Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow Miha prin cate treci,scot biciul auzi....cum adica batrana la 32 de ani hai hai ca si eu tot 32 fac inainte sa nasc dar nu ma simt deloc batrana,ca la 25 de ani ma simt.Ai avut parte de o sarcina toxica,dar gandeste-te ca dupa sapt 12 te vei simti mult mai bine

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Buna dimineata!
Cu interziere va urez un An Nou in care sa avem parte de sanatate, bucurii, fericire, sa ducem sarcinile cu bine la termen si sa dam nastere celor mai tari bebei din lume.
Fabiana, Mihahegarty m-au trecut fiori pe sina spinarii cand v-am citit postarile, dar totul e bine cand se termina cu bine.

Maria (27 nov. 2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Buna dimineata, fetele!!
Miha, cumplite clipe, cu siguranta!!! Dar...batrana la 32 de ani??? Eu cand voi naste voi avea aproape 36 de ani. Normal ca ma gandesc si fac calcule cam cati ani voi avea eu cand acest al doilea copil al meu va avea 10, 15 sau 20 de ani...Dar toate sunt de la Dumnezeu lasate, el stie mai bine cum le aranjeaza. Si mama mea a murit tot de cancer,la 43 de ani, cand eu aveam doar 7 ani. Astfel incat, cand Andreea, prima mea fetita, a implinit 7 ani mi s-a declansat spaima de moarte. Mi-a trebuit cativa ani sa inteleg ca nu e obligatoriu ca istoria sa se repete, ca sunt deseuri din trecut de care trebuie sa ma debarasez. Astfel incat m-am lasat, daca pot sa zic asa, in mainile Domnului si am decis sa traiesc fiecare zi asa cum vine, sa ma bucur de ea, sa ma rog si sa incerc sa nu imi pierd speranta. Cat despre cosmarul pe care l-ai avut, este o vorba din popor "duca-se cu noaptea!!" . Sunt grijile care te macina si care se transpun noaptea in astfel de vise. Relaxeaza-te , roaga-te mai mult si, mai ales, nu uita de bebe mic pe care stresul pe care tu il traiesti il poate afecta. Hai, capul sus si sa auzim de bine!!

11+

Mergi la inceput

Miha, acum am vazut ca avem acelasi DPN!!! Super tare!!! Hai ca vom numara impreuna AMR-ul!!
Cat despre ingrijorarea ta cu privire la numarul de scanuri care se fac in timpul sarcinii la voi, aici..e total diferit. Am deja facute vreo 3 si pe 5 ianuarie sunt programata la al patrulea!!!! Testul de sindrom Down se face obligatoriu in saptamana a 10-a. Rezultatele le astept spre finalul acestei luni. Aici nu ai un singur doctor care te urmareste. Nici macar nu te poti programa la unul anume pentru ca habar nu au cine va fi de serviciu in ziua in care tu ai programare din nou. E frustrant pentru ca ai senzatia ca o iei mereu de la capat sa povestesti medicului cate ceva despre evolutia ta. In schimb ultima oara am dat peste un medic care a facut facultatea la Bucuresti si vorbea romaneste. A fost chiar placut dar, dupa cum spuneam, nu ai cum sa alegi sa te urmareasca un singur medic.
Hai ca iar m-am intins la vorba. Ma duc sa mai pun un lemn in soba. Va pup si pe curand!

P.S. Mesajul meu trimis ieri, pe 1 ianuarie nu a fost nici acum postat, dupa 24 de ore....:((((((((((((((((((((((((((((((((

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani! Sa aduceti pe lume bebelusi sanatosi!

Fabiana, imi pare rau pentru sperietura ta, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Miha, ce batranete? Daca tu esti batrana eu sunt mumificata deja si zau ca nu ma simt asa.
Eu am nascut la 32 de ani si crede-ma ca am fost si sunt inca o mama cu multa rabdare, creativitate si disponibilitate ludica. Cat despre vise ciudate/urate sau chiar cosmaruri sunt normale in sarcina, avem foarte multe ingrijorari legate de bebelus/sarcina/nastere si toate trec in subconstient si se descarca in somn

