata perioada celor 40 de saptamani, ti se ofera DOAR 2 scan uri. DOAR DOUA!! Va dati seama??? Si nici nu te lasa sa faci cat de multe vrei, am impresia ca poti sa mai platesti daca vrei pentru inca una, dar ei cica nu recomanda multe scan uri in sarcina ca nu e bine la bebe. In fine, primul scan il avem pe 14 ianuarie la 13 saptamani si al doilea pe 8 martie la 20 saptamani. Atat!! La 16 saptamani (care va fi in jur de 2 februarie, mai am o intalnire cu moasa) si dupa 20 de saptamani, tot ce ti fac este sa ti masoare burta sa vada cum creste bebe. NIMIC ALTCEVA!! Uneori am senzatia ca e infiorator de proasta acesta tara, doar doua scan uri in 40 saptamani si apoi doar masuratori, dar ce pot sa fac eu???
Eu sper sa intru mai des de acum, simtindu ma mai bine, poate voi avea si eu mai multa energie!!
Va pup pe toate si bun venit noilor fete!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.