Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell , eu nu sunt din Bucuresti dar o sa nasc in Bucuresti, la Giulesti. Nu mor de drag, probabil va fi cezariana, si cand ma gandesc ca dau repeat la scenariul ala horror cu urcat un etaj pe scari pentru a ajunge la salonul bebelusilor. Mi-as dori sa fie un spital in care copilul sa stea cu mama in salon, sa alaptez cat mai repede, dar medicul meu e la Giulesti si la prima nastere s-a comportat absolut ireprosabil. Lucruri bune am auzit despre Municipal blog am hainute la bazar www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Si la Giulesti am auzit ca e renovat si e ok. Am stabilit cu sotul ca dupa ce fac bitestul si morfologia si daca totul e ok o sa ma orientez catre alt medic. Mi-a mai recomandat o prietena pe cineva la Polizu,dar am cautat pe google pareri despre medicul respectiv si am gasit mai multe pareri proaste decat bune. Ce ma enerveaza oamenii astia care numai pun paie pe foc si cand sa dea o solutie dau bir cu fugitii
lisssa_ana spune:
Miha,eu cred ca nu o sa gasesti un medic cu reviewsuri 100% pozitive. Eu merg mai mult dupa instinct si cat de bine ma simt cu medicul respectiv,bine...confortabila adica
Si eu sunt RH-,Anusca mea e +,am primit vaccinul la nastere si la 28 de sapt. Atata timp cat gravida e la prima sarcina,aparitia anticorpilor este minima,la fel si daca se primeste vaccinul la urmatoarele sarcini. Vorba lui babyblue,nu e de ingrijorat dar trebuie luat in considerare.Orice sangerare pt o gravida cu RH- este periculoasa si trebuie mers urgent la medic. IN rest... nu e mare stres. Odata ce se trece de primul trimestru,riscule scad mult
va pup
Mama de Ana si 12+
anaemi spune:
eu o sa nasc la Filantropia.Acolo am nascut si primele 2 dati.Mie una mi-a placut cum arata...acum am inteles ca este si mai bine pt ca s-a dat drumul la aripa nou renovata.
La Municipal a nascut in octombrie cumnata mea si nu a fost deloc incanantata.A zis ca data viitoare nu o sa mai nasca acolo. Si nu este singura pe care am auzit-o.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Amaia spune:
Sa scriu 10 mesaje repede ca sa pot fi si eu in rand cu lumea? Ok, voi incerca...Le pot scrie scurte?:)
P.S. Asta a fost primul, mai am inca 6, cred...
Amaia spune:
Ok, mai am de scris 6 mesaje...Pentru ca este 31 decembrie nu pot rata momentul de a va ura.
Aho, aho, mamici frumoase,
Gazde dragi si bucuroase,
Anul nou ce va sa vie
Sa v-aduca bucurie,
Sanatate, veselie
Prunci frumosi din apa vie,
Rupti din soare, dulci ca mierea,
Zile pline de lumina
Si de liniste deplina!
La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
anaemi spune:
Fetelor, eu va spun de pe acum: La multi ani ! Sa aveti un an plin de bucurii si impliniri si bineinteles: bebelusi sanatosi si voi de asemenea sa fiti sanatoase!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
luli spune:
fetelor ce harnice ati fost ..eu am fost prinsa cu musafiri si o perioada nu mi-a mers netul.
Bine au venit noile si ma bucur tare mult ca se marestede fericite.
Luli - fericita 8+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
lisssa_ana spune:
La multi ani si de la noi!! Sa ne aduca 2011 numai bucurii si tot ce ne dorim
Mama de Ana si 12+
nebunica-zapacica spune:
La multi ani, burtici!!
An nou cu bucurii, sanatate, impliniri si tot ce va mai doriti!!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 8+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”