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

La multi ani burticute!!!!!! Va doresc un an nou cu sanatate , fericire si bebei sanatosi!!!!
Eu in prima clipa a noului an , m-am gandid la bebelusul meu sa DE-a Domnul sa il nasc sanatos si cu bine si cred ca asa ati facut toate!!!
Fabiana imi pare rau pt sperietura ta dar bine ca e bine bebe!
Miha e ingrozitor prin ce ai trecut ,DAr iti doresc de acum incolo sa gie mai usoara sarcina si bebe sa fie bine chiar daca nu il poti vedea prea des. Si aici se fac doar 3 ecografii in toata sarcina , pentru altele daca vreau , trebuie sa platesc si credeti-ma ca nu putin.
dar partea buna este ca daca ai vre-o urgenta gen sangerare sau durere sau ti se pare ca ceva nu e in regula , pot merge la sectia de urgente a spitalului si acolo se face control si ecografie imediat , asa m-am putut linisti eu de cate ori am avut probleme.
Insa crede-ma mai bine sa nu ai de ce sa faci aceste eco de urgenta !
va doresc la toate multa sanatate si sa lasam tot raul si grijile in 2010!!
Va

11+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fabiana, imi pare rau ca ai trecut prin asa o sperietura !!! La Municipal am nascut si eu acum 4 ani, cu dr. Badiu, si am fost multumita de tot ... Chiar asa sa se fi schimbat lucrurile de-atunci ?

Miha - si eu am nascut la 32 de ani, iar acum la 36 ma pregatesc de bb2, asa ca sa nu te-aud ca esti batrana !!! Si eu m-am simtit groaznic la prima sarcina, am avut greturi pana la 4luni jumate si am slabvit 4 kg. Nu-ti face griji de vitamine, bb acum se formeaza si isi ia tot ce-i trebuie de la tine, mai tarziu va avea nevoie de vitamine. Acum poate ca nici n-ar fi indicat sa iei, sa stii ca si astea pot produce greata. Mie-mi trecea daca mancam ceva sarat, si obligatoriu trebuia sa mananc ceva ! Senzatia de greata se accentua pe stomacul gol !

LA MULTI ANI tuturor fetelor, sarcina usoara si sa ne auzim cu bine !

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Fetelor, voi v-ati facut testul de listerie? Aveti vreo lista a alimentelor de evitat? Astia aici nu mi-au zis nimic...nici macar de tratamentele cosmetice antirid despre care am citit ca sunt total contraindicte in timpul sarcinii. Asa ca am inceput sa ma panichez. Acum 2 saptamani mi s-au luat 7 fiole de sange, stiu sigur ca unul din teste se refera la sindromul Down dar habar nu am daca tot in aceasta perioada se face testul pentru toxoplasmoza si pentru listerie. Si acum incep sa-mi amintesc cum am batut-o pe soacra-mea la cap sa-mi aduca de Craciun branza de vaci proaspata din Romania, cum am poftit la salam crud-uscat si ca saptamana trecuta am facut calamari:(((((

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La multi ani fetele!

Eu sunt tare bucuroasa, pt ca in prima zi a anului l-am simtit pt prima data pe bebe. Chiar daca am mai trecut prin asta la Filip , iar apoi la Anastasia, bucuria si emotiile au fost la fel de mari.

Dar din pacate , dupa ce m-am "laudat" pe 31 ca am scapat de rau...ieri mi-a fost tare rau si pe deasupra m-a durut f tare burta (jos) si mijlocul. Nu pot sa inteleg de ce; nu am facut nici un efort, nimic ,dar totusi m-a durut destul de tare...si acum am dureri de burta . Iau no-spa de 3 ori pe zi, cum mi-a zis medicul meu, dar cam degeaba

Miha stai linistita,ca nu esti batrana de loc...Iliasca ce sa mai zica Sa stii ca varsta nu este un criteriu pt raul di sarcina. Si mie mi-a fost f rau sarcina asta...nu asa de rau ca tie , dar mi-a fost. La Anastasia nu am avut m=nimic,dar la Filip......cam cum spui tu; si aveam 21 de ani. Era un cosmar sa merg cu mijloacele de transport in comun.Am avut momente cand ma rugam sa nu vomit in autobuz si ma dadeam jos la prima si-mi "varsam tot naduful" . sau pur si simplu mergeam pe strada si ma trezeam vomitand . A fost f rau. 12 saptamani am mancat numai sticksuri si covrigei si in zilele bune putina paine cu sare.
Cunosc o fata care trebuie sa nasca zilele astea, are 21 de ani si in primele 3 luni a salbit 5 kg de rau ce i-a fost.

Deeeeeci....stai linistita ca se intampla si la case mai ...mici

Fabiana ma bucur ca acum esti bine

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

A! da...si in legatura cu visele. eu de cand am ramas insarcinata,aproape pe fiecare noapte visez numai si numai bazaconii.Dar numai bazaconii. M-am invatat deja cu actiunea

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput